China reis | Rondreis veelzijdig China

  boutique

  

19-daagse reis door China

Persoonlijke Offerte

Meer details

< Voorbeeldreizen

19-daagse individuele boetiekreis China

Reis van noord naar zuid-China en ontdek de veelzijdigheid van dit bijzondere land. Begin de reis in Beijing, waar u samen met uw gids de historische bezienswaardigheden van de stad bezoekt, zoals de Verboden Stad en het Zomer Paleis. Overnacht in een unieke historische accommodatie gelegen op 5 minuten afstand van de Chinese Muur. Ga met het wonder van de 21e eeuw, de hogesnelheidstrein, naar Xi’an een voormalige hoofdstad van het Chinese Rijk. Fiets over de indrukwekkende stadsmuren en bezoek het Terracotta leger. Reis door naar het futuristische Shanghai, voordat u de schilderachtige karstbergen en rijstterrassen van de provincie Guangxi gaat bezoeken. Eindig deze reis in de "concrete jungle" van Hongkong.

Route van de reis

Reisprogramma

Dag 1 - Vliegreis naar China

Begin uw veelzijdige rondreis door het land van de draak. Geniet van uw comfortabele  intercontinentale vlucht.

Dag 2 - Aankomst in China

中国欢迎你! Welkom in de Volksrepubliek China. Bij aankomst in Beijing wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger en wordt u naar uw accommodatie in het haartje van de stad gebracht.  De rest van de dag kunt u vrij besteden. 

blank

blank

blank

Dag 3 - Stadstour Beijing

Na het ontbijt wordt u opgehaald door uw gids en gaat u de dag beginnen in Jingshan Park. Dit prachtige park was vroeger een keizerlijke tuin dat bij de Verboden stad hoorde. Kijk hoe de lokale Chinezen hun ochtend gymnastiek doen en hoe de ouderen met een grote kwast en water hun kalligrafie kunsten oefenen op de plaveien. 

Vervolgens gaat u door naar het Plein van de Hemelse Vrede. Het plein is 880 meter lang en 500 meter breed. Op het oppervlak van 440.000 m² kunnen minstens een miljoen mensen samenkomen.

Hierna gaat u naar de Verboden Stad. De meeste Chinese gebouwen liggen op het zuiden, wat volgens oude overtuigingen de barbaarse dreiging en potentiële invasie vanuit het noorden symboliseerde. Dit verklaart waarom de hoofdingang van de Verboden Stad naar het zuiden gericht is naar het plein van de Hemelse Vrede (Tiananmen square), het op twee na grootste stadsplein ter wereld.

De bouw van de stad werd voltooid in 1420 onder het bewind van de keizer Yongle. De stad diende als het imperiale administratieve centrum gedurende de Ming en Qing-dynastieën tot de val van het rijk in 1911. Volgens de legende bestaat de Verboden Stad uit 9999 verschillende kamers.

Daarna brengt u een bezoek aan het Zomerpaleis. Wat ooit een eenvoudige keizerlijke tuin was, werd in de 18e eeuw volledig gerenoveerd door keizer Qianlong om een van de meest bekende bezienswaardigheid van de hoofdstad te worden. Harmonieus van aard, een verscheidenheid aan traditionele Chinese tempels, paviljoens, meren en tuinen vormen het paleis.

blank

blank

blank

Dag 4 - Chinese Muur en Tempel van de Hemel

In de ochtend bezoekt u de Tempel van de hemel. Op dit moment van de dag ziet u de verschillende ochtend rituelen van de Chinezen. Tai Qi, Kung Fu, sabeloefeningen, meditatie, tango en ochtendgymnastiek zijn slechts enkele daarvan. De Chinezen bereiden zich graag voor op hun dag met lichamelijke oefeningen die zij essentieel achten voor hun gezondheid. Ook oefenen sommige Chinezen kalligrafie met gigantische penselen en water op de plavuizen van het park.

Na deze prachtige tempel gaat u naar één van de hoogte punten van deze rondreis, de legendarische Chinese Muur. 

De bouw van de muur is oorspronkelijk begonnen in de Qin-dynastie (meer dan 2000 jaar geleden). Tijdens de Ming-dynastie hebben arbeiders de muur gerestaureerd en uitgebreid tot de hoogte, breedte en lengte van vandaag de dag.

De muur loopt door de hoogste bergkammen en bood terug in de tijd een uitstekend uitzicht voor de wachters uit de torens. Deze wachters van de uitkijktorens staken alarmbranden aan langs de muur in geval barbaarse indringers gespot werden. De muur heeft Mongoolse aanvallen verhindert.

Oorspronkelijk was de muur meer dan 6000 kilometer lang en liep de muur van Oud-Mansjoerije tot het fort van Jiayuguan (waar de Gobi-woestijn in het westen begint).

Vandaag bezoekt u het Mutianyu-gedeelte van de muur dat op ongeveer 70 kilometer van Beijing ligt. Na het bezoek gaat u naar uw unieke accommodatie dat uitzicht heeft op de Chinese Muur. 

blank

blank

blank

Dag 5 - Beijing vrije dag

Na een ontspannen morgen keert u terug naar het centrum van Beijing. De rest van de dag kan u vrij besteden. 

U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het hippe 798 Art District of wandel door de beroemde Hutongs van Beijing. 

blank

blank

blank

Dag 6 - Hogesnelheidstrein naar Xi'an

Een transfer brengt u naar het treinstation en vervolgens gaat u per hogesnelheidstrein naar Xi’an. Bij aankomst wordt u ontvangen door onze lokale gids en wordt u naar het hotel gebracht.

U bevindt zich nu in de provincie Shaanxi, de plek die vaak wordt beschouwd als de plaats waar de Chinese beschaving begon. Driemaal de hoofdstad van het Chinese rijk geweest. Xi'an speelde een belangrijke rol in de geschiedenis van het land. Aan de zijderoute was de stad een administratieve locatie en een handelscentrum. De stad exporteerde zijde en lokale producten naar andere landen. Tijdens het bewind van Qin Shi Huangdi, de eerste keizer van China (die de verschillende provincies verenigde in 221 voor Christus), had de stad meer dan een miljoen inwoners. Later, tijdens de Tang-dynastie (618-907 voor Christus), werd de stad de meest bevolkte stad ter wereld.

Aan de andere kant, Xi'an is ook een stad met vele culturen. Tijdens de dag van de Zijderoute kwamen islamitische handelaars uit Centraal-Azië naar China om zaken te doen. Verschillende moslimminderheden (in totaal 15 miljoen inwoners) wonen nu in China. De Hui-minderheid is overheersend in Xi'an. 

 

blank

blank

blank

Dag 7 - Stadstour Xi'an

Het Terra Cotta Leger.  Ongetwijfeld één van de hoogtepunten van deze reis.Het ligt ongeveer op een uur rijden buiten de stad.

In 1974 stuitten enkele boeren toevallig op de Warriors. Ze hadden een van de grootste archeologische vondsten uit de geschiedenis ontdekt!

Het leger is oorspronkelijk gemaakt vanwege de angst van Qin Shi Huangdi voor kwaadaardige geesten. Qin Shi Huangdi bouwde een mausoleum met zijn immense leger van infanteristen, boogschutters en cavaleristen om zich te beschermen in het hiernamaals. Elke soldaat heeft een uniek gezicht en is gebaseerd op een echte soldaat uit het leger van de keizer. Historici theoretiseren dat de keizer misschien de wereld wilde regeren vanuit het hiernamaals.

De beelden die u kunt bekijken zijn gescheiden in drie delen. U begint met het tweede deel (waar nog steeds opgravingen plaatsvinden) en het derde deel (waar het grootste gedeelte te zien is). U eindigt met het beste deel (eerste deel) , hier staan ongeveer 2000 indrukwekkende krijgers.

Verder is er een klein museum op het terrein dat twee prachtige bronzen strijdwagens herbergt die in 1980 ten westen van het mausoleum gevonden zijn.

Daarna maakt u een fietstocht over de indrukwekkende stadsmuren van Xi'an die zijn gebouwd tijdens de Ming-dynastie. U sluit de dag af in de bekende Moslimwijk. Wandel tussen de honderden eetkraampjes door en koop uw souvenirs in de Bazaar. 

 

blank

blank

blank

Dag 8 - Hogesnelheidstrein naar Shanghai

Na het ontbijt gaat u middels een privétransfer naar het treinstation. U gaat met de hogesnelheidstrein naar Shanghai. Vanaf het treinstation wordt u naar uw accommodatie in Jing'an District gebracht. In dit district zijn veel leuke restaurantjes en barretjes, maar bij de bekende Jing'an Tempel. 

blank

blank

blank

Dag 9 - Stadstour Shanghai

Bezoek tijdens deze city tour Yuyuan oftewel de Yu-tuin. Deze tuin is al eeuwen oud en een van de meest klassieke Chinese tuinen ter wereld. In de tuin zijn vele tientallen vijvers, beekjes, bruggetjes, pagodes en theehuisjes.

Na het bezoek aan deze prachtige tuin loopt u naar de Bund. Maak foto's van de adembenemende skyline aan de overkant en bewonder de statige panden die aan de Bund liggen.

U loopt vervolgens verder naar de bekende winkelstraat "Nanjing Road". De straat is volledig voetgangersgebied. 

Hierna steekt u de Huangpu rivier over naar het Lujiazui District. Dit is het zakelijke district met gigantische wolkenkrabbers. Ga naar de bovenste etage van de Jinmao Toren voor een waanzinnig uitzicht over de stad. 

blank

blank

blank

Dag 10 - Dagtrip Suzhou

Bezoek de historische stad Suzhou. Deze stad die ook wel het Venetië van Azië wordt genoemd ligt op ongeveer 100 kilometer van Shanghai. Onderweg gaat u eerst langs Tongli,  een watertown van meer dan duizend jaar oud gelegen net buiten Suzhou. 

Vervolgens gaat u door naar Pingjiang Road, de hoofdstraat van het oude gedeelte van Suzhou. Daarna gaat u door naar "The Master of the Nets Garden", een prachtige tuin dat aangelegd is in de Sung Dynastie (960-1279) 

 Daarna keert u terug naar Shanghai

 

blank

blank

blank

Dag 11 - Shanghai vrije dag

Bezoek bijvoorbeeld de Jade Tempel of ga winkelen in één van de gigantische winkelcentra die gevestigd zijn aan Nanjing Road. Ook kan u een bezoek brengen aan het spectaculaire Shanghai Circus dat wereldwijd bekend staat om haar acrobaten. 

Verder zijn er ook interessante musea om te bezoeken, zoals het Shanghai Museum, History museum en het Propaganda museum. 

blank

blank

blank

Dag 12 - Shanghai - Guilin

Na het ontbijt gaat u middels een privétransfer naar de luchthaven. Per binnenlandse vlucht gaat u naar Guilin in de provincie Guangxi. Op de luchthaven wordt u door onze representant verwelkomd en gaat u middels een privé transfer naar uw accommodatie. De rest van de dag kan u vrij besteden. 

Wandel bijvoorbeeld rond door de hoofdstraat Zhengyang of ga de Zon en de Maan Pagoda bezoeken. 

  

blank

blank

blank

Dag 13 - Riviercruise van Guilin naar Yangshuo

U wordt naar de pier van Guilin gebracht voor uw cruise over de Li-rivier naar Yangshuo. Uw gids neemt uw bagage met de auto mee naar Yangshuo en zal u daar bij de pier opwachten. 

Yangshuo is een klein stadje dat de laatste 15 jaar steeds populairder is geworden en ligt op slechts 83 kilometer van de provinciehoofdstad Guilin. Tijdens de tocht over de Li-rivier vaart u tussen de schilderachtige karstbergen door, vaak met ongebruikelijke namen afgeleid van legendes zoals "Nine Horse Fresco Hill" of "Lion Watching the Nine Horses". Deze prachtige bergen hebben veel dichters, schilders en fotografen geïnspireerd en is daarom vandaag de dag een absolute "Must see"  geworden. Onderweg krijgt u tevens een lunch aangeboden. 

Bij aankomst wordt u naar uw resort gebracht met uitzicht op de rivier. 
 

blank

blank

blank

Dag 14 - Yangshuo omgeving

Ontdek de omgeving van Yangshuo samen met uw gids. Na het ontbijt stapt u op de fiets en gaat u naar de pier. Geniet onderweg van de serene rust op het platteland. Ook ziet u hoe het dagelijkse leven van de lokale boeren eruit ziet. Zij werken vaak slechts met simpele gereedschappen. Eenmaal aangekomen bij de pier stapt u op een bamboevlot en gaat u de rivier op. 

Hierna gaat u naar de bekende Moon Hill. Klim naar boven en geniet van het adembenemende uitzicht. 
 

blank

blank

blank

Dag 15 - Yangshuo vrije dag

Wandel of fiets in deze prachtige omgeving of ga een dagje naar de Longji rijstterrassen. Ook staat dit gebied bekend om het rots klimmen. Er zijn verschillende plekken waar ook beginners kunnen klimmen.

blank

blank

blank

Dag 16 - Hogesnelheidstrein naar Hong Kong

U vervolgt uw reis naar de volgende bestemming Hongkong. Na het ontbijt wordt u opgehaald en naar het treinstation van Guilin gebracht. In circa drie uur bent u met de hogesnelheidstrein in Hongkong. Op het treinstation wordt u vriendelijk verwelkomd en naar uw accommodatie gebracht. 

blank

blank

blank

Dag 17 - Stadstour Hong Kong

Ga samen met uw gids op stap om Kowloon en Hongkong Island te ontdekken. De bekende Victoria Piek mag zeker niet ontbreken en wordt over het algemeen als de nummer één highlight van Hong Kong gezien. Met een klein trammetje gaat u de berg op. Vanaf 554 meter hoogte heeft u een panoramisch uitzicht over de de skyline van deze dichtbevolkte stad.

Verder gaat u het bekende Repulse Bay strand bezoeken. U kunt duidelijk zien hoe veelzijdig Hongkong is, van het bruisende stadsleven tot prachtige stranden. 

Ook kan een boottocht in een traditionele Sampanboot niet ontbreken. Voor over de rivier en bewonder de enorme gebouwen vanaf het water. 

blank

blank

blank

Dag 18 - Hong Kong vrije dag

Enkele suggesties: 

  • Breng een bezoek aan de Avenue of Stars en ga op de foto met de legende Bruce Lee
  • Ga naar de Jade Markt voor een authentiek souvenir of voor een Chinees geluk amulet
  • Maak een dagtripje naar Lantau Island en bezoek het Po Lin-klooster en de Tian Tan Boeddha
blank

blank

blank

Dag 19 - Vertrek vanuit Hong Kong

Helaas is het al weer tijd om afscheid te nemen van dit prachtige land. Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht en gaat u beginnen aan de terugvlucht naar Nederland, waar u dezelfde dag nog zal aankomen. Wij vertrouwen erop dat u terug kijkt op een fantastische reis!

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Avila Reizen regelt alles voor uw rondreis veelzijdig China

Bestemmingen

Beijing

Beijing is het economische, politieke en educatieve centrum van China. De stad is beroemd om zijn Hutongs, traditionele woningen in kleine straatjes met een binnenplaats (siheyuan). Sinds het midden van de 20e eeuw zijn veel hutongs gesloopt om plaats te maken voor nieuwe wegen en gebouwen. Een bezoek aan Beijing biedt een kijkje in het Chinese keizerlijke verleden. Hoogtepunten van Beijing zijn onder andere het Tiananmenplein, de Verboden Stad en het Olympisch Stadion. Ook is het een goed vertrekpunt voor een bezoek aan de legendarisch legendarische Chinese Muur.

blank
blank
blank

Xi'an

Xi'an is het oostelijke eindpunt van de Zijderoute en ligt aan de rivier de Weihe-rivier in het noorden en het Qin-gebergte in het zuiden. De stad vormt het hart van het begin van de Chinese beschaving. Het was ooit de hoofdstad van China en is vandaag de dag een belangrijk economisch, cultureel, en industriëel centrum van de centrale-noordwestelijke regio. De stad biedt bezoekers moderne faciliteiten, evenals talrijke oude, religieuze en culturele attracties van wereldklasse. Xi'an geeft zo een inzicht in de grote veranderingen die China heeft doorgemaakt, als het ware een levend geschiedenisboek. Must see attracties zijn onder andere het graf van keizer Jingdi, de perfect gerestaureerd en machtige stadsmuur en natuurlijk het terracottaleger. Voor diegenen die een unieke, authentieke en fascinerende culturele ervaring zoeken zal Xi'an zeker indruk maken.

blank
blank
blank

Shanghai

Gelegen aan de monding van de beroemde Yangtze-rivier, is de beroemde internationale metropool Shanghai een gewaagde en uitgesproken mix van Oost en West. U vindt hier enkele van de hoogste wolkenkrabbers ter wereld, historische shikumenhuizen met een stijl die een mengelmoes is van de Chinese architectuur en een Europees tintje. Shanghai heeft bovendien een van de rijkste verzamelingen van de Art Deco gebouwen in de wereld. Must see attracties zijn onder andere: de Yuyuan Gardens; de vele traditionele chinese theehuizen waar een breed scala van thee, samen met de traditionele Chinese lekkernijen worden aangeboden; en het Shanghai museum met zijn indrukwekkende oude bronzen tentoonstelling. Met zo'n breed scala aan attracties en al wat deze stad te bieden heeft raakt u hier niet uitgekeken.

blank
blank
blank

Guilin

Guilin is een aantrekkelijke stad en een populaire toeristische bestemming in Noord Guangxi. De stad staat bekend om z'n geweldige karst-landschappen van kalkstenen bergen en heuvels en een kleurrijke minderheidscultuur. Midden in de stad liggen twee meren: Shanhu (Cedar)en Ronghu (Banyan), middeleeuwse overblijfselen van een gracht die de stad ooit omringde. Bootjes navigeren over deze en andere meren verbonden door een netwerk aan rivieren. Hoewel Guilin zelf tal van toeristische highlights kent zijn de bekendeste trekpleisters toch wel de Li-rivier, het nabijgelegen resort Yangshuo en de pittoreske terrasvormige rijstvelden van Longji.

Guangxi Province

Located in southern China, bordering Vietnam on its southwestern edge, the coastal province of

Guangxi Zhuang is world-famous for the natural beauty of the Li River and its karst mountain surroundings. From the hub of Guilin, itself a highly attractive city of lakes and dramatic mountain scenery, it is possible to organise trips to Longsheng, with its emerald-green rice paddies, and the towns of Yangshuo and Xingping, two fantastic bases for exploring the spectacular formations, caves and peaks of the surrounding karst landscape. As well as river cruises, ziplining, rock climbing and other adventure activities are readily available. Meanwhile, in the south of Guangxi Zhuang, the seaside city of Beihai boasts an attractive promenade and some beautiful beaches on the South China Sea.

Yangshuo

Yangshuo is gelegen in Guilin, de provincie Guangxi in het zuiden van China. Het gebied staat bekend om zijn spectaculaire landschap gekenmerkt door prachtige karstbergen, grotten, tempels en de pittoreske Li-rivier. De meeste mensen komen hier aan via een cruise over de rivier die hen brengt in het bruisende stadje met een  historische Chinese architectuur. De belangrijkste attractie in de stad is de 1400 jaar oude West Street, waar een groot aanbod aan winkels, restaurants, hotels en bars te vinden is. Bezoekers kunnen ook genieten van een show genaamd 'Impressions of Liu Sanjie', die wordt uitgevoerd op de Li-rivier, met het publiek zittend op de rivieroever en twaalf karstheuvels die een dramatische achtergrond vormen. Andere populaire activiteiten in de omgeving zijn bergbeklimmen, raften op bamboe en fietsen door de dromerige heuvels en valleien.

Kowloon City

Kowloon City District lies on the south coast of mainland Hong Kong. A residential area, Kowloon is one of the most densely-populated urban districts on earth, and makes a vibrant, buzzing base for visitors to Hong Kong. As well as being a popular ferry terminal for those looking to access Hong Kong Island, the Kowloon Waterfront and Harbour area is wonderful for walking and admiring the amazing views of the cityscape. Kowloon is also blessed with a clutch of excellent museums – including the unique Dialogue in the Dark and the kid-friendly Space and Science Museums – and Kowloon Park is a tranquil, calm retreat from the hustle and bustle of the city. Finally, be sure to check out the action at Temple Street Night Market and to sample the high-quality ‘street food’ on offer.

Hong Kong City

De bruisende metropool Hong Kong ligt in het noordelijke deel van Hong Kong Island en is het centrum van de economie, het amusement en het toerisme van het land. Bekend om haar kenmerkende chique architectonische monumenten (zoals de I.M. Pei's Bank of China-toren), vertegenwoordigt het stadscentrum de voorhoede van het moderne design in het land. Ook is het een perfecte winkelbestemming, het biedt tal aan shoppingmalls; levendige straten omzoomd door winkels; en de beroemde historische Temple Night Street Market. Zie de wolkenkrabbers en beboste heuvels vanaf het water tijdens een boottocht, of neem de tram naar de top van 'The Peak', het hoogste punt op het eiland, voor een panoramisch uitzicht over de stad.  

Guangdong Province

Located in southern China with a long strip of coastline along the South China Sea, the province of Guangdong is a growing tourist region with plenty of natural attractions on offer. In the north of the province, Mount Danxia offers hiking on spectacular sandstone cliffs, while the Baiyun Scenic Area (located within the vibrant capital of Guangzhou) is named ‘White Clouds’ for the mist that drapes the region’s scenic peaks. The metropolis of Guangzhou is renowned for its gastronomy, and offers convenient transport links to the province’s southern coastline, which includes key destinations like Shenzhen and Yangjiang. Also not to be missed is the fascinating town of Kaiping, home to gorgeous watchtowers and offering tours to historical villages such as Liyuan and Zilicun.

Accomodaties

The Opposite House

The Opposite House is een intrigerend stadshotel. Het hotel is ontworpen door de Japanse architect Kengo Kuma en combineert een hedendaagse stijl met Chinese traditionele ontwerpen. De accommodatie telt 99 kamers en beschikt over een fitness, binnenzwembad, bar en restaurant.

Uw verblijf: 2 nachten
blank
blank
blank

Brickyard Retreat at Mutianyu Great Wall

Het milieuvriendelijke Brickyard Retreat at Mutianyu Great Wall was voorheen een tegelfabriek. Het retreat biedt 25 ruime kamers met een mooie inrichting en een prachtig uitzicht op de bergen. De accommodatie is gevestigd in een aantal historische gebouwen en bevindt zich op 5 minuten rijden van de het Mutianyu gedeelte van de Chinese Muur. De accommodatie beschikt over een jacuzzi met uitzicht op de Chinese Muur, een sauna en een fitnessruimte.

Met de auto bent u in 45 minuten bij de Ming tombes. Het is ongeveer 60 minuten rijden naar de internationale luchthaven van Beijing. In 90 minuten rijdt u naar het centrum en het treinstation van Beijing.

Uw verblijf: 1 nacht
blank
blank
blank

The Opposite House

The Opposite House is een intrigerend stadshotel. Het hotel is ontworpen door de Japanse architect Kengo Kuma en combineert een hedendaagse stijl met Chinese traditionele ontwerpen. De accommodatie telt 99 kamers en beschikt over een fitness, binnenzwembad, bar en restaurant.

Uw verblijf: 1 nacht
blank
blank
blank

Sofitel Legend Peoples Grand Hotel

Dit iconische gebouw is in 1953 als staatsgasthuis geopend en biedt een uniek gevoel van plaats en tijd, in een stad die in 13 dynastieën de hoofdstad van China was. Het Grand Hotel ligt binnen de stadsmuren, op loopafstand van de historische Bell & Drum Towers en de Moslimbuurt. Het heeft een perfecte locatie voor gasten die het pittoreske Xi'an willen ervaren. De accommodatie beschikt over 44 luxe kamers en 27 suites, allemaal met een 24-uurs butlerservice, koffiefaciliteiten, gratis internet en een luxe badkamer met een inloopdouche, vrijstaand bad, een spiegel-tv, toiletartikelen van Hermès en zijden badjassen. Daarnaast heeft het hotel twee Prestige Suites (98 m²), drie Opera Suites (140 m²) en een prachtige split-level Imperial Suite (210 m²) met uitzicht op de tuin en de fontein. Alle suites en een aantal kamers hebben onderling verbonden deuren waardoor ze ideaal zijn voor gezinnen. Faciliteiten omvatten een authentiek Italiaans restaurant, een lobbylounge en een volledig uitgeruste spa. 

Uw verblijf: 2 nachten
blank
blank
blank

URBN Boutique Shanghai

In een van de meest levendige buurten van Shanghai ligt het milieuvriendelijke URBN Boutique Shanghai. In deze buurt, Jing' An District, vindt u een scala aan pubs, bars, cafés en restaurants.

De moderne kamers van URBN Boutique Shanghai hebben een op Chinese inrichting. Ze zijn voorzien van grote ramen en natuurlijke matrassen. Sommige kamers kijken uit op de bamboetuin. Alle kamers beschikken over een minibar en een dvd-speler.

Om van het drukke stadsleven te ontsnappen kan u tot rust met een drankje op het terras van het hotel. De accommodatie beschikt ook over een eigen bistro waar vis, schelp- en schaaldieren worden geserveerd. De gerechten en drankjes zijn bereid met duurzaam en lokaal geproduceerde producten.

U kunt ook gebruik maken van de fitnessfaciliteiten van het hotel.

De ligging van het boutique hotel is werkelijk perfect. In slechts 6 minuten wandelt u naar het metrostation Jing'an Temple.

Uw verblijf: 4 nachten
blank
blank
blank

Guilin Secret Courtyard Resort

Het Secret Courtyard Resort Hotel ligt aan de rivier de Taohua en heeft een binnenplaats in Chinese stijl. het hotel is gelegen in het centrum van Guilin en is geïnspireerd door lokale architectonische elementen uit Guibei. Het is een gezellige accommodatie met een rustige sfeer waardoor u tot rust komt. Alle kamers hebben uitzicht op de bergen of de rivier en zijn ontworpen met de lokale Chinese stijl. 's Ochtends kunt u genieten van het ontbijt in Chinese en westerse stijl in het restaurant van het hotel. Daarnaast wordt een breed scala aan faciliteiten en service aangeboden, waaronder een bar met muziek en een boeken bar. Ook kunt optioneel kiezen gebruik te maken van de fietsverhuur om de omgeving te verkennen.

Uw verblijf: 1 nacht
blank
blank
blank

Li River Resort

Het Li River Resort ligt aan de westelijke oever van de Li-rivier en biedt een ontspannen toevluchtsoord in Chinese stijl. Het biedt een prachtig uitzicht op de Li-rivier en het Karst-gebergte. In de hele accommodatie is gratis WiFi beschikbaar.

Li River Resort ligt op 15 minuten rijden van het busstation van Yangshuo. De West Street in Yangshuo ligt op 25 minuten wandelen van de accommodatie. De luchthaven Guilin Liangjiang en het treinstation van Guilin bevinden zich op 1,5 uur rijden van het hotel.

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, klassiek donkerhouten meubilair, luxe beddengoed en een zithoek. De eigen badkamers zijn uitgerust met gratis toiletartikelen, een haardroger en een douche.

Uw verblijf: 3 nachten
blank
blank
blank

Harbour Plaza 8 Degrees

Het Harbour Plaza 8 Degrees is een moderne accommodatie vlak bij de Kai Tak Cruise Terminal en het district Mong Kok.

De kamers van het Harbour Plaza 8 Degrees kijken uit over de stad. Ze zijn allemaal voorzien van een 32-inch flatscreen-tv, een minibar en thee- en koffiefaciliteiten. U kunt gratis gebruikmaken van een handige smartphone waarmee u onbeperkt lokaal kunt bellen, onbeperkt internet kunt gebruiken en gebruik kunt maken van de interactieve kaarten.  Sommige kamers beschikken over een badkamer met zowel een bad als een douche.

De accommodatie heeft een goed uitgerust fitnesscentrum,  een sauna en een buitenzwembad.

Café 8 Degrees biedt zowel een buffet als à-la-cartemenu met internationale maaltijden en andere heerlijke gerechten, waaronder Aziatisch, halal en Indiaas. In het Garden Terrace kunt u genieten van lichte maaltijden en van een rustgevend uitzicht op de tuin. Bij The Pool Bar worden heerlijke drankjes geserveerd.

Het Harbour Plaza 8 Degrees ligt op wandelafstand van de veerhaven van Kowloon City. In 10 minuten rijdt u naar het winkelgebied van Mong Kok en het winkelcentrum MegaBox. Het hotel is gevestigd op 45 minuten rijden van de internationale luchthaven van Hong Kong. Er stoppen gratis pendelbussen bij het Airport Express Kowloon Station en bij de MTR-stations Tsimshatsui, Hunghom en Prince Edward.

Uw verblijf: 3 nachten
blank
blank
blank