Armenië reis | Individuele rondreis hoogtepunten van Armenië

  authentique

  

10-daagse reis door Armenië

€ 

Vanaf 1.995,- p.p.

Persoonlijke Offerte

< Voorbeeldreizen

10-daagse culturele reis Armenië

Armenië is een bestemming die nog vrij onontdekt is met een rijke cultuurerfgoed. Tijdens deze 10-daagse rondreis door Armenië bezoekt u de hoogtepunten van het land, maar ook een paar verborgen pareltjes. Een Nederlandssprekende gids zal met u meereizen. Begin de reis in Yerevan waar moderniteit verweven is met oudheid. Maak een stadstour door Yerevan en leer over de historie van het land bij het genocide memorial en het museum van Armeense geschiedenis. Bewonder het religieuze centrum Echmiadzin en bezoek het creative centrum van Machanents en de ruïnes van de Zvartnots-tempel. Reis door voor een tour langs bijzondere grotkloosters zoals de Miracle Cave en Geghard, maar ook prachtige tempels zoals Garni. Dompel uzelf onder in de Armeense cultuur tijdens een master class Lavash maken.

Na een paar nachten in Yerevan reist u door naar de wijnregio van Armenië om wijn te proeven en een Armeense kookworkshop bij te wonen. Daarna staat de reis in het teken van de Saghmosavank klooster, het Armeens alfabet en het dorp Odzun. Verblijf daarna in het plaatsje Dilijian en ontdek de Lori regio en het Russische Molokan-dorp Fioletovo. Andere plekken die u aandoet zijn het Sevanmeer en het dorp Tsaghkunk waar u in een leuke guesthouse verblijft. De laatste dag van de reis verblijft u opnieuw in Yerevan met een authentiek afscheidsdiner.

* Bij deze rondreis zijn de internationale vluchten exclusief. De vliegmogelijkheden naar Armenië zijn wat beperkt. Zo is er geen directe vlucht en is de beste optie met een overstap in Wenen waarbij u vrij vroeg in de ochtend arriveert in Yerevan en ook vroeg Yerevan weer verlaat op de terugreis dag. Vandaar dat wij u liever de keuze geven wat u het liefste zou willen qua vluchten. Wij kunnen u uiteraard graag helpen bij het selecteren van de best passende vluchten voor uw reis.

Route van de reis

Reisprogramma

Reisoverzicht

Dag 1 - 2 - Vliegreis naar Armenië - Tufenkian Historic Yerevan Hotel
Dag 3 - Dagtour Echmiadzin - Machanents - ruïnes van Zvartnots tempel - Tufenkian Historic Yerevan Hotel
Dag 4 - Grotkloosters, tempels en Armeens brood maken - Tufenkian Historic Yerevan Hotel
Dag 5 - Yerevan - Gastro Yard - Armeense kookworkshop - wijnregio - Amberd Hotel
Dag 6 - Wijnregio - Saghmosavank klooster - Armeens alfabet - Odzun - Haghpat - Avan Dzoraget Hotel
Dag 7 - Haghpat - Lori regio - Fioletovo - Dilijian - Tufenkian Old Dilijan Complex
Dag 8 - Dilijian - Sevanmeer - Tsaghkunk - Tsaghkunq Guesthouse
Dag 9 - Tsaghkunk - Yerevan - Tufenkian Historic Yerevan Hotel
Dag 10 - Vertrek vanuit Armenië

Dagprogramma

Dag 1 - 2 - Vliegreis naar Armenië

Uw bijzondere rondreis naar Armenië begint. Bij aankomst op de luchthaven wordt u welkom geheten door onze lokale partner. Gedurende uw reis door Armenië zal een Nederlandse gids met u meereizen. Vanuit de luchthaven wordt u naar uw hotel voor de komende nachten gebracht in de hoofdstad Yerevan. Het hotel is gunstig gelegen van verschillende bezienswaardigheden, winkeltjes en restaurants. De dag van aankomst heeft u ter vrije besteding.

De volgende dag begint met een privé stadstour in Yerevan. U krijgt de kans om de architectuur en het dagelijkse leven van deze oude stad te bewonderen. De vriendelijke bevolking geeft de unieke charme aan deze eeuwige stad, oud en zo jong tegelijk. Vervolgens bezoekt u het Genocide Memorial dat is opgericht om de onschuldige slachtoffers van een van de grootste misdaden tegen de mensheid van de 20e eeuw te herdenken. De tour eindigt met een bezoek aan het museum van Armeense Geschiedenis, waar u een fascinerende reis zult maken door de rijke geschiedenis van Armenië.

Inclusief:

• Meet & greet bij aankomst
• Nederlandssprekende gids gedurende de reis
• Privétransfer naar uw hotel
• Privé stadstour met o.a. Genocide Memorial en Museum of Armenian History
• Twee overnachtingen inclusief ontbijt

Dag 3 - Dagtour Echmiadzin - Machanents - ruïnes van Zvartnots tempel

U reist vandaag naar Echmiadzin - het religieuze centrum van alle Armeniërs over de hele wereld. Onderweg bezoekt u de St. Hripsime-kerk, genoemd naar een christelijke non die aan de Romeinse keizer ontsnapte naar Armenië. In Echmiadzin werd de eerste Armeense officiële christelijke kathedraal gesticht in de eerste helft van de 4e eeuw en in latere eeuwen gereconstrueerd. Het staat op de lijst van UNESCO Werelderfgoed. Verder zult u ook een stop maken bij het creatieve centrum van Machanents. Na de lunch ziet u de ruïnes van de 7e-eeuwse Zvartnots-tempel (tevens UNESCO-werelderfgoed) dat een wonder van zijn tijd was.

Inclusief:

• Bezoek aan Echmiadzin
• Stop bij creative centre of Machanents
• Lunch
• Ruïnes van Zvartnots tempel
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 4 - Grotkloosters, tempels en Armeens brood maken

Vandaag maakt u een reis naar de schilderachtige kloof van de Azat-rivier. Het 7e-eeuwse Geghard grotklooster ligt diep aan de voet van de kloof en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De torenhoge kliffen van de omgeving maken deel uit van het kloostercomplex dat zowel uit de aangrenzende berg is gebeeldhouwd als deels uit lokale basaltstenen is gebouwd. Onderweg brengt u een bezoek aan een wonderbaarlijke grot die door één man is gebouwd, Lyova Arkelyan. Als u een grot binnenstapt die in een tijdsbestek van 23 jaar is gebouwd, zult u niet geloven hoe één man een netwerk van grotten heeft gebouwd dat 70 meter diep zinkt.

De tour gaat daarna verder naar het dorp Garni, waar zich de Garni-tempel bevindt, gebouwd in 77 na Christus en opgedragen aan de Armeense god van de zon; Mitra. De lunch wordt geserveerd op de binnenplaats van een gezin in Garni en bestaat uit lokale, traditionele gerechten. Hier heeft u de gelegenheid om de mooiste melodieën van het Armeense nationale muziekinstrument genaamd Duduk te horen en te zien hoe Armeens plat brood, Lavash wordt gemaakt.

Inclusief:

• Tour naar Azar rivier en Geghard grotklooster
• Onderweg bezoek aan Levon's Divine ondergrondse grot (Miracle cave)
• Bezoek aan Garni tempel en master class Armeens brood maken
• Lunch
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 5 - Yerevan - Gastro Yard - Armeense kookworkshop - wijnregio

Deze dag staat in het teken van Armeense heerlijke gastronomische ervaringen op een unieke plek. U gaat namelijk naar Old House Gastro Yard in Ashtarak. Hier proeft u zelfgemaakte wijnen van hoge kwaliteit en beroemde Armeense traditionele gerechten. U neemt deel aan een speciale masterclass om typische Armeense gerechten te maken zoals dolma, qufta en khashlama. Na de masterclass gaat de reis verder naar de Voskevaz-wijnmakerij in de regio Aragatsotn. Voskevaz Winery werd opgericht in 1932. Met alle moderne innovaties heeft het veel van zijn authentieke elementen, waaronder de gebouwen, nog steeds zorgvuldig bewaard. Tegenwoordig produceert Voskevaz wijn met behulp van zowel moderne wijnbereidingstechnologie als traditionele oude karases die werden gemaakt in de 19e eeuw. Hier geniet u van een wijnproeverij en een heerlijk diner.

De komende nacht verblijft u in Byurakan.

Inclusief:

• Privétransfer naar Gastro Yard in Ashtarak met gastronomische experiences
• Master class van Armeense gerechten inclusief lunch
• Bezoek aan Voskevaz Winery
• Wijnproeverij en diner
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 6 - Wijnregio - Saghmosavank klooster - Armeens alfabet - Odzun - Haghpat

De ochtend begint met een rit naar het Saghmosavank-klooster, gelegen boven de gapende kloof die is uitgehouwen door de Kasakh-rivier. Een prachtig uitzicht op de Canyon opent zich voor u zodra u het klooster bereikt. Uw volgende stop is bij het monument van Armeens alfabet dat in 2005 werd opgericht om de 1600e verjaardag van de alfabetstichting te vieren. Daarna gaat u naar het dorp Odzun in de provincie Lori en bezoekt u de Odzun-kerk uit de 5e eeuw. De naam Odzun is afgeleid van het Armeense woord otzel en betekent wijden. 

De komende nacht verblijft u in het plaatsje Haghpat.

Inclusief:

• Tour naar Saghmosavank klooster
• Bezoek aan het monument van Armeense alfabet
• Bezoek aan het dorp Odzun en de kerk
• Lunch
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 7 - Haghpat - Lori regio - Fioletovo - Dilijian

De dag staat in het teken van de verkenning van een van de meest unieke plekken in Armenië. In het hart van de Lori-regio bevindt zich een multifunctioneel complex ANGAR. Het grondgebied van het ANGAR-complex is verrassend door zijn overvloed aan reliëfs en infrastructuurkenmerken: een bergrivier, boomgaarden en een bijenstal. Het creatieve gebouw in loftstijl combineert verschillende ruimtes: proefruimte, ontspanningsruimte, eetruimte en kunstruimte.

Na het genieten van uw lunch, gaat u naar het Russische Molokan-dorp Fioletovo. Bij de gastvrije gastvrouw heeft u de gelegenheid om bij te praten met een kopje thee van een samovar en pannenkoeken met jam. De reis gaat verder naar Dilijan, een weelderige stad die bekend staat als een kuuroord. Een wandeling door de historische wijk laat u de sfeer proeven van de oude stad zoals die er in de 19e eeuw uitzag. De fantasierijk uitgesneden balkons die zo typerend zijn voor het 19e-eeuwse Dilijan, tonen de historische liefde van de regio voor fijn houtwerk. Ga naar Haghartsin - een middeleeuws klooster in de buurt van de stad Dilijan, dat werd gebouwd tussen de 10e en 13e eeuw. De komende nacht verblijft u in deze authentieke stad.

Inclusief:

• Dagtrip naar ANGAR inclusief lunch
• Bezoek aan Russische Molokan dorp, Fioletovo
• Privétransfer naar uw hotel
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 8 - Dilijian - Sevanmeer - Tsaghkunk

U gaat vandaag het Sevanmeer bezoeken wat ook wel de "blauwe parel van Armenië" wordt genoemd en een van de hoogste zoetwatermeren ter wereld is op ongeveer 2000 meter boven zeeniveau. Hier bezoekt u het Sevanavank-klooster dat in 874 werd gevonden door prinses Mariam maar ook het middeleeuwse Hayravank-klooster uit de 9e tot 12e eeuw. Vanuit het Hayravank-klooster heeft u een adembenemend uitzicht. De lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant.

Uw volgende bestemming is het gezellige dorp Tsaghkunk. Hier ervaart u het prachtige landschap en krijgt u een masterclass traditionele Armeense keuken en diner in het Tsaghkunk guesthouse. Een erg leuke ervaring!

Inclusief:

• Tour naar het Sevanmeer
• Bezoek aan Sevanavank- en Hayravank-kloosters
• Lunch in lokaal restaurant
• Privétransfer naar uw guesthouse
• Overnachting inclusief ontbijt en diner

Dag 9 - Tsaghkunk - Yerevan

Vanuit Tsaghkunk is het weer tijd om terug te reizen naar Yerevan waar u nog een nacht zult verblijven alvorens u weer terug naar huis reist. U heeft de middag ter vrije besteding. Zo kunt u nog de laatste souvenirtjes kopen,  een wandeling maken door het centrum, op een terrasje zitten of enkele fijne jazzclubs bezoeken. Als deze vrije middag in het weekend valt, kunt u Vernissage bezoeken, een kunst- en ambachtsbeurs die zowel souvenirs als een showcase van lokaal Armeens vakmanschap te koop of ter inzage biedt. 'S Avonds hebben wij voor u een bijzonder afscheidsdiner georganiseerd in een van de meest authentieke restaurants van de stad. Een mooie afsluiting van uw rondreis door Armenië.

Inclusief:

• Privétransfer naar uw hotel
• Afscheidsdiner in authentiek restaurant
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 10 - Vertrek vanuit Armenië

Het is alweer tijd om richting de luchthaven te gaan van Yerevan, want helaas is deze schitterende reis van kunst, architectuur, heerlijke wijnen en lekker eten tot een einde gekomen. Dezelfde dag zult u arriveren in Nederland/België na een onvergetelijke reis.

Inclusief:

• Privétransfer naar de luchthaven

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 1.995,- per persoon exclusief vluchten.

De prijs betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

• Overnachtingen in bijzondere accommodaties
• Privétransfers zoals genoemd in het programma
• Nederlandssprekende gids gedurende de reis
• Alle maaltijden zoals genoemd in het programma, waaronder 9x ontbijt, 6x lunch en 3x diner
•  Verschillende activiteiten zoals genoemd in 'dagelijkse informatie', waaronder Levon's divine ondergronds museum, Ashtarak Gastro Yard, Voskevaz Winery wijnproeverij en ANGAR bezoek
•  Entreegelden voor bezochte bezienswaardigheden zoals genoemd in het programma
• 24/7 lokale support ter plaatse
• Waardebon voor de Avila Boetiek t.w.v. €30,-

Duurzame onderdelen van uw reis:

• Bijdrage van € 10,- aan de Avila Foundation
• Master class Armeens brood maken
• Master class van Armeense gerechten inclusief lunch
• Verblijf bij familiepension Tsaghkunq Guesthouse

Exclusief:

• Internationale vluchten
• Reis en/of annuleringsverzekering
• Niet genoemde maaltijden en excursies
• Stoelreservering vluchten
• Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking)
• Bijdrage SGR (€5,- per persoon)
• Administratiekosten (€35,- per boeking)
• Eventuele fooien

Avila Reizen regelt alles voor uw individuele rondreis hoogtepunten van Armenië

Accommodaties

Tufenkian Historic Yerevan Hotel

Het Tufenkian Historic Yerevan Hotel ligt in het centrum van Yerevan, in de buurt van de beroemde Vernisage, de ambachts- en souvenirmarkt van Yerevan. Accommodatie bestaat uit 84 ruime kamers, elk uitgerust met airconditioning. U kunt genieten van een diner in het eigen restaurant, tot rust komen met een verfrissend drankje aan de bar of blijven en profiteren van de roomservice. Extra voorzieningen zijn onder meer een receptie die 24 uur per dag geopend is, een zakencentrum, een café en een buitenzwembad. Massageservices en autoverhuur zijn ook beschikbaar.

Uw verblijf: 4 nachten

Amberd Hotel

Amberd Hotel is de beste plek voor een comfortabel verblijf. Een kenmerk van het hotel is de locatie. Hotel Amberd ligt namelijk aan de voet van de berg Aragats en wordt omgeven door historische bezienswaardigheden met een prachtig uitzicht op de berg Ararat. In totaal zijn er 37 kamers en alle kamers hebben een balkon. Het hotel heeft twee zwembaden (binnen en buiten), een Romeinse en Finse sauna, een loungebar, een restaurant, een buitencafé en een wasruimte. De hotelkamers en het gebouw hebben tevens gratis Wi-Fi-toegang.

Verder heeft het hotel een SPA-centrum met een badcomplex en biedt een scala aan wellness- en ontspanningsbehandelingen, maar ook uitgebreide gezichts- en lichaamsbehandelingen. U kunt ook een fiets huren, en in de winter kunt u hier skiën, rodelen of wat anders leuks. Voor alle bezoekers organiseert het hotel tegen een toeslag sightseeingtours naar historische plaatsen in Armenië.

Uw verblijf: 1 nacht

Avan Dzoraget Hotel

Gelegen langs de rivier de Debed, is het Tufenkian Avan Dzoraget Hotel een uitstekende accommodatie-optie voor een vakantie. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en moderne voorzieningen. Het restaurant biedt Armeense en Georgische gerechten, bereid met lokale ingrediënten. U heeft de mogelijkheid om te dineren in het restaurant of op het terras. Verder kunt u ook gebruikmaken van het fitnesscentrum en het zwembad. Bezoekers van het Tufenkian Avan Dzoraget Hotel kunnen het landschap verkennen, kloosters en monumenten in de omgeving bezoeken, gaan vissen of nabijgelegen dorpen bezoeken.

Uw verblijf: 1 nacht

Tufenkian Old Dilijan Complex

Het Tufenkian Old Dilijan Complex bevindt zich in Dilijan, Armenië. Lokale bezienswaardigheden zijn onder meer het Haghartsin-klooster, het meer van Parz en het nationale park Dilidjan. Het hotel bestaat uit twee klassieke suites en 12 gastenkamers. De suites hebben een aparte loungeruimte en een balkon met een panoramisch uitzicht op het oude deel van Dilidzjan en de bossen van de regio Tavush. In het chique restaurant van het hotel kunt u genieten van Armeense gerechten. Het hotel beschikt ook over een mineraal- en zilverwinkel, een keramiekwinkel, een houtwerkwinkel, ambachtswinkels, souvenirwinkels, een museum en een kunstgalerie.

Uw verblijf: 1 nacht

Tsaghkunq Guesthouse

De maaltijden die hier worden geserveerd, smaken en ruiken naar de jeugd van de eigenaar. Ze zijn doordrenkt met allerlei herinneringen, met de geur van oma's schort, de geur van kruiden die op het terras drogen en zelfgemaakte kaas. Nu deelt de eignaar de smaak en vreugde van zijn jeugd met u. Welkom in de door een familie gerunde pension met lokale ingrediënten en maaltijden uit de buurt. Ze kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen en ze hopen dat u een fijne tijd bij hun zult hebben.

Uw verblijf: 1 nacht

Tufenkian Historic Yerevan Hotel

Het Tufenkian Historic Yerevan Hotel ligt in het centrum van Yerevan, in de buurt van de beroemde Vernisage, de ambachts- en souvenirmarkt van Yerevan. Accommodatie bestaat uit 84 ruime kamers, elk uitgerust met airconditioning. U kunt genieten van een diner in het eigen restaurant, tot rust komen met een verfrissend drankje aan de bar of blijven en profiteren van de roomservice. Extra voorzieningen zijn onder meer een receptie die 24 uur per dag geopend is, een zakencentrum, een café en een buitenzwembad. Massageservices en autoverhuur zijn ook beschikbaar.

Uw verblijf: 1 nacht

Bestemmingen

Odzun

Resting on a plateau over the gorge of the Debed River, near the town of Alaverdi in Armenia’s Lori Province, Odzun is most well known for its historically significant church. The spectacular St Astvatsatsin Church, with a core dating back to the fifth century, is built at the location where, according to legend, St Thomas buried Christ’s swaddling clothes. The town is part of numerous networks of superb hiking trails through the majestic mountains and offers some absolutely superb vistas.

Haghpat

Set east of Alaverdi in the Debed Canyon, in the Lori Province of Armenia, the town of Haghpat is known for its UNESCO-listed monastery which dates from the 10th century. History and religion enthusiasts can start an exploration here, from where they can explore numerous other sacred sites and monasteries in the wider area. Surrounded by mountains and vast open areas, this rural and remote town offers spectacular photographic opportunities. Nature enthusiasts will particularly enjoy exploring the Dilijan National Park, known for its gorgeous woodland, natural and cultural monuments, alluring and vast network of hiking trails, rich biodiversity and medicinal mineral springs. It is also home to brown bears, foxes, wolves, wild cats and other animals.

Sevan National Park

Het Lake Sevan National Park ligt in de provincie Gegharqunik in het midden van Armenië en bestaat uit meer dan 147.000 hectare wildernis, waaronder het Sevan-meer en zijn spectaculaire schilderachtige omgeving. Dit ongerepte natuurlijke landschap is gevormd door miljoenen jaren van vulkaanuitbarstingen en bestaat uit bossen, alpenweiden, kiezelstranden, dennenbossen en torenhoge met sneeuw bedekte bergen. Het park herbergt een grote verscheidenheid aan planten en dieren, waaronder meer dan 260 vogelsoorten en verschillende soorten zoogdieren, zoals wolven, jakhalzen, otters en bruine beren. Naast de uitstekende mogelijkheden om wilde dieren en vogels te spotten, trekt het gebied bezoekers met zijn interessante historische bezienswaardigheden, waaronder het populaire Sevanavank-klooster, dat zich op een rotsachtig schiereiland aan de noordwestelijke oever van het meer bevindt en nog steeds een van de meest prominente voorbeelden van middeleeuwse Armeense architectuur.

Yerevan

Yerevan, de centrale hoofdstad van het land, ligt in het midden van Armenië. Hier creëren geschiedenis en moderniteit sterke contrasten en bieden ze voor elk wat wils. Erfgoedattracties zijn de Matenadaran, gevuld met eeuwenoude teksten over filosofie, kunst en geschiedenis; de mysterieuze 17e-eeuwse oude wijk van Kond, met zijn Perzische, islamitische en Ottomaanse architectuur; en het ongelooflijke History Museum, met spectaculaire displays van oude items zoals vierwielige houten strijdwagens, bronzen sculpturen, symbolische kunstwerken en wapens. De spannende keuken van Yerevan is een grote trekpleister: probeer de traditionele 'dolmas', 'fatayah' en 'lavash'.

Dzoraget

Het dorp Dzoraget, gelegen in de provincie Lori in Armenië, ligt vlakbij de samenvloeiing van de rivieren Debed, Pambak en Dzoraget. Het dorp heeft een rijk cultureel erfgoed, oude ruïnes en moderne luxe. Het dient als een uitstekende uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Het dorp ligt tegen een spectaculair schilderachtige bergachtige achtergrond en is de thuisbasis van enkele van de mooiste kloosters van Armenië. Bezoekers kunnen zich verheugen op het verkennen van de labyrintische straten met ingewikkelde architectuur, genieten van een visexcursie en een bezoek brengen aan het Tumanian House Museum in het dorp Dsegh. Mis deze kans niet om de Unesco-erfgoedlocaties te bekijken die verspreid zijn over de regio, zoals de Haghpat- en Sanahin-kloosters.

Dilijan

De stad Dilijan is gelegen in het noorden van Armenië en staat bekend om zijn kuuroorden en traditionele ambachtelijke workshops. Vaak wordt de stad het 'Zwitserland van Armenië' genoemd aangezien het wordt omringd door de weelderige bossen van het nationale park van Dilijan en een schilderachtige omgeving creëert. De stad diende als een rustig toevluchtsoord voor kunstenaars, componisten, schrijvers en cinematografen, en vandaag is het een bloeiende toeristische hub. Bezoekers kunnen zich verheugen op een bezoek aan een aantal fascinerende attracties, waaronder het Geologisch Museum en de Kunstgalerij, die een verzameling archeologische schatten en internationale kunst tentoonstellen. Een andere aanrader is het Haghartsin-klooster in het noorden ontdekken, met stenen kerken en het Goshavank-klooster in het oosten. Geniet van de spectaculaire uitzichten op besneeuwde toppen en met alpine bedekte hellingen en bekijk de charmante architectuur van steenachtige en houten gebouwen.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!