Maleisië en Singapore reis | Luxe reis Maleisië en Singapore stad en natuur

  unique

  

19-daagse reis door Maleisië en Singapore

€ 

Vanaf 10.380,- p.p.

Bekijk de reis in detail

Persoonlijke Offerte

< Voorbeeldreizen

19-daagse exclusieve privéreis Maleisië en Singapore

Maleisië is een land waar zoveel kleuren, smaken, geluiden en bezienswaardigheden uit geheel Azië samenkomen. Een fascinerende mix van een boeiende geschiedenis, mooie stranden, culturele erfgoederen, bruisende steden en het pure regenwoud. En vooral ook die mix van volkeren waarin het Oosten en Westen met elkaar verweven zijn, die zo tot de verbeelding spreekt. In deze exclusieve reis combineert u de natuur van Borneo met de dynamische steden van Kuala Lumpur en Singapore. U begint de reis in Kuala Lumpur, dat u met een privéchauffeur verkent. Vervolgens reist u af naar Borneo, waar u verblijft op Gaya-eiland, dat alleen bereikbaar is per boot. Geniet hier optimaal van de ongerepte natuur van beschutte koraalriffen tot beschermde mangroven. Daarna staat er een verblijf bij de mooie Kinabatangan-rivier op het programma, waar u o.a. ook een revalidatiecentrum van oerang-oetans gaat bezoeken, Per riviercruises gaat u de volgende dagen op zoek naar wildlife. In het Danum Valley Conservation Area gaat u vervolgens nog meer wildlife spotten; dit gebied is het leefgebied van o.a. nevelpanters, Maleise beren, Borneose orang-oetans en de zeldzame Borneo dwergolifanten. Daarnaast zijn hier ook meer dan 300 vogelsoorten te vinden en vele kleurrijke vlinders. Een waar natuurparadijs! U sluit de reis af in de metropool Singapore, vanwaar u terug naar Nederland reist. Een reis om nooit meer te vergeten!

Route van de reis

Reisprogramma

Reisoverzicht

Dag 1 - 2 - Kuala Lumpur stadstour - Villa Samadhi Kuala Lumpur
Dag 3 - Reis naar Borneo - Horizon Hotel
Dag 4 - 8 - Borneo natuur - Gaya Island Resort
Dag 9 - Reis naar Sandakan - Sabah Hotel Sandakan
Dag 10 - Oerang-oetans en ander wildlife - Sukau Rainforest Lodge
Dag 11 - Borneo wildlife - Sukau Rainforest Lodge
Dag 12 - Riviercruise - Sukau Rainforest Lodge
Dag 13 - 14 - Borneo regenwoud en wildlife - Borneo Rainforest Lodge
Dag 15 - 16 - Vliegreis naar Singapore - The Warehouse Hotel
Dag 17 - Aankomst

Dagprogramma

Dag 1 - 2 - Kuala Lumpur stadstour

Op dag 2 komt u aan in de wereldstad Kuala Lumpur, ook wel KL genoemd. Deze energieke stad staat bekend om zijn culturele diversiteit door de vele invloeden van verschillende culturen. Per transfer wordt u naar uw accommodatie gebracht waar u de komende nachten zult verblijven. Geniet van de eerste kennismaking met het land en ontspan na uw internationale vlucht.

De volgende dag heeft u de hele ochtend (vanaf circa 9:00 uur) tot 13:00 uur een privé chauffeur/gids tot uw beschikking. Op deze manier ziet u op basis van een privé tour met chauffeur/gids de hoogtepunten van de stad. U kunt verschillende stops maken, zoals bij de Twin Towers en het adembenemende Royal King Palace. Ga langs de National Mosque en het Railway Administrative gebouw, waarna u arriveert bij Indepencence Square waar de eerste nationale vlag is gehesen na de onafhankelijkheid van Engeland in 1957. Overleg voor vertrek met uw persoonlijke gids wat zijn suggesties -maar vooral ook uw persoonlijke wensen- zijn!

Suggesties voor de avonden: Rond de iconische Twin Towers kunt u uren doorbrengen in een van de vele shopping malls, in de Golden Triangle. Ook kunt u het kleurrijke China Town bezoeken, street-food proberen bij de kraampjes bij Jalan Alor en de Indische cultuur ontdekken in de buurt van Brickfields of Masjid Jamek.

Inclusief:

 • Meet & Greet bij aankomst met onze lokale agent
 • Privétransfer naar uw accommodatie
 • Op dag 3 een chauffeur/gids voor een halve dag beschikbaar (KL City Tour: 9:00 uur - 13:00 uur)
 • Twee overnachtingen inclusief ontbijt

Dag 3 - Reis naar Borneo

Per transfer wordt u naar de luchthaven gebracht vanwaar u per binnenlandse vlucht naar Kota Kinabalu vliegt. Welkom in Borneo, Sabah! Bij aankomst wordt u opgewacht door de chauffeur die u vervolgens naar uw verblijf in Kota Kinabalu brengt. Eenmaal aangekomen kunt u de rest van de dag naar eigen wens indelen.

Kota Kinabalu (ook KK genoemd) is de hoofdstad van Sabah en telt 400.000 inwoners. In de Tweede Wereldoorlog werd deze stad volledig verwoest met het gevolg dat er vrijwel geen historische gebouwen zijn te vinden.

Inclusief:

 • Privétransfer naar de luchthaven
 • Binnenlandse vlucht Kuala Lumpur - Kota Kinabalu
 • Privétransfer naar uw hotel
 • Overnachting inclusief ontbijt

Dag 4 - 8 - Borneo natuur

Na uw eerste overnachting in Sabah reist u vandaag per transfer en jetty naar uw volgende bestemming. De komende dagen zult u verblijven op het heerlijke Gaya eiland. Deze plek is alleen toegankelijk per boot, waar alles wat de natuur heeft gecreëerd, van beschutte koraalriffen tot beschermde mangroven, gedurende duizenden jaren bewaard is gebleven. 

Inclusief:

 • Privétransfer naar de jetty
 • Jetty naar Gaya eilanden
 • Vijf overnachtingen inclusief ontbijt

Dag 9 - Reis naar Sandakan

Uw dagen op het Gaya eiland is alweer tot een einde gekomen. U reist weer per jetty en transfer terug naar Kota Kinabalu waar u per binnenlandse vlucht naar Sandakan vliegt. Bij aankomst wordt u opgewacht door de chauffeur die u vervolgens naar uw verblijf in Sandakan brengt. Eenmaal aangekomen kunt u de rest van de dag naar eigen wens indelen.

Inclusief:

 • Jetty naar Kota Kinabalu
 • Privétransfer naar de luchthaven
 • Binnenlandse vlucht Kota Kinabalu - Sandakan
 • Privétransfer naar uw hotel
 • Overnachting inclusief ontbijt

Dag 10 - Oerang-oetans en ander wildlife

In de ochtend reist u naar Sepilok Orang Utan Rehabilitation Center waar u een videoshow over de benarde toestand van de Orang Utans en de rehabilitatie-inspanningen die in het Centrum gaande zijn te zien krijgt. Daarna heeft u de tijd om door het regenwoud op houten promenades te wandelen en het voederen van de orang-oetans te bekijken. Tevens brengt u een bezoek aan het Borneo Sun Bear Conservation Centre voor meer informatie over het behoud van 's werelds kleinste beer.

Daarna wordt u naar een hotel gebracht waar u even kunt lunchen. Daarna stapt u over in een boot om naar uw kleinschalige eco lodge gelegen aan de Kinabatangan rivier te varen. Een boottocht langs de rivier is de beste manier om de regenwouden, meren en overvloedige flora & fauna van deze regio te verkennen.

Tijdens uw verblijf gaat u verschillende safari's maken om de wildlife van de Kinabatangan rivier te ontdekken. Regelmatig waargenomen dieren in het wild omvatten neusapen, orang-oetans, krokodillen, makaken neushoornvogels, uilen, civetkat en als u geluk heeft - de met uitsterven bedreigde Borneodwergolifant. 

Inclusief:

 • Bezoek aan Sepilok Orang Utan revalidatiecenter
 • Boottransfer naar uw accommodatie door de lodge
 • 4D/3N programma op basis van volpension, inclusief activiteiten georganiseerd door de lodge

Dag 11 - Borneo wildlife

U maakt vroeg in de ochtend een riviercruise over de Kinabatangan-rivier naar het Oxbow-meer in Kelenanap om meer vogels en dieren in het wild te zien. Zonsopgang en het uitdampen en ontwaken van de rainforest, is een andere beleving dan een cruise bij zonsondergang. Na de cruise kunt u gebruik maken van het ontbijtbuffet. In de middag kunt u meedoen aan de interne Orang Utan Talk-activiteit. Later in de middag maakt u een nieuwe riviercruise. Iedere dag en ieder moment van de dag is in Sukau een andere ervaring. Daarom zijn geen tochten aan elkaar gelijk. Wat u vandaag niet ziet kunt u morgen wellicht wel zien!

Inclusief:

 • 4D/3N programma op basis van volpension, inclusief activiteiten georganiseerd door de lodge

Dag 12 - Riviercruise

Neem een vroege ochtendriviercruise langs de Menanggol-rivier met een stille elektromotor op zoek naar dieren in het wild. Daarna kunt u weer genieten van het ontbijtbuffet. Na de lunch gaat u verder over een reis van 27 km naar de buurt van de Gomantong-grot. Dwaal door het bos langs een pad op zoek naar de 'man van de jungle'. Wees getuige van de uittocht van meer dan twee miljoen vleermuizen evenals roofvogels.

Inclusief:

 • 4D/3N programma op basis van volpension, inclusief activiteiten georganiseerd door de lodge

Dag 13 - 14 - Borneo regenwoud en wildlife

Het is tijd om de Sukau Rainforest lodge achter u te laten en door te reizen naar Danum Valley Conservation Area. U reist per twee comfortabele 4x4 WD dwars door het regenwoud. In het gebied leven ongeveer 300 vogelsoorten en meer dan 100 zoogdieren, zoals de nevelpanter, Maleise beer, Borneose orang-oetan en de zeldzame Borneo dwergolifant, maar ook bijvoorbeeld een overvloed aan gekleurde vlinders!

U heeft de dagen in Danum Valley ter vrije besteding. Een privégids staat dagelijks voor u klaar om samen de flora & fauna te ontdekken. Tussen 06:00 en 22:00 uur kunt op privébasis activiteiten in plannen. Als u wilt deelnemen aan een Night drive dan kan dit enkel op basis van Sit in Coach.

Inclusief:

 • Hotel transfer  en per privé 4x4 WD naar uw lodge (2 auto's)
 • Danum Valley activiteiten, op basis van een private guide
 • Twee overnachtingen op basis van volpension, inclusief activiteiten georganiseerd door de lodge

Dag 15 - 16 - Vliegreis naar Singapore

Het is vandaag tijd om het mooie Maleisië te verlaten en door te vliegen naar Singapore via Kota Kinabalu. De laatste dagen van uw reis verblijft u in deze opmerkelijke stad die natuurhistoricus William Hornaday beschreef als "De handigste en meest wonderlijke stad die hij ooit heeft gezien". Met de sterke Chinese, Maleis, Indiase en Westers invloeden biedt deze metropool een oogverblindende smeltkroes van de diverse culturen, exotische keukens en een scala aan architecturale stijlen. Geniet van uw vrije tijd in deze wereldstad: Free & Easy.

Inclusief:

 • Hotel transfer en per privé 4x4 WD (2 autos) naar de luchthaven
 • Binnenlandse vlucht Lahad Datu - Kota Kinabalu - Singapore
 • Privétransfer naar uw accommodatie
 • Twee overnachtingen inclusief ontbijt

Dag 17 - Aankomst

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 10.380,- per persoon.

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

• Intercontinentale vluchten op basis van Business Class
• Binnenlandse vluchten 
• Overnachtingen in zeer goede en bijzondere accommodaties
• Alle maaltijden zoals genoemd in 'dagelijkse informatie'
•Alle inbegrepen excursies zoals genoemd in 'dagelijkse informatie', waaronder 'Kinabatangan Wildlife Safari' en activiteiten in Danum Valley
• Alle benoemde privétransfers
• Entreegelden gedurende het landprogramma
• National Geographic (of soortgelijke) reisgids
• Administratiekosten (t.w.v. €50,- per boeking)

Duurzame onderdelen van uw reis:
• CO2-compensatie voor uw vluchten 
• Bijdrage van €10,- per persoon aan de Avila Foundation

Exclusief:

• Toeristenbelasting
• Toeristenvisum
• Upgrade ticket
• Upgrade kamertype  
• Reis en/of annuleringsverzekering
• Niet genoemde maaltijden en optionele excursies 
• Stoelreserveringen
• Bijdrage calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking)
• Bijdrage SGR (€5,- per persoon)

Avila Reizen regelt alles voor uw luxe reis Maleisië en Singapore stad en natuur

Accommodaties

Villa Samadhi Kuala Lumpur

Villa Samadhi ligt in Kuala Lumpur, Maleisië. De villa ligt op slechts 10 minuten afstand van de levendige delen van het stadscentrum, zoals KLCC en Bukit Bintang en beschikt over 21 ruime kamers. Sommige kamers hebben directe toegang tot de lagune van het grote zwembad en de meeste hebben een balkon om te luieren en te relaxen, terwijl andere zijn uitgerust met een keuken. Een populaire kamervoorziening is de extra grote badkuip in de grote badkamers. Ontworpen om in alle essentie te lijken op een privévilla in de stad met modern Aziatisch design en ambiance maakt de villa tot een unieke boetiekwoning in Kuala Lumpur.

Uw verblijf: 2 nachten

Horizon Hotel

Het hotel is gelegen in het hart van de stad Kota Kinabalu binnen 15 minuten van de International Airport en op loopafstand van de beroemde Gaya Street "Sunday Market", Atkinson Clock Tower, restaurants en bars. 

De comfortabele en moderne kamers hebben uitzicht op de stad en de zee en zijn ingericht met een elegante inrichting, moderne kunstwerken aangevuld met luxe voorzieningen.

Het restaurant van het hotel combineert de beste Europese en Aziatische keukens. Met een royaal diner in buffetstijl, zal deze levendige eetgelegenheid zeker voor elk wat wils zijn. Geniet van gemengde dorstlessers, drankjes en goede wijn.

Uw verblijf: 1 nacht

Gaya Island Resort

Er is een plaats, alleen toegankelijk per boot, waar alles wat de natuur heeft gecreëerd, van beschutte koraalriffen tot beschermde mangroven, gedurende duizenden jaren is bewaard gebleven door diegenen die toegewijd zijn aan de zorg. Een plaats genaamd Gaya Island Resort in Pulau Gaya. Het Gaya Island Resort ligt in het Tunku Abdul Rahman Marine Park voor de kust van Kota Kinabalu op Borneo. Het ligt aan de kust van de baai van Malohom, een natuurlijk reservaat genesteld in de heuvels van een oud regenwoud met een prachtig silhouet van Mount Kinabalu aan de horizon.

Uw verblijf: 5 nachten

Sabah Hotel Sandakan

Het Sabah Hotel ligt te midden van een van 's werelds laatste natuurlijke tropische regenwouden en biedt onovertroffen luxueuze luxe met 4 sterren voor de zakenreizigers en vakantiegangers. Met weelderig gebladerte als achtergrond straalt het hotel een verleidelijke natuurlijke attractie uit, aangezien het past in de rijke flora en fauna van Sabah, het Maleisische Borneo. Een harmonieuze combinatie van ecotours en historische bezienswaardigheden wacht op de avontuurlijke gasten in Sandakan. 

Uw verblijf: 1 nacht

Sukau Rainforest Lodge

De Sukau Rainforest Lodge, gelegen aan de Kinabatangan river, is een kleinschalige in lokale stijl gebouwde eco lodge. Vele eco awards zijn deze bijzondere lodge al ten deel gevallen. De lodge ligt midden in de laagland-jungle. Hier wordt u gewekt door het geluid van de vogels en de apen. Het resort heeft twee type chalet kamers met uitzicht op het regenwoud. De royale kamers zijn voorzien van muggennetten, een plafondventilator en koffie- en theefaciliteiten. In de badkamer liggen gratis slippers en toiletartikelen. Het avond diner wordt geserveerd op de veranda direct aan de oever van de rivier!

Verder is er een relax lounge, een spa en zijn er gratis koffie en thee faciliteiten. De Sukau Rainforest Lodge is een uitstekende uitvalsbasis voor boottochten door het regenwoud. In deze fascinerende omgeving heeft u grote kans om de orang-oetan te zien, maar ook neusapen en de pygmee olifant welke enkel op Borneo voorkomt.

Uw verblijf: 3 nachten

Borneo Rainforest Lodge

De Borneo Rainforest Lodge ligt aan de Danum rivier in Sabah’s grootste beschermde regenwoud. Vanuit de stad Lahad Datu, waar u moet inchecken, is het nog 2 ½ uur rijden naar Danum Valley Conservation Area. U reist in een comfortabele 4x4 dwars door het regenwoud.

Borneo Rainforest Lodge telt slechts 32 chalets, verdeeld in drie categorieёn. De standaard chalets liggen verdeeld in de natuur, de luxe premium liggen aan de rivier en de premium villa’s hebben het mooiste uitzicht over de natuur en de rivier. Alle chalets zijn van alle comfort voorzien, de Premium Deluxe hebben een buitenbad en de luxe villa’s zelfs een jacuzzi.

Het sfeervolle restaurant serveert ontbijt, lunch en diner in buffet-stijl. Er zijn zowel Westerse als Aziatische gerechten verkrijgbaar. Speciale wensen worden, indien mogelijk, gehonoreerd.

Uw verblijf: 2 nachten

The Warehouse Hotel

Het Warehouse Hotel werd in 1895 langs de rivier van Singapore gebouwd als onderdeel van de handelsroute Straits of Malacca. In die tijd was het gebied een broeinest van geheime genootschappen, ondergrondse activiteiten en drankstokerijen. Het Warehouse Hotel is zorgvuldig gerestaureerd als een modern boetiekhotel met 37 kamers, dat zich richt op erfgoed en de lokale cultuur. Het hotel biedt doordachte gastvrijheid met historisch-gedetailleerde kamers, klassieke lokale gerechten en ambachtelijke cocktails in de levendige wijk Robertson Quay.

Uw verblijf: 2 nachten

Bestemmingen

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur (of KL, zoals de Maleiers hun hoofdstad noemen), is een relatief nieuwe stad: Een stad die in 130 jaar van niets is uitgegroeid tot een wereldse en moderne metropool. KL heeft een groot scala aan zeer verrassende contrasten: Traditionele wijken, moderne winkelcentra en wolkenkrabbers, zij aan zij met de overblijfselen uit vroegere koloniale tijden. Het is een stad met een mengelmoes aan culturen en bevolkingsgroepen (een levendige mix van Maleisisch, Chinees en Indisch), en een plek met vele bezienswaardigheden. Mis zeker de skyline van wolkenkrabbers en de bruisende straten met de heerlijke Maleisische street food gerechten niet, bezoek zeker Bukit Bintang (Kuala Lumpur's versie van Times Square), Little India en China Town, de Dataran Merdeka en de Petronas Twin Towers (waar u over de sky bridge kunt lopen)! Iets buiten KL is een bezoek aan de Batu Caves ook zeker de moeite waard.

Kota Kinabalu

Kota Kinabalu staat bekend als KK voor de lokale bevolking en is lange tijd de toegangspoort tot het eiland Maleisië Borneo geweest. Gelegen aan de kust, is dit kleine vakantieoord een heerlijke plek om bij te tanken, uw verdere reis te boeken en te genieten van wat rust en ontspanning. Het grootste deel van de stad is herbouwd na de Tweede Wereldoorlog, dus KK is grotendeels modern en hoogbouw. Als u geïnteresseerd bent in het proeven van lokale gerechten, ga dan naar de avondmarkt voor wat verse vis van de barbecue. Dagtochten vanuit KK omvatten een mooie rit op de Noord-Borneo Railway en een excursie naar de naburige eilanden Gaya en Manukan.

Gaya Island

In het Tunku Abdul Rahman Marine Park, net voor de kust van Kota Kinabalu, ligt het pittoreske Gaya-eiland. Dit omvangrijke Maleisische eiland is sinds begin jaren twintig beschermd als reservaat en heeft een legendarisch strand bij Police Bay. Een 400 meter lang ongerept wit zand loopt langzaam af naar de zee en vormt een ideale plek om te zwemmen in het kristalheldere turquoise water. Er is ook een 20 kilometer lang wandelpad en tal van koraalriffen langs de hele kust, waardoor Gaya een droombestemming is voor snorkelaars, duikers en natuurliefhebbers. Bezoekers kunnen kiezen tussen twee luxe resorts, namelijk: Gayana Eco Resort en Bunya Raya Island Resort ..

Sandakan

Kota Kinabalu's kleine zusje, Sandakan was in feite de hoofdstad van het Britse noorden van Borneo tot 1946. Vandaag de dag fungeert de stad als een van de belangrijkste havens voor de export van olie, tabak, koffie, sago en hout. Bezienswaardigheden zijn de uitgebreide Puu Jih Shih-boeddhistische tempel op de heuvel en, net buiten de stad, het vissersdorpje Buli Sim Sim, waar de mensen wonen in paalwoningen boven het water. Verderop ligt het Sandakan Memorial Park, dat zich op de oorspronkelijke plaats van een berucht WO II-krijgsgevangenenkamp bevindt. Met zijn kleine museum en groene omgeving is het een must voor liefhebbers van geschiedenis en natuurliefhebbers.

Kinabatangan

Een indrukwekkende bezienswaardigheid in het hart van Maleisisch Borneo; de Kinabatangan-rivier! Deze rivier kronkelt zich een weg vanaf de bron in het zuidwesten van Sabah, naar de monding van de Sulu-zee. Een boottocht langs de rivier is de beste manier om het regenwoud, de meren en overvloedige flora en fauna van de regio te verkennen, met een programma vol diverse dagtochten en nachtsafari's. Regelmatig waargenomen dieren in het wild omvatten neusapen, orang-oetans, krokodillen, makaken, neushoornvogels, uilen, de civetkat en met veel geluk de -met uitsterven bedreigde- Borneodwergolifant.

Danum Valley Conservation Area

Danum Valley is geen National Park maar een Conservation Area. Het is het grootste en meest beschermde gebied van Sabah, waar Borneo’s meest unieke planten en dieren voorkomen. Een plaats waar uw gevoel van tijd snel verdwijnt. Verken met een gids één van de vele gemarkeerde paden, loop langs mooie watervallen en begeef u naar de plekken waar de meeste fauna voorkomt, namelijk het dak van het regenwoud.

De gidsen zijn bijzonder kundig en dragen hun enthousiasme snel aan u over. Danum Valley is een paradijs voor natuurliefhebbers waar wilde katten, orang-oetans, atletische gibbons, dwergolifanten en de zeer zeldzame nevelpanter en Sumatraanse neushoorn leven. Deze laatste twee zitten zo diep in dit gebied dat ze door bezoekers niet of nauwelijks gespot kunnen worden.

Vanaf de uitkijkpunten langs de met nevel bedekte boomtoppen heeft u een prachtig uitzicht over het verbluffend dichte regenwoud en de dramatisch bergen. Vanuit de loopbruggen op 26 meter hoogte kunt u bijzondere vogels spotten en genieten van de zonsopgang. Een magische aanblik met de hangende ochtendmist.

Singapore City

Gunstig gelegen net buiten het Maleisische schiereiland, deze unieke stadstaat bestaat uit het vasteland van Singapore, evenals talrijke kleinere eilanden met een totale oppervlakte van ongeveer 640 vierkante kilometer. Met zijn sterke Chinese, Maleis, Indiase en westerse invloeden biedt deze metropool een oogverblindende smeltkroes van de diverse culturen, exotische keukens en een scala aan architecturale stijlen. Deze multiculturele bevolking heeft geresulteerd in een aantal nationale culturele districten, zoals Chinatown met zijn indrukwekkende Hindu-heiligdommen en tempels versierd met goudsbloemslingers. Deze culturele districten staan in schril contrast met de rijen glinsterende ultramoderne winkelcentra en futuristische wolkenkrabbers. Met al deze verscheidenheid aan aanbod, is het gemakkelijk te zien waarom de beroemde natuurhistoricus William Hornaday deze opmerkelijke stad beschreef als "de handigste en meest wonderlijke stad die hij ooit heeft gezien".

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!