Noorwegen reis | Natuurreis Noorwegen op haar mooist

  boutique

  

10-daagse reis door Noorwegen

€ 

Vanaf 4.575,- p.p.

Persoonlijke Offerte

< Voorbeeldreizen

10-daagse natuurreis Noorwegen

Deze actievolle reis laat u de beroemdste natuurlijke bezienswaardigheden van West-Noorwegen ervaren door middel van een reeks gematigde tot uitdagende wandelingen. U begint in Oslo en krijgt de kans om de bruisende hoofdstad met Scandinavisch design, musea en trendy restaurants te ervaren. Ga vervolgens naar Stavanger, waar u deze mooie kustplaats verkent voordat u tochten maakt naar Kjerag en Preikestolen, met een prachtig uitzicht op de bergen, fjorden en het Noorse platteland. U krijgt de kans om u benen te laten rusten tijdens een mooie busrit naar Odda - uw uitvalsbasis voor het volgende avontuur voordat u naar Bergen gaat: wandelen naar Trolltunga (de tong van de trol). Het is een smalle richel van rots die uitsteekt vanaf de berghelling, niet minder dan 700 meter boven het Ringedalsvatnet-meer. De wandeling begint in Skjeggedal en het uitzicht vanaf de top is werkelijk waar adembenemend.

Route van de reis

Reisprogramma

Reisoverzicht

Dag 1 - Vliegreis naar Noorwegen - Radisson Blu Atlantic Hotel
Dag 2 - Kjerag wandeling - Radisson Blu Atlantic Hotel
Dag 3 - Preikestolen wandeling  en transfer naar Lofthus - Hotel Ullensvang
Dag 4 - Trolltunga zonsondergang / zonsopgang - Trolltunga Sunset/Sunrise Dome
Dag 5 - Reis naar Bergen - Zander K Hotel
Dag 6 - Een dag in Bergen - Zander K Hotel
Dag 7 - Kajakkan in Marifjøra - Tørvis Hotell
Dag 8 - Nigardsbreen-gletsjer wandeling  - Tørvis Hotell
Dag 9 - Reis naar Geiranger - Fjordcruise - Hotel Union Geiranger
Dag 10 - Vertrek vanuit Ålesund, Noorwegen

Dagprogramma

Dag 1 - Vliegreis naar Noorwegen

U vliegt al vroeg in de ochtend naar Stavanger. Bij aankomst op de luchthaven staat een transfer voor u klaar om u naar het hote te brengen in het centrum van de stad. Na inchecken kunt u op eigen gelegenheid  de pittoreske smalle straatjes met witte houten huizen verkennen. Later op de avond kunt u heerlijk genieten van een welkomstdiner. 

 

Inclusief:

• Internationale vlucht Amsterdam - Stavanger
• Transfer naar het hotel
• Welkomstdiner
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 2 - Kjerag wandeling

Vandaag gaat u vroeg in de ochtend op pad met een lokale gids. Het is belangrijk om vroeg aan uw wandeling naar Kjerag te beginnen om de drukte te ontwijken en voldoende tijd te hebben om langs de steile bergen van de Lysefjord te komen. Dit is een veeleisende wandeling van zes uur met een stijging van 800 meter die eindigt bij de beroemde Kjeragbolten - een enorme rots die stevig in de kloof van de berg is ingeklemd. Dit is een van de mooiste wandelingen in Scandinavië met een prachtig uitzicht op de bergen, fjorden en het Noorse platteland.

In de late namiddag keert u terug naar Stavanger, waar u uw benen kunt laten rusten in een van de charmante restaurants van de stad.

Inclusief:

• Excursie: Privé wandeling Kjerag inclusief gids en lunch
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 3 - Preikestolen wandeling  en transfer naar Lofthus

Na het ontbijt gaat u met uw privégids naar de veerboot voor uw reis naar Preikestolen. De reis duurt ongeveer vijf uur heen en terug op heuvelachtig terrein en geeft u de tijd om te genieten en te fotograferen van het beroemde uitzicht vanaf de Preikestolen, die 604 meter boven zeeniveau uitsteekt.

Preikestolen, dat meer dan 10.000 jaar geleden werd gevormd, is het meest iconische natuurlijke monument in Noorwegen. Vanaf de top van de 604 meter hoge klif vindt u de meest dramatische uitzichten die Fjord Noorwegen te bieden heeft. De wandeling naar Preikestolen is redelijk moeilijk. In totaal duurt de wandeling van 8 kilometer ongeveer 4-5 uur (heen en terug). Het pad, dat aanzienlijke terreinverschuivingen heeft, omvat moerassen, bossen en stenen trappen gebouwd door Nepalese sherpa's.

Na de wandeling stapt u  in een bus voor een rit van vijf uur naar Lofthus.

Deze stad op een bergplateau is de uitvalsbasis voor avonturiers die de Trolltunga gaat bewandelen en profiteren van de gletsjers, watervallen en fjorden in het Folgefonna National Park.  Vannacht brengt u door in Ullensvang hotel waar u heerlijk kunt bijkomen. Onderweg ziet u enkele watervallen.
 

Inclusief:

• Excursie: privé Preikestolen wandeling inclusief lunch
• Bustrasfer naar Lofthuis
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 4 - Trolltunga zonsondergang / zonsopgang

Na het ontbijt haalt uw gids u op voor een epische wandeling naar Trolltunga vanuit Skeggedal - 17 km buiten Odda. Vereist wind- en waterdichte kleding en voldoende etenswaar en water voor de dag. Verblijf in een unieke accomodatie rond Trolltunga. U verblijf in een bijzonder koepel met comfortabele faciliteiten en doorzichtig plafond. Wandel naar het kamp en geniet van de zonsodergang. Diner met adembenemend uitzicht, entertainment en alle comfortabele kleding om u het hart van het Noorse berggevoel te laten ervaren. De koepel bevindt zich op een goede afstand van het hoofdpad, wat zorgt voor een rustige en buiten de gebaande paden ervaring.

Inclusief:

• Privéwandeling naar Trolltunga, overnachting in een tent inclusief volpension

Dag 5 - Reis naar Bergen

Na het ontbijt bezoekt u met uw gids de Trolltunga-rots. Keer vervolgens terug naar het basiskamp en vertrek vanuit hier naar Bergen, de rit duurt ca. 4 uur.

 

Inclusief:

• Een bezoek aan de Trolltunga rots
• Transfer naar Bergen inclusief stope enroute
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 6 - Een dag in Bergen

Uw privé Engels sprekende chauffeur-gids haalt u op bij uw hotel in het centrum van Bergen waar u tour begint. Het eerste deel van de excursie is een inleiding van het centrum van Bergen: u begint deze tour met een kabelbaanrit naar de berg Fløyen (1050 voet ASL / 320 meter ASL) om een prachig zicht te hebben over de stad. Na de kabelbaan gaat u verder naar de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals het middeleeuwse fort Bergenhus, de Bryggen-dijk, de Hanzekwartier, de vismarkt, het Nationaal Theater, die allemaal in het centrum van Bergen liggen en de moeite waard zijn om even langs te gaan en hun geschiedenis te leren kennen.

Inclusief:

• Excursie: Privé tour Bergen inclusief Engels sprekende gids
• Diner
• Overnachting inclusief onbijt

Dag 7 - Kajakkan in Marifjøra

Vertrek vanuit Bergen. Een must om te bezoeken is het uitkijkpunt Stalheim, het uitkijkpunt Stegastein, op weg naar Marifjøra. De rit van Flam naar Marifjøra duurt ongeveer 5 uur.

Check in uw hotel in Marifjøra en u wordt vervolgens door uw privégids opgehaald om vervolgens te gaan kajakken. Bereid u voor op uw vertrek naar de kajakbasis, op 5 minuten lopen van het hotel. De gids zal u eerst een instructie geven voordat u  begint.  Het is aan te raden om uw eigen waterdichte jas en comfortabele kleding aan te trekken. Zorg voor wat warmere lagen, omdat het weer in Noorwegen soms onvoorspelbaar kan zijn.  Geniet vervolgens van uw lunch die het hotel voor u heeft bereidt

U bent rond 18:00 uur terug in het hotel. Verblijf vannacht in Tørvis Hotell en geniet van uw kamer met uitzicht op de fjord.

Inclusief:

• Transfer naar Marifjøra
• Excursie: privé Kajaktocht inclusief lunch. Duur in totaal 4 uur met lunchstop.
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 8 - Nigardsbreen-gletsjer wandeling 

Na uw ontbijt bereidt u zich voor op vertrek vanuit uw hotel met uw privégids voor een transfer van 1 uur naar de gletsjer. Professionele gletsjergids geeft een korte briefing over veiligheid op de gletsjer en overhandigd u de benodigde gletsjeruitrustingen. Korte boottocht (10 minuten) om 45 minuten wandelen naar de gletsjer te besparen (boot beschikbaar vanaf 1.06.2019). Wandeling naar gletsjer duurt 45 minuten enkele reis + 10 minuten boottocht. Geniet na de prachtige gletsjerwandeling van uw picknick lunch op de gletsjer. U bent rond 16.00 uur terug in het hotel.

De rest van de avond heeft u ter vrije besteding. Er is een mogelijkheid om te dineren in het restaurant van het hotel of de dichtstbijzijnde stad Sogndal. De totale loopafstand is 6 km - deze wandeling is gemakkelijk en grotendeels vlak.

Inclusief:

• Excursie: Nigardsbreen-gletsjer wandeling inclusief lunch (in totaal duurt deze tour ongeveer 5 uur)
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 9 - Reis naar Geiranger - Fjordcruise

Na een vroeg ontbijt in Marifjora, rijdt u iets minder dan vier uur naar Hellesylt en geniet u per boot van de Geirangerfjord! De diepblauwe, door UNESCO beschermde fjord is omgeven door dramatische met sneeuw bedekte bergen, watervallen en weelderige vegetatie, dus houdt uw camera bij de hand.

De Fjordcruise begint vanuit Hellesylt, waardoor u prachtig gerestaureerde oude boerderijen kunt verkennen, verspreid over de heuvels en bergen. Als er tijd is, bezoek dan Hellesylt Boutique & Bar voor voorzieningen zoals meringues met zoethoutsmaak, en maak vervolgens een korte wandeling om het uitzicht vanaf deze kant van de fjord te bekijken.

U keert op tijd terug naar Geiranger om de stad te voet te verkennen. Hier vindt u openluchtrestaurants en terrasjes, maar ook winkels en galeries voor souvenirs. De restaurants en eetgelegenheden van de stad zijn trots op het creëren van vers voedsel met een lokaal tintje, zoals de Geiranger-brouwerij die zich gedeeltelijk in een botenhuis bevindt, zodat u meer van die uitzichten kunt genieten.

In de avond staat een afscheidsdiner in het restaurant van het hotel voor u gepland. Geniet van het prachtige uitzicht. 

Inclusief:

• Tranfser naar Geiranger
• Fjordcruise van Hellesylt naar Geiranger
• Afscheidsdiner bij het hotel
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 10 - Vertrek vanuit Ålesund, Noorwegen

Na uw ontbijt in het hotel, wordt u vanuit Geiranger door uw privégids met de auto naar de luchthaven van Ålesund gebracht. De transfer naar de luchthaven van Ålesund wordt ongeveer 5 uur voor uw vertrekkende vlucht uitgevoerd.

Inclusief:

• Privétransfer naar de luchthaven van Ålesund
• Internationale vlucht Ålesund - Amsterdam

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 4.575,- per persoon.

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

• Internatoinale  vluchten uitgevoerd door KLM op basis van Economy Class 
• Overnachtingen in zeer goede en bijzondere accommodaties
• Privé transport met Engelstalige privé gids/chauffeur 
• Welkomstdiner
• Privé wandeling naar Kjereg incl. lunch
• Privé wandeling naar Preikestolen incl. lunch
• Privé wandeling naar Trolltunga incl. overnachting in een tent incl. volpension
• Privé Kajak tour
• Privé gletsjes wandeling incl. lunch
• Fjordcruise Hellesylt naar Geiranger
• Afscheidsdiner Geiranger
• Alle maaltijden zoals genoemd in 'dagelijkse informatie'
• Alle inbegrepen excursies zoals genoemd in 'dagelijkse informatie', waaronder (highlights)
• Entreegelden gedurende het landprogramma
• National Geographic (of soortgelijke) reisgids

Exclusief:

• Upgrade kamertype  
• Reis en/of annuleringsverzekering
• Niet genoemde maaltijden en optionele excursies 
• Stoelreserveringen
• Bijdrage calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking)
• Administratiekosten (€ 35,- per boeking)
• Eventuele fooien

Avila Reizen regelt alles voor uw natuurreis Noorwegen op haar mooist

Accommodaties

Radisson Blu Atlantic Hotel

Momenten maken, decennia definiëren, geschiedenis vormgeven - het Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger is in alle opzichten een mijlpaal in het verhaal van deze stad. Het hotel is centraal gelegen, op slechts 3 minuten van het centraal station van Stavanger en binnen handbereik van topattracties zoals de oude binnenstad (250 meter) en het Norsk Oljemuseum (700 meter).

Geniet van een prachtig uitzicht op de fjord en de bergen en gratis toegang tot het fitnesscentrum en de sauna. Kies de kamercategorie die het beste bij u past - allemaal met een optimale combinatie van functionaliteit en smaakvol design.

Het Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger beschikt over 365 kamers voor zakenreizigers en vakantiegangers, compleet met gratis Wi-Fi en koffie- en theefaciliteiten op de kamer.

Uw verblijf: 2 nachten

Hotel Ullensvang

Kom tot rust in het historische Hotel Ullensvang, in het hart van het prachtige Hardanger. Vanuit Hotel Ullensvang kunt u genieten van adembenemende uitzichten omhoog naar de Hardangervidda-bergvlakte en de Folgefonna-gletsjer, en omlaag naar de Hardangerfjord.

Haal het meeste uit uw verblijf in het prachtige Ullensvang Bath, ontspan in de zwembaden en geniet van de prachtige tuinen met privéstrand. Proef de smaken van Hardanger in het restaurant van het hotel, waar gerechten worden bereid met de beste lokale producten. Squash, bowlen, speelkamer en tennis zijn slechts enkele van de aangeboden activiteiten.

Het hotel is ook de perfecte uitvalsbasis voor excursies naar Trolltunga en Dronningstien (Queen's Trail).

Uw verblijf: 1 nacht

Trolltunga Sunset/Sunrise Dome

De meest opwindende buitenervaring en accommodatie in de buurt van Trolltunga! Sluit u aan bij de deskundige gidsen om het laatste licht van de dag te vangen en wakker te worden met dit ongelooflijke uitzicht! U zult versteld staan ​​van het comfort van deze Arctic Dome met een doorzichtig plafond voor uitzicht op de nachtelijke hemel. Na een dag wandelen naar Trolltunga, zult u genieten van een heerlijke avondmaaltijd in de Dome - traditionele Noorse specialiteiten bij kaarslicht.

De koepels zijn ontworpen om u een gevoel van Hygge te geven (een Scandinavisch concept van gezelligheid, welzijn en tevredenheid) om inzicht te geven in het ‘Hart van het Noorse berggevoel’.

De Trolltunga Dome is zorgvuldig uitgekozen en biedt een ononderbroken uitzicht op het Ringedalsvatnet terwijl u op een goede afstand van het hoofdpad blijft om ultieme stilte en sereniteit te ervaren. Het ligt op slechts 2 km van het van Trolltunga.

Uw verblijf: 1 nacht

Zander K Hotel

Sinds de opening in maart 2017 heeft Zander K zich gevestigd als een van de hipste hotels in Bergen - een status die nog wordt versterkt door zijn nominatie in Wallpaper * als een van 's werelds meest stedelijke hotels. Gasten worden getrakteerd op het allerbeste Scandinavisch design en lokale producten, en de levendige lobby is een populaire plek voor zowel de lokale bevolking als bezoekers. Het hotel ligt op een steenworp afstand van het treinstation van Bergen, en zowel de bus naar de luchthaven als de lightrail van de stad stoppen vlakbij

Uw verblijf: 2 nachten

Tørvis Hotell

Tørvis Hotell ligt direct aan de Lustrafjorden en biedt een prachtig uitzicht op zowel de fjord als de bergen. Dit hotel stamt uit een ander tijdperk en is er al sinds de 17e eeuw, gelegen langs Country Road 55. De nabije omgeving is gevuld met prachtige elementen zoals de Feigumfossen-waterval en de Urnes staafkerk. De kamers zijn meer dan gezellig, met houten vloeren, marmeren badkamers, balkons en antiek meubilair. Het hotel beschikt over een stijlvol restaurant en een chique lounge met prachtige houten lambrisering en een piano. Er is ook een tuin met uitzicht op de fjord.

Uw verblijf: 2 nachten

Hotel Union Geiranger

Hotel Union Greiganger is gelegen nabij de Geirangerfjord in Geiranger, Noorwegen. Het hotel staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en biedt een ideale locatie voor gasten om de omliggende ongerepte natuurlijke omgeving te verkennen. De kamers van dit hotel zijn voorzien van een tv, een minibar en een badkamer met een haardroger, badjas en slippers. In dit hotel kunnen gasten genieten van verse Noorse gerechten en drankjes zijn verkrijgbaar bij de verschillende bars. Het hotel beschikt over verwarmde zwembaden zowel binnen als buiten, en in de eigen spa wordt een verscheidenheid aan behandelingen en extra faciliteiten aangeboden.

Uw verblijf: 1 nacht

Bestemmingen

Stavanger

De compacte stad Stavanger, gelegen in het zuidwesten van Noorwegen, wordt de ‘Oliestad’ van Noorwegen genoemd, omdat het wordt beschouwd als Europa's energie- en oliehoofdstad. Deze Noorse kustplaats heeft een charmant historisch stadje en een spectaculair omringend landschap met prachtige fjorden, opvallende bergen en ongerepte witte stranden. Stavanger is het perfecte vertrekpunt voor het verkennen van buren, zoals de wereldberoemde Preekstoelrots, 'Preikestolen', bij Lysefjorden. Dwaal door de 12e-eeuwse kathedraal van Stavanger, geniet van een wandeling langs de pittoreske waterkant van de haven en ontdek meer dan 100 houten erfgoedgebouwen in het stadscentrum, naar verluidt de best bewaarde gebouwen in Noorwegen en zelfs Europa. Mis een bezoek aan het Norwegian Canning Museum, Norwegian Petroleum Museum en het Stavanger Art Museum niet.

Rogaland

Spreading along the North Sea, and containing the large city of Stavanger, Norway’s Rogaland county presents a wonderland of nature, heritage, and culture all within relative proximity. Several jaw-dropping natural sites are chief among the area’s drawcards. Pulpit Rock (Prekestolen), a gigantic flat-topped formation, towers above the Lyseford, an attraction in itself - an icy paradise of glaciers, fjords and waterfalls winding through stunning mountains and postcard-perfect pastoral scenes for 40 kilometres. In Sokndal, enjoy the flavoursome offerings of the land with a choice of fishing, berry picking and mushroom foraging. Stavanger, a thriving hub of arts, entertainment and history, is a great base from which to explore the region that provides all the modern comforts and thrill one would want from a city, within easy reach of the county’s wild frontiers.

Western Norway

Western Norway is a vast region known for its incredible scenery. It stretches down the entire west coast south of Trondheim until it reaches the mountain passes. Famous for its deep fjords, mountainous scenery and rich traditions, visitors come here to soak up Norway’s treasures. The undeniable natural attractions of Western Norway are the two UNESCO-listed fjords, the Geirangerfjord and the Naeroyfjord. Visit the bustling city of Bergen, discover the Norangsdalen valley and Oye, and explore the picturesque coastal town of Alesund. Don’t miss the opportunity to view Sognefjord - the longest fjord in Norway extending over 200 kilometres.

Lofthus

Aan de oever van Sorfjorden ligt het slaperige gehucht Loftus onder majestueuze met sneeuw bedekte bergen, spectaculaire sprankelende watervallen en de indrukwekkende Folgefonna-gletsjer. Met zo'n adembenemende natuurlijke achtergrond is het gemakkelijk te begrijpen waarom de beroemde Noorse componist Edvard Grieg dit idyllische dorpje als zijn muze koos. Zijn charmante ‘componistenhut’ staat nu in de tuin van Hotel Ullensvang en is permanent opengesteld voor publiek. Lofthus is vooral prachtig in de late lente, wanneer de rijen op rijen beroemde kersenbomen in volle bloei het landschap bedekken zover het oog reikt. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor zowel buitenavonturen als culturele ervaringen. Populaire activiteiten zijn wandelen, boottochten, sightseeing per helikopter of watervliegtuig, kartracen en bezoeken aan het Hardangertun Family Park, het Summer Ski Centre of het Hardangervidda Nationalpark.

Vestland

Vestland (voorheen Hordaland en Sogn og Fjordane) is een provincie in Noorwegen, die zich uitstrekt vanuit het centrum van de westkust en Bergen omvat, de op een na grootste stad van het land. De landschappen hier worden gekenmerkt door torenhoge, met sneeuw bedekte toppen, die dalen tot helderblauwe rivieren en meren, omzoomd door wilde, weelderige bossen en perfecte pastorale scènes. Afgezien van volop mogelijkheden om te wandelen, kajakken, fietsen en zwemmen, kunnen bezoekers zich ook verheugen op tal van idyllische warmwaterbronnen. Voor een meer ontspannen manier om van het uitzicht te genieten, kunt u een van de verbluffend mooie routes voor chauffeurs nemen of de schilderachtige treinreis van Flam naar Myrdal. Historische topattracties (waaronder vele) zijn de houten huizen die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan in Bergen en het fascinerende Njardarheimr Vikingdorp in Gudvangen, waar bezoekers alles te weten kunnen komen over de traditionele gebruiken en levenswijzen van de oude volkeren.
 

Bergen

Bergen staat bekend als de ‘poort naar de fjorden’ en is een heerlijke, pittoreske stad, omringd door de fjorden van de westkust van Noorwegen en zeven spectaculaire beboste bergen. De landschappen bieden een ongelooflijk wonderland voor buitensporten; voor veel bezoekers is het hoogtepunt echter simpelweg dwalen door de smalle, geplaveide straatjes, wat drinken in de bruisende cafés, genieten van de uitstekende lokale gerechten en zich mengen met de vriendelijke lokale bevolking. Er is genoeg om geschiedenisliefhebbers in vervoering te brengen met een overvloed aan musea en rijen prachtig bewaard gebleven kleine houten Hanzehuizen die zijn geverfd in een reeks vrolijke kleuren. Met zijn dynamische culturele leven, uitstekend aanbod aan restaurants, indrukwekkende kunstgalerijen en bruisend nachtleven, is het bijna onmogelijk om niet verliefd te worden op deze betoverende ‘trebyen’ (houten stad).

Geiranger

Aan het oostelijke uiteinde van de prachtige Geirangerfjord ligt het kleine dorpje Geiranger. Het dient als een uitstekende uitvalsbasis om de schilderachtige omgeving te verkennen. Als iets uit een sprookje, de fjord een van de beroemdste in Noorwegen. Beschouwd als een van de meest landschappelijk opmerkelijke fjorden, werd het toegevoegd aan de UNESCO-lijst van werelderfgoedsites. Omzoomd door steile majestueuze met sneeuw bedekte bergen van 1700 meter hoog, is de Geirangerfjord het juweel in de kroon van de Noorse fjorden. Het landschap heeft wilde watervallen, weelderige groene vegetatie en een diepe, donkerblauwe fjord. Bezoekers kunnen zich verheugen op een brede selectie aan prachtige activiteiten, waaronder genieten van een sightseeingtrip naar de fjord en het verkennen van kronkelende wegen met hun haarspeldbochten en adembenemend mooie uitzichten.

More og Romsdal

More og Romsdal is een Noorse provincie gelegen in het zuidwesten van het land. In de provincie woont zo'n 5% van de totale Noorse bevolking en u vindt er prachtige uitgestrekte natuur bestaande uit bergen en indrukwekkende fjorden. Een bekende stad in de provincie is Ålesund, een pittoresk vissersstadje dat door de vele kanalen die door het centrum lopen ook wel het Venetië van Noorwegen wordt genoemd. More og Romsdal is een fantastische bestemming voor natuurliefhebbers, maar ook voor liefhebbers van vissen. In de fjorden komen namelijk veel vissoorten voor als kabeljauw, heilbot en roodbaars. 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!