Myanmar reis | Ontdekkingsreis Myanmar

  boutique

  

21-daagse reis door Myanmar

Persoonlijke Offerte

Meer details

< Voorbeeldreizen

21-daagse individuele privéreis Myanmar

Tijdens deze 21-daagse reis komt u langs de mooiste plekken in Myanmar. Wandel langs de koloniale gebouwen in Yangon en geniet van een high tea in het beroemde hotel “The Strand”. Bezoek het bijzondere Mahagandayon klooster en loop over de oudste teakhouten brug ter wereld (U-Bein) in de omgeving van Mandalay. Ervaar het authentieke dorpsleven in Yandabo. Ontdek de grootste verzameling Boeddhistische tempels, ruïnes en stoepa's ter wereld op de fiets in Bagan. Maak een trekking in de omgeving van Kalaw. Vaar over het Inlemeer en aanschouw hoe de vissers op één been balanceren terwijl ze het andere been gebruiken om te roeien. Ga per boot naar de nauwelijks bezochte etnische Chin-inwoners, bekend vanwege hun getatoeëerde gezichten. Sluit af op het exotische strand van Ngapali.

Route van de reis

Reisprogramma

Dag 1 - Vliegreis naar Myanmar

Vandaag begint uw reis! Geniet van uw intercontinentale vlucht en bij aankomst van de eerste indrukken van magisch Myanmar.

Dag 2 - Aankomst in Yangon

Na uw intercontinentale vlucht komt u aan in de metropool van Myanmar: Yangon! Mingalabar, oftwel een warm welkom! Deze stad is de grote economische, culturele en historische stad van het land, maar niet de hoofdstad. Door de bereikbaarheid is het een natuurlijk startpunt van uw reis door Het Gouden Land. Een privétransfer brengt u iets buiten het centrum van de stad, naar een schitterende accommodatie, waar u in een pure oase van rust verblijft. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.

blank

Belmond Governor's Residence

blank

Belmond Governor's Residence

blank

Dag 3 - Yangon stadswandeling

Vandaag heeft u een complete dag in Yangon! U gaat op pad tijdens twee verschillende excursies, waarbij u niet alleen de hoogtepunten van de stad ziet (zoals de Shwedagon Pagoda), maar ook het minder bekende culturele erfgoed van Yangon. De tijd lijkt in deze straten soms 100 jaar stil te hebben gestaan. Daarnaast heeft u tijd voor een klassieke High Tea in het bekendste hotel van de stad (en een van de beroemdste accommodaties in heel Azië), The Strand. Puur genieten.

Dag 4 - Amarapura

Vandaag gaat u per transfer terug naar het vliegveld van Yangon, om van daaruit naar de tweede culturele stad van het land te vliegen, Mandalay. Bij aankomst gaat u per transfer naar uw accommodatie en kunt u rustig inchecken bij het hotel. Vervolgens gaat u op een oriënterende tour naar Mahamuni & Amarapura.

Dag 5 - Myanmar culinair

Vandaag opnieuw een bijzondere dag voor de boeg in Het Gouden Land! U gaat vandaag op verkenning in de stad zelf, tijdens een tour Mandalay Markets & Fine Food. Bon Appétit, of in het schitterende lokale geschrift (Birmees), စာစားချင်စိတ်ကို.

Dag 6 - Reis naar Yandabo

Reizen door Myanmar is een reis terug in de tijd. Vanzelfsprekend wilt u graag veel hoogtepunten zien, zoals de tempels van Bagan en de charmante typerende vissers op het Inle Lake. Maar, Myanmar is veel meer dan dat. Het reizen door Myanmar is vooral in aanraking komen met locals, het dorpsleven en lokale gemeenschappen bezoeken, en u verwonderen over de inwoners die al eeuwen op dezelfde traditionele manier leven. Vandaag reist u richting Bagan, en verruilen we de stad met het platteland. Op het platteland woont en werkt immers de meerderheid van de lokale bevolking. We maken, op weg naar Bagan, een interessante stop met excursie en overnachting in Yandabo. Geniet van deze kennismaking met het authentieke dorpsleven in Myanmar, bijvoorbeeld tijdens de tour Buffalo & Pottery village.

Dag 7 - Reis naar Bagan 

Het lokale leven, de gebruiken en rituelen van de inwoners, en het geloof is voor veel reizigers een belangrijk aspect tijdens de reis door Myanmar. Er is een hoogtepunt in het land waar al deze zaken lijken samen te komen, en dat is op een plek die zo goed als iedere reiziger wilt aandoen tijdens een bezoek aan dit magische land, namelijk Bagan.

Per transfer gaat u naar deze oude tempel-hoofdstad. Bagan is centraal gelegen in de droge vlaktes van het land. Bagan, ook wel in het verleden Pagan genoemd, ligt aan de oevers van de Irrawaddy rivier. De plaats is als het ware verdeeld in drie sub-dorpen, namelijk Old Bagan, New Bagan en Nyaung Oo. Woorden komen hoe dan ook tekort om Bagan te omschrijven, maar om een poging te doen: dit is de grootste verzameling Boeddhistische tempels, ruïnes en stoepa's ter wereld.

De tempels van Bagan zijn minder populair onder reizigers dan de tempels van bijvoorbeeld Angkor, in Cambodja, maar evenaren dit tempelcomplex op hun eigen manier. Honderden tempels zijn te bezoeken en te bekijken (bijvoorbeeld per ballonvaart!) en tijdens uw excursie gaat u vandaag een aantal van deze locaties bezoeken. Tijdens deze reis zorgen we ervoor dat er voldoende tijd is om een goede bezichtiging te doen van de hoogtepunten die Bagan rijk is.

Dag 8 - Bagan fietstocht

Vandaag een ontspannen dag in Bagan, met een fietstocht door een stukje van Bagan, zonder tempels. Want er is veel meer te zien dan de schitterende tempelgebieden. In de namiddag kunnen we het toch niet laten, en bezoeken we -u raad het al- een tempel. We gaan naar Minnanthu; waarschijnlijk een van de meest favoriete tempels bij veelvuldig Bagan-bezoekers. Weet u waarom? Het is er meestal enorm rustig! We genieten hier dan ook van een heerlijke intieme picnic.

Dag 9 - Bagan vrije dag

Een nieuwe volle dag om de interessante omgeving van Bagan te verkennen!

Dag 10 - Myanmar natuur en wildlife

Na het ontbijt in Bagan gaat u per transfer naar de luchthaven van Bagan, Nyaung U. U vliegt naar Heho en gaat bij aankomst richting Kalaw. Een bijzondere middag staat op het programma: U maakt een korte trekking door het bos, geniet van een lunch en neemt deel aan het Elephant Conservation Project bij het bekende Green Hill Valley Elephant Camp.

Dag 11 - Reis naar Inle-meer

U reist van Kalaw naar Inle Lake, deels per transfer, maar deels ook op de mooiste manier om aan te komen bij Inle Lake, namelijk per fiets. Het Shan-avontuur begint met deze mooie (vlakke) fietstocht, een mooie manier om in aanraking te komen met de inwoners. Tijdens het tweede deel van de dag maakt u nog dieper kennis met de fascinerende inwoners en omgeving van Inle! Tijdens deze reis heeft u ruim de tijd om Inle, een van de meest bijzondere plekken van het land, te ontdekken.

Dag 12 - Excursie Inle-meer

Vandaag staat een volledige dag op het water en aan de waterkant van Inle Lake op uw programma. Een greep uit de beleving vandaag: Burmese routerende markten, de beroemde 'leg rowers', etnische minderheden en het rollen van Burmese sigaren.

Dag 13 - Myanmar cultuur

Geniet van het ontbijt en de vrije ochtend in uw bijzondere accommodatie. In de middag staat een verdere kennismaking met het oude Shan-koninkrijk op uw programma. We bezoeken Nyaung Shwe, gelegen nabij de oevers van het meer. Mooie culturele activiteiten staan op het programma, en vandaag komen dan ook gegarandeerd mooie fotomomenten voorbij. De dag sluiten we af met een persoonlijke favoriet: Een proeverij van excellente wijnen bij Red Mountain Winery. En vergeet vooral niet van het uitzicht (over Inle Lake) te genieten. ရွှင်လန်း, oftewel proost!

Dag 14 - Reis naar Mrauk U

Na uw ontbijt beginnen we vandaag aan een bijzonder stuk van uw reis: we gaan naar de Rakhine State, Mrauk U op precies te zijn. De bestemmingen die we tot nu toe hebben aangedaan tijdens uw reis zijn al iets langer toegankelijk voor buitenlandse reizigers. Voor Mrauk U is dat nog niet het geval. Dit gebied trekt veel minder reizigers dan andere plaatsen in Myanmar, hoewel de plaats Mrauk U het op Bagan na grootste culturele complex van het land te bieden heeft. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Per transfer, vlucht van Heho, via Thandwe, naar Sittwe komt u aan in Mrauk U. Het is logistiek gezien complexer om hier te komen, maar bij aankomst zult u direct merken welke voordelen dit heeft.

blank

blank

blank

Dag 15 - Mrauk U-tempels

Ga vanuit uw comfortabele accommodatie op pad naar de tempels van Mrauk U. Bewonder de verschillen met Bagan, en leer meer over de inwoners, gebruiken en vooral ook de interessante geschiedenis van de Rakhine State.

Dag 16 - Myanmar authentiek

Uiteraard bezoeken we Mrauk U vanwege te bijzondere tempels, maar dit gebied heeft veel meer te bieden. Vandaag gaan we per boot naar de nauwelijks bezochte etnische Chin-inwoners, bekend vanwege hun getatoeëerde gezichten. Een zeer interessante dag met een focus op etnische dorpen en natuur.

Dag 17 - Riviercruise Kaladan-rivier

Ontbijt in het hotel en vervolgens in de vroege ochtend het begin van uw 4-uur durende cruise over de Kaladan rivier, richting de volgende bestemming. Dit is een ervaring gevuld met prachtig uitzicht op de omliggende velden en bergen in de verte, en dan ook zeker een hoogtepunt van uw reis naar Mrauk U. Omdat de oevers aan beide zijden zeer ondiep zijn, biedt de cruise een uitstekende kans om het dagelijkse leven langs te zien 'glijden' terwijl u in een comfortabele stoel aan boord geniet van een drankje.

Bij aankomst in de haven van Sittwe staat een auto klaar voor uw transfer naar het hotel.

blank

blank

blank

Dag 18 - Reis naar Ngapali Beach

U ontbijt in het hotel en gaat later in de ochtend richting de airport van Sittwe. De vlucht brengt u naar Thandwe, om vervolgens per transfer naar het hotel te gaan. Welkom aan het strand van Ngapali Beach; een volwaardige afsluiter van uw reis! De rest van de dag is ter vrije besteding.

blank

blank

blank

Dag 19 - Myanmar strandbestemming

Een dag ter vrije besteding aan het exotische strand van Ngapali Beach.

blank

blank

blank

Dag 20 - Myanmar strandbestemming

Een dag ter vrije besteding aan het exotische strand van Ngapali Beach.

blank

blank

blank

Dag 21 - Vertrek vanuit Myanmar

Met een koffer vol gecreëerde herinneringen begint u vandaag aan uw terugreis. Vanuit het strand heeft u een transfer naar de luchthaven, om vervolgens te vliegen naar Yangon. Vervolgens door naar de plaats waar de reis enkele weken geleden begon, thuis. Geniet van uw intercontinentale vlucht, met het vertrouwen dat u terugkijkt op een bijzondere beleving!

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Avila Reizen regelt alles voor uw ontdekkingsreis Myanmar

Bestemmingen

Yangon

Yangon, vroeger bekend onder de naam Rangoon, was de hoofdstad van Myanmar tot 2005, waarna deze functie werd overgenomen door de nieuw gebouwde stad Naypyidaw. Yangon blijft de grootste stad van het land, en is daarnaast nog altijd het belangrijkste commerciële centrum van het land. Een bezoek aan deze prachtige stad laat u kennis maken met een interessante mix van Britse, Burmese, Chinese en Indiase culturen. De stedenbouw is een interessant contrast, tussen de oude koloniale architectuur en moderne hoogbouw, allemaal gedomineerd door de gouden gloed van de Shwedagon Pagode; een prachtige Boeddhistische tempel die pelgrims en reizigers aantrekt vanuit de hele wereld.

blank
blank
blank

Mandalay

Mandalay is een inspiratiebron voor literatuur, teksten en legendes - met goede reden: de stad is een combinatie van koloniale charme, elegant boeddhistische tempels, omringd door weelderige heuvelachtige landschappen. Een bezoek hier is als een stap terug in de tijd : stokoude bussen tuffen door brede lanen, mannen in longyis op cyclo's pendelen rustig rond de gracht en monniken wandelen geruisloos door stoffige tempel binnenplaatsen. Voeg daar warme, waardige locals aan toe en Mandalay is een geweldige reiservaring. Mis Mandalay Hill niet om te genieten van een panoramisch uitzicht over de stad en een zonsondergang bij Ubein Bridge, de langste teakhouten brug ter wereld. Een bezoek aan het boeddhistische Sagaing, met tempels en de boeddhistische universiteit; en een heerlijke boottocht over de rivier de Irrawaddy om de kolossale stupa basis in Mingun te zien. Allemaal de moeite waard

blank
blank
blank

Ayeyarwady River

De Ayeyarwady-rivier, ook bekend als de Irrawaddy-rivier, is de belangrijkste waterweg van Myanmar, zowel qua omvang als commerciële betekenis, en loopt van noord naar zuid over de hele breedte van het land. De rivier ondersteunt twee bedreigde inheemse wezens - de zoetwater Irrawaddy-dolfijn en de rivierhaai, evenals een groot aantal vissen en vogelsoorten. Het is mogelijk om mooie bootcruises te maken tussen bepaalde punten op de rivier, zoals een dagcruise tussen Mandalay en de oude stad Mingun - de thuisbasis van een enorme pagodebasis die, als deze was voltooid, de grootste in zijn soort zou zijn in de wereld - evenals langere cruises tussen de grote centra langs haar oevers, waaronder Mandalay, Bagan en de hoofdstad van het land, Yangon. Forays langs de zijrivieren van de Ayeyarwady nemen veel afgelegen dorpen en uitzichten die anders moeilijk te beleven zouden zijn

New Bagan

Rustend aan de oostelijke oevers van de grote Irrawaddy-rivier ligt het ontspannen stadje New Bagan. Reizigers naar deze aangename stad kunnen slingeren langs het netwerk van stoffige wegen, communiceren met de vriendelijke lokale bevolking en de bruisende ochtendmarkt bezoeken. Gelegen in een gebied dat rijk is aan geschiedenis en cultuur, kunnen reizigers de vele charmante tempels verkennen, waaronder de ingewikkelde gravures die te zien zijn in de Nan Hpaya-tempel; de Birmese stijlarchitectuur van Shwesandaw-pagode; de majestueuze boeddhistische tempel van Lawkanada Pagoda; en de torenhoge Dhammayangyi-tempel, beroemd om de grootste tempel in Bagan. Natuurliefhebbers kunnen hun dagen doorbrengen te midden van de weelderige bomen van het Lawka Nandar Park, een natuurpark dat aan de oevers van de rivier ligt en het beschermde wild in het Lawkananda Wildlife Sanctuary herbergt.

Bagan

Bagan, een van de vroegere hoofdsteden van Myanmar, is een absolute must-see tijdens uw tijd in Myanmar. Bagan is voor Myanmar wat Angkor Wat voor Cambodja is, in termen van cultuur en toerisme. Deze oude heilige tempelzone strekt zich uit over meer dan 100 vierkante kilometer, met duizenden tempels, pagodes en kloosters die verspreid liggen over dit gebied. Het tempelcomplex, voornamelijk bestaande uit rood-roze bakstenen, is wat er rest van de machtige 'Pagan' cultuur. Het is een architectonisch en archeologisch wonder, dat extra bijzonder is tijdens zonsondergang of op mistige ochtenden badend in het licht van zonsopkomst. Het tempelcomplex kan bewonderd worden per paard-en-wagen, fiets, e-bike of per ballonvaart over Bagan; onvergetelijk!

blank
blank
blank

Kalaw

Hoog gelegen in de westelijke deelstaat Shan, is Kalaw is een voormalig 'Hill Station', gesticht door Britse ambtenaren. Het is een koele, rustige en groene plaats, en vooral bekend als uitvalsbasis voor een pallet aan diverse trekkingen. De bevolking is divers, met Nepali Gurkha's, Indiase Hindoes, Sikhs en Moslims, die hier ooit kwamen om de wegen en de spoorlijnen te bouwen tijdens de Britse periode. In het hart van de stad is de markt, waar dorpelingen uit de omliggende gebieden komen om hun producten en voedsel te kopen en te verkopen. Vanuit Kalaw zijn diverse dag- of meerdaagse-trekkings mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om per mountainbike naar Inle Lake te fietsen.

blank
blank
blank

Inle Lake

Een van de meest aantrekkelijke bestemmingen van Myanmar is het prachtige Inle Lake. De lokale bevolking heeft hun volledig leven geïntegreerd met hun omgeving; het bouwen van hele dorpen op palen, hun drijvende akkers en een ingenieuze wijze van vissen vanuit hun long-tail boten - balanceren op een been en het gebruik van het andere been als peddel, zodat zij hun handen vrij hebben om een net te werpen en vis binnen te halen. Een dag op het meer is een unieke ervaring, waarbij men drijvende markten bezoekt en een kijkje kunt nemen bij diverse ambachtelijke centra, zoals zilversmeders, zijdewevers en sigarenmakers. Wat accommodaties betreft zijn er meerdere mogelijkheden, zowel aan land als top-accommodaties die alleen per boot bereikaar zijn. Inle Lake is een plek waar men kan genieten van natuur, gastvrije inwoners en schitterende zonsondergangen.

blank
blank
blank

Mrauk U

De noordelijke Rakhine staat herbergt een mooi geheim: Mrauk U - ooit een belangrijke handelshaven onder de inheemse Arakanese bevolking, en tegenwoordig nog steeds omgeven door de elegante ruïnes van eeuwenoude tempels en chedis. Deze collectie van oude heilige plaatsen vormt één van de belangrijkste archeologische vindplaatsen van Myanmar en werd pas onlangs geopend voor reizgers. De historische schatten van Mrauk U doen niet onder voor de pracht van het (veel bekendere) uitgestrekte Bagan, en bezoekers van de stad kunnen zich verheugen op prachtig bewaard gebleven heiligdommen en pagode's, allemaal verspreid over mistige glooiende heuvels van het gebied. Mrauk U is ook bekend als uitvalsbasis voor een bezoek aan de Chin-volkeren, die bekend staan om hun getatoueerde gezichten.

blank
blank
blank

Sittwe

Situated at the confluence of the Kaladan, Mayu, and Lay Mro rivers, in the Rakhine State of Myanmar, the city of Sittwe serves as the regional capital and is home to some lively local markets. It predominantly provides the perfect stopover for visitors en route to explore the spectacular surrounding area, which features the ruins of Mrauk U, Myanmar’s second-most-famous archaeological site. Visitors can look forward to a number of wonderful activities including: soaking up the impressive views of the beautiful Bay of Bengal from the popular 'Viewpoint', nicknamed 'The Point’, discovering the famous century-old Shwezedi Monastery, and learning about local Rakhine culture and history at the Rakhine State Cultural Museum.

Ngapali Beach

Ngapali: Dé strandbestemming van Myanmar, maar desondanks zo ongerept en nog altijd een plaats vol traditionele Rakhine cultuur. Het is een ple met charme van weleer, met schilderachtige vissersdorpjes, ossenkarren in gebruik als lokale taxi-service, en weinig nachtleven. De laatste jaren is er wat verandering gekomen in het aanbod van accommodaties en restaurants, maar het blijft een uittekende plek om een reis door Myanmar te eindigen. Als u rust zoekt, is dit de plek om te zijn - met palmen omzoomde zandstranden, zwemmen in de kristalheldere baaien, boottochten en snorkel-expedities, en dineren in een van de vele visrestaurants verspreid langs het strand.

blank
blank
blank

Accomodaties

Belmond Governor's Residence

Belmond Governor's Residence is een romantisch herenhuis in koloniale stijl. In de jaren twintig was dit de woonplaats van de gouverneur van Belmond; een plek waarin de heerser van de zuidelijke staten van Myanmar woonde. Met bijvoorbeeld de ventilator-gekoelde veranda's en teakhouten fauteuils is het prachtige Belmond hotel een prachtige herinnering aan een vergaan elegant tijdperk. Deze historische sfeer gaat hand in hand met alle faciliteiten die nodig zijn voor de moderne reiziger. Gesneden teak en prachtig zijde is in de ruime kamers gecombineerd om het een fris en tijdloos gevoel te geven. Het hotel ligt in een groene tuin vol met lotusbaden, en deze tuin is dan ook een magische aflsuiter na een dag bij de majestueuze Shwedagon Pagoda. Deze accommodatie is een oase van rust in het hart van het ambassadekwartier van Yangon.

Uw verblijf: 2 nachten
blank
blank
blank

Hotel by the Red Canal

Hotel by the Red Canal is een oase van rust op slechts enkele minuten gelegen van het beroemde Mandalay Palace en andere attracties. De accommodatie is omringd door weelderig tropisch groen en kalmerende wateren, allen te midden van de drukte van de culturele stad van Myanmar. De accommodatie beschikt over 25 individueel ontworpen suites, allemaal met een eigen naam en uniek ontwerp en versieringen op basis van de vier grote etnische groepen in Myanmar.

Uw verblijf: 2 nachten
blank
blank
blank

Yandabo Home

Yandabo Home is een een fijne plek om te verblijven, zeker wanneer u op doorreis bent van Mandalay naar Bagan of vice versa. Yandabo is een rustig dorpje, waar u heerlijk kan rondwandelen en de bewoners kan ontmoeten.Yandabo is een van origine een pottenbakkersdorp en de bewerking van de klei die te vinden is aan de rivieroevers getuigt daarvan. Vanuit Yandabo is het eenvoudig om de rivier over te steken en ook de naburige dorpen te bezoeken. Die plaatsen staat o.a. bekend om het fokken en houden van buffels.

Uw verblijf: 1 nacht
blank
blank
blank

Bagan Lodge

Bagan Lodge is een charmant boutique hotel met smaakvol ingerichte kamers. De architectuur is een goede mix tussen eigentijds en traditioneel Birmees. Het hotel beschikt over goede facilitieten en ligt gunstig ten opzichte van het tempelgebied.

Uw verblijf: 3 nachten
blank
blank
blank

Royal Kalaw Hills Resort

Het hoofdgebouw van het resort is oorspronkelijk gebouwd in 1928 en gerenoveerd vanwege het originele uiterlijk. Vanuit het hotel is Kalaw goed bereikbaar, alsmede de Kalaw markt en de Shwe Oo Min Pagoda. Het resort ligt slechts 45 minuten rijden van de luchthaven van Heho en 90 minuten van Inle Lake. Het resort is kleinschalig van opzet met 14 boutique kamers, die allen uitzicht op de bergen rondom hebben. Alle kamers hebben een open haard en zijn ingericht met een combinatie van antiek en modern meubilair. De keuken verzorgt o.a. gerechten uit Myanmar, Shan en China. Met een spa, jacuzzi en sauna heeft het resort uitstekende faciliteiten.

Uw verblijf: 1 nacht
blank
blank
blank

Inle Princess Resort

Het Inle Princess Resort biedt comfort, rustieke charme en gastvrijheid. Het resort is gebouwd in de traditionele Shan stijl, omgeven door het serene Inle meer en de prachtige tropische tuinen. De traditionele architectuur van het resort wordt aangevuld met moderne invloeden, een combinatie van modern comfort met eenvoud. Het resort beschikt over mooie houten chalets gebouwd op palen boven het meer, met een indrukwekkend uitzicht over de velden, bergen en het vreedzame Inle meer. Er is een algemeen gevoel van rust in het hele resort. Een uitnodigende openlucht restaurant serveert een uitstekend aanbod waaronder Thaise, Shan en vegetarische gerechten. Het Inle Princess Resort is een rustig toevluchtsoord, omgeven door de natuur.

Uw verblijf: 3 nachten
blank
blank
blank

Mrauk Oo Princess Resort

Mrauk Oo Princess Resort is omgeven door een prachtig uitzicht op de blauwe bergketens, de Mrauk Oo-rivier en rijstvelden. Het resort beschikt over 21 kamers, allemaal in "Village House" stijl, met allen uitzicht op de rivier, rijstvelden en/of tuin. De kamers zijn natuurlijk verlicht en geven een fantastische sfeer, mede door het uitzicht op het omliggende landschap. Het hotel heeft een eigen aanlegsteiger en het ruime restaurant biedt diverse gastronomische gerechten uit verschillende wereldse keukens.

Uw verblijf: 3 nachten
blank
blank
blank

Strand Hotel Sittwe

Een eenvoudig maar prima accommodatie. Geschikt voor één nacht bij aankomst in Sittwe.

Uw verblijf: 1 nacht
blank
blank
blank

Amara Ocean Resort

Het Amara Ocean Resort ligt aan het ongerepte strand van Ngapali, Burma's mooiste deel van de kustlijn aan de Indische Oceaan. Gasten genieten van de grootst mogelijke privacy in de 28 luxe bungalows, gebouwd in traditionele stijl, die zijn verspreid over een brede palmentuin. Tot de faciliteiten van het resort behoren een ontvangsthal, een business center, computers, internet, satelliet-tv-lounge, ambachtelijke winkel, restaurant, zwembad, bar en een terras.

Uw verblijf: 3 nachten
blank
blank
blank