Sri Lanka en Malediven reis | Rondreis Sri Lanka en Malediven

  boutique

  

24-daagse reis door Sri Lanka en de Malediven

€ 

Vanaf 6.875,- p.p.

Bekijk de reis in detail

Persoonlijke Offerte

< Voorbeeldreizen

24-daagse individuele rondreis Sri Lanka en Malediven

Tijdens deze 24-daagse komt u langs de mooiste plekken van Sri Lanka. Ontdek het historische Galle Fort dat vier honderd jaar geschiedenis heeft meegemaakt, van Arabische handelaren tot de avontuurlijke Portugezen en Nederlanders. Wandel door de theeplantages in de omgeving van Ella. Verblijf in een unieke eco lodge in het Gal Oya National park en ga op een bootsafari. Beklim de Pidurangala rotsformatie voor een adembenemend uitzicht op de bekende Sigiriya Leeuwenrots. Sluit de reis af in een heerlijk resort op de Malediven. Diner in het exclusieve H2O onderwater restaurant of picknick op een privé eiland omringt met kristalhelder water.

Route van de reis

Reisprogramma

Reisoverzicht

Dag 1 - Vliegreis naar Sri Lanka
Dag 2 - Aankomst in Sri Lanka - Lake Lodge Colombo
Dag 3 - Historisch Galle Fort - Cantaloupe House Ahangama
Dag 4 - Spirituele tour omgeving Galle - Cantaloupe House Ahangama
Dag 5 - Galle - Ella - 98 Acres Resort & Spa
Dag 6 - Omgeving Ella - 98 Acres Resort & Spa
Dag 7 - Ella - Gal Oya - Gal Oya Lodge
Dag 8 - Bootsafari en jungle kookcursus - Gal Oya Lodge
Dag 9 - Gal Oya - Nilaveli - Nilaveli Beach Resort
Dag 10 - Vrije dag Nilaveli - Nilaveli Beach Resort
Dag 11 - Dag pure ontspanning - Nilaveli Beach Resort
Dag 12 - Nilaveli - Sigiriya - Terra Luna Atacama
Dag 13 - Sri Lanka cultureel - Terra Luna Atacama
Dag 14 - Sigiriya leeuwenrots - Pledge Scape
Dag 15 - Katoenindustrie - Pledge Scape
Dag 16 - 22 - Strandafsluiting op de Malediven - You & Me by Cocoon Maldives
Dag 23 - Vertrek vanuit de Malediven
Dag 24 - Aankomst in Nederland

Dagprogramma

Dag 1 - Vliegreis naar Sri Lanka

Vandaag vertrekt u per intercontinentale vlucht naar Sri Lanka. U komt de volgende ochtend aan in Colombo. 

Inclusief:

• Intercontinentale vlucht

Dag 2 - Aankomst in Sri Lanka

Zoals de locals zeggen; "Ayubowan!" We heten u van harte welkom in Sri Lanka! Na uw aankomst heeft u een Meet & Greet met onze lokale agent en gaat u per privé transfer naar uw accommodatie. U kunt gelijk inchecken en u krijgt de gelegenheid om even te acclimatiseren. 

Aan het einde van de middag staat er een speciale excursie op het programma, namelijk Rashan's Walk. Hierbij gaat u de stad Colombo met een local ontdekken. Hij neemt u mee naar de achteraf buurtjes waar de toeristen normaal nooit komen, maar ook naar de bekende plekken zoals Galle Green Face waar u heerlijke streetfood gaat eten. Normaal gesproken wordt streetfood voor toeristen afgeraden vanwege de hygiëne, maar onze gids Rashan (of collega) weet precies waar het wel mogelijk is.

 

Inclusief:

• Meet & Greet met de lokale agent
• Privétransfer naar hotel 
• Early check-in
• Excursie: Rashan's Walk
• Overnachting inclusief  ontbijt

Dag 3 - Historisch Galle Fort

Vandaag vertrekt u middels uw privétransfer naar de historische stad Galle.  Dit is absoluut een must see van het eiland.  Er zijn plaatsen op de wereld die aanvoelen als 'leven in een totaal andere tijd', en Galle Fort is één van die plekken. Denk aan geplaveide straten die vier honderd jaar geschiedenis hebben meegemaakt, van Arabische handelaren tot de avontuurlijke Portugezen en de bruisende Nederlanders, met hun koloniale huizen en rode daken. Galle is een indrukwekkende plaats aan de Indische Oceaan, die volop in ontwikkeling is. Het is een plek waar u de kans krijgt om een bijzonder stukje van het eiland te zien: Families wonen er vaak al generaties lang en Moslims en Boeddhisten leven er samen. De komende jaren zal de sfeer in Galle veranderen, omdat het een plek wordt met meer en meer boutique accommodaties en toeristische winkels en restaurants.

Wandel samen met uw gids door Galle Fort en hij vertelt u alle in's en out's van deze historische plaats. 

Inclusief:

• Privétransfer naar hotel
• Excursie: Galle Fort walk
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 4 - Spirituele tour omgeving Galle

Het Galle Fort wordt langzamerhand een belangrijke toeristische plek, met als gevolg groepen reizigers die arriveren. Natuurlijk is het Fort een hoogtepunt, en een plek die u zeker moet bezoeken, maar er is zoveel meer te verkennen! Daarom gaat u voordat u het Fort met uw gids gaat ontdekken op een spirituele reis buiten Galle. Een tuk-tuk rit van circa 20 minuten brengt ons door weelderig groene rijstvelden, zonder toeristen en met maar een paar dorpelingen die de gewassen oogsten of kletsen met hun buurvrouw. 
 
Eenmaal op locatie aangekomen beklimmen we de trappen naar de Yatagala Temple - wat betekent "onder de rotsen". Uw gids, die zelf een Boeddhist is, zal u op een spirituele reis meenemen om het lichaam en de geest te zuiveren van negatieve gedachten, en een hulde te brengen aan Boeddha. Deze symbolische handeling, die door elke Sri Lankaanse Boeddhist wordt beoefend, geeft een gevoel van geluk, vrede en hulp. U zult zich onder de indruk voelen voor het grote Boeddhabeeld terwijl u de traditionele Pichcha Flowers aanbiedt. Andere rituelen die u zult ervaren zijn het verbranden van wierook, het oplichten van lampen en het aanbieden van water aan een heilige Bo Tree - uw gids vertelt u meer over de betekenis van deze rituelen.

Inclusief:

• Excursie: Spirituele rondreis naar Yatagala Tempel
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 5 - Galle - Ella

De volgende bestemming is Ella. Onderweg hier naartoe zal u een bezoek brengen aan een olifanten rehabilitatie centrum. Hier worden jonge olifanten tot 5 jaar opgevangen die wees zijn geworden. Zodra ze weer voor zich zelf kunnen zorgen worden ze weer uitgezet in het wild. 

Inclusief:

• Privétransfer naar accommodatie
• Excursie: Bezoek het Elephant Transit Home en route
• Overnachting op basis van half pension

Dag 6 - Omgeving Ella

In de ochtend staat een lichte hike naar de top van Little Adams Peak op het programma.  Dit is een ontspannende wandeling van circa een uur met verbluffende uitzichten op de vallei. 

Vervolgens gaat u met uw gids een lokale theeplantage bezoeken. Hier zal u alles leren over thee en welke processen het doorloopt voordat het verkocht kan worden in de supermarkt. 

Inclusief:

• Excursie: Wandeling naar de Little Adam's Peak
• Excursie: Bezoek aan theeplantage
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 7 - Ella - Gal Oya

Vandaag gaat u richting Gal oya National Park. Gal Oya is een onontdekte schat in Sri Lanka. Een nationaal park omringd door water en eilanden, waar een unieke ervaring op u wacht. Het is rustiek maar het heeft alles wat u nodig heeft; prachtig ingerichte verblijven, een uitstekend team van lokale gidsen en een aantal van de beste gerechten die er te vinden zijn in het land.  U moet er echter wel rekening mee houden dat u afgezonderd bent van de buitenwereld, vanwege gebrek aan telefoonsignaal.

In de namiddag/avond gaat u een natuurwandeling maken met de naturalist van de lodge. 

Inclusief:

• Privétransfer naar lodge
• Excursie: Nature walk met naturalist
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 8 - Bootsafari en jungle kookcursus

Vandaag heeft u de mogelijkheid om een bootsafari te ervaren op het Gal Oya-meer, het grootste van Sri Lanka. Een geweldige kans om de dieren in het wild te observeren vanaf het prachtige Gal Oya-meer: inclusief krokodillen, herten, olifanten en vele zeldzame en endemische vogelsoorten. Deze ervaring is de enige in Sri Lanka die u in staat stelt om dieren in het wild vanaf het water te zien. Misschien heeft u het geluk om olifanten tussen de eilanden of aan de rand van het meer te zien zwemmen. 

Later op de dag staat er ook een jungle kookcursus op het programma met de chef van de lodge.

Inclusief:

• Excursie: Bootsafari
• Excursie: Jungle kookcursus
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 9 - Gal Oya - Nilaveli

In de vroege ochtend gaat u de Monkey Mountain beklimmen en geniet u van een prachtig uitzicht. 

Later checkt u uit en vervolgt u uw weg naar Nilaveli voor een aantal dagen aan het strand. 

Inclusief:

• Excursie: Hike naar Monkey Mountain
• Privétransfer naar hotel
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 10 - Vrije dag Nilaveli

Dag vrij te besteden. Geniet van het prachtige strand of het zwembad. Mocht u iets in de omgeving willen ondernemen kan dat natuurlijk met uw privéchauffeur. (maximaal 80 kilometer)

Inclusief:

• Privéchauffeur tot uw beschikking (max 80 km)
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 11 - Dag pure ontspanning

Ook vandaag kunt u de dag vrij besteden. Ontspan op het strand of ontdek de omgeving met uw privéchauffeur. 

Inclusief:

• Privéchauffeur tot uw beschikking (max 80 km)
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 12 - Nilaveli - Sigiriya

Vandaag rijdt u door naar Kumbukgaha Villa. Onderweg brengt u een bezoek aan Polonnaruwa , wat eens de locatie was van Sri Lanka's tweede hoofdstad. Polonnaruwa is nu de tijdloze reflectie van de prachtige geschiedenis van het land. De schilderachtige landschappen bezaaid met plaatsen van archeologisch waarde zijn allemaal goed bewaard gebleven en liggen aan de oostkust van het meer. Onderweg bezoekt u enkele hoogtepunten. 

Inclusief:

• Privétransfer naar hotel inclusief bezoek aan Polonnaruwa
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 13 - Sri Lanka cultureel

Voor de ochtend staat een geweldige klim voor u gepland! U zult versteld staan van het geweldige uitzicht vanaf de top van deze rots. Bezoek een enorme rotsformatie op enkele kilometers ten noorden van het wonderlijke Sigiriya-rotsfort - Pidurangala! 

Later zal u een bezoek brengen aan het archeologische klooster Ritigala. De ruïnes van Ritigala liggen diep in de jungle verscholen en de plek lijkt op een onontdekte wereld, weg van bekende culturele plekken van Sri Lanka! 

Inclusief:

• Excursie: Beklim de Pidurangala rotsformatie
• Excursie: Heilige gronden van Ritigala
• Overnachting inclusief  ontbijt

Dag 14 - Sigiriya leeuwenrots

Vandaag bezoekt u de prachtige rotsvesting van Sigiriya! U gaat vandaag vroeg op pad, om de drukte voor te zijn, en daarom bent u rond 07.00 uur bij de ingang. Op die manier bent u de drukte voor en heeft u een aangename klim, zonder de hitte van de middag. Daarnaast, als groot fotoliefhebber, deel ik graag met u dat dit de beste tijd is om fantastische foto's te maken!

Sigiriya, ook bekend als Lion Rock, is een zeldzaam juweel tussen de vele culturele schatten in Sri Lanka. De site was het domein van koning Kashyapa, die erop gericht was een onneembare vesting te bouwen en daarin een hemelse woning. Op de droge vlaktes van Sigiriya is de klim van 1200 voetstappen zwaar, maar het uitzicht is het helemaal waard! Opweg naar de top kan men de beroemde Sigiriya-fresco's bewonderen. De totale ervaring van Sigiriya duurt ongeveer 1,5 tot 3 uur, afhankelijk van het tempo. 

U rijdt vervolgens door naar uw volgende verblijf. 

Inclusief:

• Excursie: Beklim de Sigiriya leeuwenrots
• Privétransfer naar hotel 
• Overnachting op basis van half pension

 

Dag 15 - Katoenindustrie

Overdag brengt u nog een bezoek aan de lokale katoenindustrie in Dunagaha per tuktuk. 

Hierna kunt u de middag vrij besteden in het hotel.

 

Inclusief:

• Excursie: bezoek de katoenindustrie van Dunagaha per tuktuk
• Overnachting op basis van half pension 

Dag 16 - 22 - Strandafsluiting op de Malediven

Vandaag is het tijd om afscheid te nemen van het ene tropische eiland en door te gaan naar het volgende. Aan het eind van de ochtend wordt u opgehaald door uw privéchauffeur die u naar het vliegveld van Colombo brengt. Vanaf hier vliegt u door naar de hoofdstad van de idyllische eilanden van de Malediven. Eenmaal aangekomen in Malé vliegt u per watervliegtuig naar uw resort. 

Inclusief:

• Privétransfer naar het vliegveld
• Internationale vlucht naar Malé
• Watervliegtuig transfer naar resort 
• Overnachtingen inclusief ontbijt

Dag 23 - Vertrek vanuit de Malediven

Na uw heerlijke ontbijt en ochtend-uitzicht over de Indische Oceaan checkt u met het middaguur uit en reist u per seaplane terug naar het hoofdeiland van de archipel, Malé. Hier vertrekt later die avond uw vlucht naar Amsterdam.

Inclusief:

• Sea plane naar Malé
• Intercontinentale vlucht

Dag 24 - Aankomst in Nederland

Welkom thuis! Wij vertrouwen erop dat u terugkijkt op een fantastische vakantie. 

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 6.875,- per persoon.

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

• Intercontinentale vluchten 
• Internationale vlucht naar Malé
• Overnachtingen in sfeervolle accommodaties
• Privé transport met Engelstalige privé gids/chauffeur
• Alle maaltijden zoals genoemd in 'dagelijkse informatie'
• Alle inbegrepen excursies zoals genoemd in 'dagelijkse informatie'
• Entreegelden gedurende het landprogramma
• National Geographic (of soortgelijke) reisgids

Exclusief:

• Toeristenvisum
• Upgrade kamertype
• Reis en/of annuleringsverzekering
• Niet genoemde maaltijden en optionele excursies
• Stoelreserveringen
• Bijdrage calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking)
• Administratiekosten (€ 35,- per boeking)
• Eventuele fooien

Avila Reizen regelt alles voor uw rondreis Sri Lanka en Malediven

Accommodaties

Lake Lodge Colombo

Gelegen aan een rustige residentiële laan in het hart van Colombo, is Lake Lodge een van de eerste geaccrediteerde toeristische accommodaties in Sri Lanka. Totaal gerenoveerd met een creatieve flair, is dit oprecht een ‘home away from home’. Lake Lodge beschikt over 12 stijlvolle tweepersoonskamers met eigen badkamer, voorzien van alle moderne gemakken. Met name de sfeer van deze accommodatie maakt het een bijzonder verblijf!

Uw verblijf: 1 nacht

Cantaloupe House Ahangama

Cantaloupe House Ahangama ligt in de stad Ahangama in Sri Lanka. Het pension heeft een unieke combinatie van traditionele Sri Lankaanse en koloniale architectuur.

Er zijn zes kamers in totaal. De drie deluxe kamers met ruime woonruimtes, buitendouches, inloopkasten en privé patio's. De suite op de bovenste verdieping beschikt over een eigen woonkamer en een buitendouche.

 

Uw verblijf: 2 nachten

98 Acres Resort & Spa

98 Acres Resort & Spa dankt zijn opvallende naam aan het land waarop het gebouwd is; een schilderachtige theeplantage op een grondgebied van 98 hectare. Gelegen in het fascinerende Ella zag deze accommodatie in het koloniale tijdperk van Ceylon er nog groter uit. Eigendom van en beheerd door een Brit en bekend onder de naam 'Saltherland Tea Estate', is dit boetiekhotel een uitstekende keuze met een ideale locatie tussen de theevelden. Er wordt nog steeds een fijne kwaliteitsthee geproduceert. De focus bij deze accommodatie ligt op een pure eco-vriendelijke en duurzame beleving!

Uw verblijf: 2 nachten

Gal Oya Lodge

Gal Oya Lodge is meer dan alleen een eco-lodge in Sri Lanka. Het is een filosofie, iets dat te zien is in ieder detail van het ontwerp. Het is een accommodatie die u dichter bij de natuur brengt en tegelijkertijd daarmee de omgeving beschermt. Het concept leeft in elk detail, van het ongestoorde weelderige bos rondom de bergen tot de gebruikte natuurlijke materialen zoals cajun, hout en illuk - allen gebruikt om de bungalows te creëren. En natuurlijk gebruikt de accommodatie een duurzame technologie en recycling om waardevolle natuurlijke bronnen, zoals water en energie, zoveel mogelijk te besparen.

Uw verblijf: 2 nachten

Nilaveli Beach Resort

Nilaveli Beach Resort heeft een persoonlijke service op een gouden locatie! Het team doet er alles aan om uw langverwachte strandverblijf gedenkwaardig en comfortabel te maken. Strek uzelf uit op de luxe strandbedden en geniet van de geluiden van de Indische Oceaan, ontdek de onderwaterwereld of het lokale binnenland. Dit is een bezoek aan het off-the-beaten deel van Sri Lanka!

Uw verblijf: 3 nachten

Terra Luna Atacama

Kumbukgaha Villa ligt in de vredige landelijke omgeving van Sigiriya, omgeven door wildernis en rijstvelden waar wilde olifanten, ongrijpbare civet-katten en pauwen vrij rondlopen. Gelegen in het centrum van de Culturele Driehoek van Sri Lanka, is het de perfecte villa om de ruïnes van Sigiriya, Dambulla, Polonnaruwa, Anuradhapura & Minneriya National Park te verkennen.

 

Uw verblijf: 2 nachten

Pledge Scape

Pledge Scape ligt aan de gouden strook van strand in de gerenommeerde stad Negombo. The Scape is de nieuwe toevoeging aan de keten van Pledge Hotels & Resorts. Het is gelegen op een rustig strand tussen zon en zand, omgeven door een zacht fluisterend briesje.


De kamers van het hotel zijn voorzien van een bureau, airconditioning, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een bad en gratis toiletartikelen. Sommige kamers van Pledge Scape hebben ook een terras. 

Uw verblijf: 2 nachten

You & Me by Cocoon Maldives

You & Me by Cocoon Maldives ligt te midden van de kristalheldere oceaan en witte zandstranden op Raa-atol, een resort voor volwassenen dat ideaal is voor een romantisch uitje.

Het prachtige resort beschikt over 109 kamers, waarvan 99 gelegen boven het water en 10 aan het strand. Elke suite beschikt over een rustieke esthetiek, uitgerust met luxe voorzieningen en een adembenemend uitzicht over de prachtige lagune. Gasten hebben keuze te over als het gaat om dineren, want het resort heeft zes restaurants, waaronder de beroemde H20, een volledig ondergedompeld, onderwaterrestaurant dat gasten een 360 uitzicht op de adembenemende maritieme omgeving van de Malediven biedt. Resortfaciliteiten omvatten de You & Me Spa, terwijl ervaringen onder meer watersporten, duiken en eilandtours omvatten.

Uw verblijf: 7 nachten

Bestemmingen

Colombo

Colombo, de hoofdstad en grootste stad van Sri Lanka, is een stad die reizigers jaren voornamelijk vermeden hebben. De stad heeft de reputatie saai te zijn, maar heeft vandaag de dag zo veel te bieden! In tegenstelling tot Jakarta of Bangkok, is het een overzichtelijke stad en daardoor makkelijk te verkennen. Het verkeer is zoals in elke Aziatische hoofdstad - chaotisch. Maar, zodra u hier wat aan heeft kunnen wennen en spreekwoordelijk 'voorbij kan kijken', ziet u een schitterende kant van het land.

Ahangama

Het kleine stadje Ahangama ligt in de zuidelijke provincie van Sri Lanka. Dit rustige stadje ligt bijna op het zuidelijkste puntje van het eiland. Het staat bekend om zijn prachtige kustlijn en ruime surfmogelijkheden. Bezoekers kunnen genieten van het surfen op de golven in Wellingama Bay, u kunt een lokale tuk-tuk nemen om de omgeving te verkennen, genieten van een schildpadervaring in het Turtle Bay Activity Centre en ontspannen in een uitnodigende strandbar om te genieten van een verse fruitsmoothie of een lekker koud lokaal biertje . Andere hoogtepunten zijn het Handunugoda Tea Estate, het ongerepte Midigama-strand en de nabijgelegen lagune van Koggala. Mis de kans niet om de beroemde steltenvissers te bekijken. 

Ella

Rustend op de zuidelijke rand van het pittoreske Hill Country ligt het kleine dorpje Ella. Bekend om de uitzonderlijke natuurlijke omgeving, de heerlijk rustige sfeer, en het aangename klimaat, is Ella de ideale uitvalsbasis om de idyllische groene omgeving vol met theeplantages en weelderige bossen te ontdekken. Met slechts een handjevol essentiële winkels en toeristische voorzieningen, is Ella erin goed in geslaagd om de landelijke Srilankaanse charme te behouden.

Nilaveli

The gorgeous coastal resort town of Nilaveli is located in Sri Lanka’s Trinco Region, roughly 16 kilometres northwest of Trincomalee. The town is known for its glorious beaches, excellent diving and snorkelling opportunities, and enthralling temples (make sure to visit the magnificent Koneshwaram Temple and Gokanna Raja Monastery). The soft, golden sands of the town’s four-kilometre-long beach draw sun-seekers and water sports enthusiasts, and boast warm, turquoise waters and swaying palm trees. The area is home to colourful, marine-rich coral reefs, which can be explored in numerous places, most significantly the jaw-dropping Pigeon Island National Park, where divers are likely to spot turtles and sharks. Neighbouring Uppuveli Beach is a great spot for travellers looking to dine with a view - numerous excellent cocktail bars and restaurants look out over the ocean.

San Pedro de Atacama

San Pedro de Atacama, een dorpje en oase midden in het hogere deel van de Atacama woestijn. Dit gebied kenmerkt zich door de surrealistische landschappen vol kleurenpracht, bijzondere rotsformaties en zoutvlakten.Tijdens uw verblijf gaat u de bijzondere natuur in dit desolate doch wonderschone gebied ontdekken. Mis zeker de 'Valle de la Luna' en de 'Valle de la Muerte' niet. Sprookjesachtig mooi zijn ook de gekleurde meren Miscanti en Miñiques waar u de sensatie beleeft in een schilderijdoek te stappen. Als u de Tatio geisers wilt bezoeken kunt u een excursie boeken om 's ochtends voor zonsopgang al op pad te gaan en juist op het meest actieve moment van de dag bij het geiserveld aan te komen.

Negombo

Dit bruisende vissersdorpje aan de westkust van Sri Lanka (en dicht bij de internationale luchthaven Bandaranaika) heeft een vrij turbulente koloniale geschiedenis, waarbij de Nederlandse, Portugese en Britse handel betrokken was. De wilde kaneel die in de regio groeide werd beschreven als 'de beste in het universum'. De overblijfselen van deze koloniale periode kunt u zien in de sterke katholieke invloeden in de stad. De Negombo Lagoon en de vele grachten bieden prachtige plekken om vogels te observeren. De oude wijk van de stad is zeker een bezoek waard, de gemeenschap is vriendelijk en gastvrij.

Raa Atoll

Raa Atoll, ook bekend als Noordelijke Maalhosmadulu-atol, is een onderdeel van de adembenemende archipel van de Malediven en ligt in de Indische Oceaan. Dit atol bestaat uit een groot aantal ringvormige vulkanische formaties met beschutte binnenmeren van verschillende groottes, beschermd tegen de open zee door een stevig rif. Dit idyllische paradijs heeft witte zandstranden, omgeven door weelderige tropische vegetatie en door kristalhelder turquoise water. Eerder was Raa Atoll verboden voor toeristen, maar sinds het begin van de jaren 90 heeft het zijn deuren geopend voor de toeristische sector. Breng ontspannende dagen door met luieren op idyllische stranden, ontdek het spectaculaire koraalrif  en geniet van een scala aan wateractiviteiten van wereldklasse.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!