Zuid-Korea en Japan reis | Luxe reis Zuid-Korea en Japan

  unique

  

18-daagse reis door Zuid-Korea en Japan

€ 

Vanaf ,- p.p.

Persoonlijke Offerte

< Voorbeeldreizen

18-daagse exclusieve reis Zuid-Korea en Japan

Deze exclusieve reis brengt u naar Zuid-Korea en Japan. Twee landen met vele tegenstellingen, van hyper modern naar eeuwenoude traditie. U begint deze mooie reis in de hoofdstad van Zuid-Korea, Seoul. Bezoek de prachtige paleizen, bruisende marktjes en hypermoderne districten. Ga met de hogesnelheidstrein naar de kustplaats Busan en ontmoet de kooplieden op de Jagalchi vismarkt. Vlieg door naar de hoofdstad van Japan, Tokyo, waar u op uw gemak de dynamische stad kunt verkennen. Vervolgens reist u met de supersnelle bullet-trein naar de prachtige Kiso-vallei. U wordt hier omringd door spectaculaire landschappen, pittoreske dorpjes en beroemde wandelpaden, Er staat hier een bezoek aan Matsumoto op het programma, een klein kasteelstadje omringd door rijstvelden, wijngaarden, wasabi-boerderijen en de grote Japanse Alpen. De volgende bestemming is de prachtige stad Kyoto. Hier heeft u verschillende activiteiten om zowel Kyoto, als haar mooie omgeving te verkennen. Zo maakt u kennis met pelgrim-tempels, de Japanse theecultuur, boeddhistische tempels en het fascinerende Arashiyama-bamboebos. Vervolgens reist u door naar uw laatste bestemming van deze mooie rondreis: Osaka. Hier sluit u de reis af met een leuke food tour waarbij u in de heerlijke Japanse keuken duikt.

Route van de reis

Reisprogramma

Reisoverzicht

Dag 1 - Vliegreis naar Zuid-Korea
Dag 2 - Aankomst in Zuid-Korea - Four Seasons Hotel Seoul
Dag 3 - Hoogtepunten Seoul - Four Seasons Hotel Seoul
Dag 4 - Vrije dag in Seoul - Four Seasons Hotel Seoul
Dag 5 - Seoul - Busan - Park Hyatt Busan
Dag 6 - 7 - Hoogtepunten Busan - Park Hyatt Busan
Dag 8 - 10 - Busan - Tokyo - Hotel Gajoen Tokyo
Dag 11 - Bezoek aan Matsumoto - Zenagi The Expedition Hotel
Dag 12 - Mount Ontaka expeditie - Zenagi The Expedition Hotel
Dag 13 - Paragliden Kiso-vallei - HOSHINOYA Kyoto
Dag 14 - Kyoto omgeving - HOSHINOYA Kyoto
Dag 15 - Kyoto theeceremonie - HOSHINOYA Kyoto
Dag 16 - Arashiyama wandeltocht - HOSHINOYA Kyoto
Dag 17 - Reis naar Osaka - Conrad Osaka
Dag 18 - Vertrek vanuit Japan

Dagprogramma

Dag 1 - Vliegreis naar Zuid-Korea

Vandaag begint uw reis naar Zuid-Korea! Geniet van uw comfortabele vlucht.

Inclusief:

 • Intercontinentale vlucht Amsterdam - Seoul

Dag 2 - Aankomst in Zuid-Korea

한국에 오신 것을 환영합니다! oftewel welkom in Zuid-Korea. Bij aankomst op de luchthaven wordt u vriendelijk verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger en wordt u naar uw accommodatie gebracht. De rest van de dag kunt u acclimatiseren. 

Inclusief:

• Meet & Greet
• Privétransfer naar de accommodatie
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 3 - Hoogtepunten Seoul

Na het ontbijt wordt u opgehaald door uw gids en gaat u de stad ontdekken. Begin de dag met een bezoek aan het prachtige Gyeongbokgung-paleis om de 500 jaar oude ceremonie van de wisseling van de koninklijke wacht mee te maken. Vervolgens maakt u een wandeling door Bukchon Village om verschillende traditionele Hanok-huizen te zien. Na een korte stop bij Insadong, gaan we naar Gwangjang Street Food Market, de eerste markt van het land en de perfecte plek om lokale delicatesse te proeven. De laatste stop is de N Seoul Tower voor een panoramisch uitzicht over Seoul en de omliggende gebieden.

Inclusief:

• Excursie: Ontdek de hoogtepunten van Seoul (privé, volledige dag)
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 4 - Vrije dag in Seoul

Vandaag heeft u de dag vrij te besteden. Enkele suggesties:

 • Picknicken aan de oevers van de Han-rivier (kleed en snacks zijn verkrijgbaar aan de oever)
 • Wandel over de stadmuren

 • Breng een bezoek aan Dongdaemun Design Plaza

 • Ontdek de levendige wijk Hongdae

 • Ga naar de traditionele Gwangjang market

Inclusief:

• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 5 - Seoul - Busan

Na het ontbijt wordt u naar het treinstation gebracht en gaat u per hogesnelheidstrein (KTX) in circa 3,5 uur naar de kustplaats Busan. Bij aankomst wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht. De rest van de dag kunt u vrij besteden. 

 

Inclusief:

• Privétransfer naar het treinstation
• Hogesnelheidstrein Seoul - Busan
• Privétransfer naar hotel
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 6 - 7 - Hoogtepunten Busan

Begin de dag met een bezoek aan de Haedong Yonggungsa-tempel die aan de kust van het noordoostelijke deel van Busan ligt. Geen bezoek aan Busan is compleet zonder een stop bij de traditionele Gukje International Market, gevolgd door een spannende verkenning van de enorme Jalgalchi-vismarkt. Busan is beroemd om de Jagalchi-markt, een van de grootste vismarkten van Azië. U gaat hier een van de kooplieden ontmoeten om een kijkje te nemen in haar leven. Beide markten wemelen van fascinerende producten en zijn een geweldige manier om een glimp op te vangen van het lokale leven. U bezoekt vervolgens het BIFF-plein, de moderne filmwijk van Busan. Op het plein ziet u op straat handafdrukken van beroemde filmberoemdheden.

De volgende dag heeft u de dag vrij te besteden. Breng zeker een bezoek aan het beroemdste strand van het land Haeundae. Hier kunt u de rest van de dag heerlijk ontspannen of u kunt eventueel nog de spectaculaire kliffen Taejongdae, gelegen aan de zuidpunt van Busan bezoeken. 

Inclusief:

• Excursie: Hoogtepunten Busan
• Twee overnachtingen inclusief ontbijt

Dag 8 - 10 - Busan - Tokyo

De ochtend heeft u vrij te besteden. Aan het begin van de middag wordt u naar de luchthaven gebracht voor een internationale vlucht naar Tokyo. 

日本へようこそ (Nihon he youkoso)! Welkom in Japan! Bij aankomst op de luchthaven van Tokyo wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger. Hier ontvangt u de uitleg over het vervoersysteem en worden de treinkaarten en overige reisdocumenten overhandigd.  Vervolgens wordt u middels een privétransfer naar uw accommodatie in Tokyo gebracht. 

Tokyo is de grootste lichtgevende futuristische metropool van Japan die 24/7 open is voor iedereen. Het is de hoofdstad van een land dat constant in voorwaartse ontwikkeling is maar zijn rijke verleden niet uit het oog verliest. Tokyo biedt kansen voor jong & oud, culinaire hoogstandjes, ontelbaar bezienswaardigheden, megastores op elke hoek, mystieke tempels, paleizen en nog veel meer.  

Inclusief:

 • Privétransfer naar de luchthaven
 • Internationale vlucht Busan - Tokyo
 • Meet & Greet op de luchthaven Narita (Engels)
 • Privétransfer naar uw accommodatie in Tokyo
 • Overnachtingen inclusief ontbijt

Dag 11 - Bezoek aan Matsumoto

Per privétransfer wordt u naar Tokio station gebracht waar u op de trein stapt richting Nagiso.

Onderweg stapt u uit bij Matsumoto, een klein kasteelstadje omringd door rijstvelden, wijngaarden, wasabi-boerderijen en de grote Japanse Alpen. Bij aankomst in Matsumoto wordt u verwelkomd door uw Engelstalige privégids. U bezoekt het Matsumoto Castle, een van de enige twaalf overgebleven originele kastelen in Japan. Het onderscheidt zich door zijn zwarte buitenkant, rode boogbrug en een uitzicht op de Japanse Alpen op de achtergrond. Direct buiten het kasteelterrein ligt Nakamachi-dori, een historische handelswijk met goed bewaarde oude gebouwen, waaronder enkele pakhuizen die worden gekenmerkt door hun dikke, wit geschilderde muren. Na de tour keert u terug naar het station om per trein verder te reizen naar Nagiso (Kiso Valley). 

De Kiso-vallei ligt tussen de centrale en noordelijke Alpen en ligt in de zuidwestelijke hoek van de prefectuur Nagano. Voorheen bekend als Nakasendo, speelde de vallei een belangrijke rol bij het verbinden van West-Japan met het economische centrum van Tokio tijdens de Edo-periode. Tegenwoordig staat het bekend om zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, pittoreske dorpjes en beroemde wandelpaden. Eenmaal aangekomen bij uw accommodatie, heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. 

Inclusief:

 • Privétransfer naar Tokyo-station 
 • Trein van Tokyo naar Nagiso met stop in Matsumoto
 • Excursie: Matsumoto tour (privé, duur ca. 4uur)
 • Taxi van Nagiso-station naar uw accommodatie
 • Overnachting inclusief ontbijt en diner

Dag 12 - Mount Ontaka expeditie

Vandaag staat er een Mt. Ontaka Hike expeditie met een specialist op het programma.  Mt Ontake is een van de meest heilige bergen van Japan geweest en heeft daarom al meer dan duizend jaar aanbidders en pelgrims aangetrokken. Gasten kunnen leren over de heilige wortels en ook genieten van prachtige landschappen zoals de zee van wolken en gekleurde bladeren. Onderweg kunt u stoppen om de prachtige meren en watervallen te bewonderen. Hoewel Mt Ontaka de grootste vulkaan van Japan is, kunnen beginners ook deelnemen aan de activiteit en een kabelbaan nemen naar het niveau van 2.100 meter. 

Keer vervolgens terug naar uw accommodatie, waar u de rest van de dag ter vrije besteding heeft. 

Inclusief:

 • Excursie: Mt. Ontaka Hike expeditie met een specialist
 • Overnachting inclusief ontbijt en diner

Dag 13 - Paragliden Kiso-vallei

In de ochtend gaat u met een specialist paragliden in de Kiso-vallei. Later in de middag gaat u weer terug naar het station van Nagiso en neemt u vervolgens de trein naar Kyoto (via Nagoya). Een assistent verwelkomt u op het station van Kyoto en begeleidt u naar uw accommodatie.  

Inclusief:

 • Excursie: Paragliding met een expert
 • Taxi transfer naar Nagiso station
 • Trein van Nagiso station naar Kyoto station via Nagoya
 • Assistentie bij Kyoto station die u naar het hotel begeleid. 
 • Overnachting inclusief ontbijt

Dag 14 - Kyoto omgeving

U begint vandaag met een rit naar Daigoji, een prachtig tempelcomplex in de oostelijke buitenwijken van Kyoto City. De afgelegen locatie van deze tempel zorgt voor een rustige sfeer die versterkt wordt door de nabijgelegen beboste berghellingen. Er zijn hier een aantal culturele plekken om te zien, te beginnen met de tuin in Sanboin. Dit zorgvuldig ontworpen landschap werd in 1598 gecreëerd door de krijgsheer Hideyoshi Toyotomi, en de tuin en tempel worden beschouwd als het hoogtepunt van de weelderige Momoyama Era-stijl die tijdens zijn leven werd gevierd.

Dieper in het tempelterrein zijn andere schatten, waaronder het beroemde heiligdom van het eiland Bentendo en de oudste structuur van Kyoto: een pagode met vijf verdiepingen gebouwd in het jaar 951. Eindig uw tijd in Daigoji met een bezoek aan het Reihokan-museum om de mooie collectie van de tempel te bewonderen oudheden en standbeelden.

U loopt vervolgens bij Unryu-in door de stille gebedshallen en leert over de rituelen die priesters hier nog steeds uitvoeren. Geniet van een kom warme matcha-thee in een kamer met uitzicht op een rustieke tuin terwijl de gids de fijne kneepjes van de Japanse theecultuur aan u uitlegt. Mocht de drang om te mediteren zich voordoen, dan is deze tempel een uitstekende locatie om dit te doen.

Daarna wandelt u naar Sennyuji, een tempel met de graven van talloze Japanse keizers. U neemt hier een ​​kijkje bij een prachtige verzameling boeddhistische zalen met grootschalige architectuur en stopt bij een oude bron waar pelgrims gekoeld heilig water nippen rechtstreeks van de aarde, een activiteit waar iedereen aan kan deelnemen.

U gaat te voet verder naar het nabijgelegen Imakumano Kannonji, een tussenstop op een beroemde pelgrimsroute met 33 tempels in de hele regio. Hier verkent u het terrein en beklimt u vervolgens een kort pad naar de pagode op de heuvel met uitzicht op de tempel. Een prachtig uitzicht op de stad Kyoto wacht hier op u, de perfecte afsluiting voor het bezoek van vandaag aan deze rustige hoek van Kyoto.

Inclusief:

 • Excursie: Sereniteit in de heuvels van Kyoto (privé, duur ca. 4 uur)
 • Overnachting inclusief ontbijt 

Dag 15 - Kyoto theeceremonie

Deze dag duikt u dieper in op de beroemde Zen-cultuur van Kyoto door deel te nemen aan deze bijzondere ervaring met een thee-expert. De thee- meester, die vloeiend Engels spreekt,  zal u de geheimen van theeceremonie en de rol die het speelt in het Zenboeddhisme en de tijdloze cultuur van Kyoto vertellen. Verlaat het hotel met een privévoertuig en ontmoet de gastheer bij de toegangspoort van Daitokuji, een uitgestrekt Zen-complex dat tientallen kleine tempels achter verweerde muren verbergt.

U bezoekt een van deze tempels, verkent van de dynamische Zen-rotstuin en leert de betekenis achter het raadselachtige landschap. De rijke geschiedenis van het tempelcomplex wordt besproken, evenals de rol van de thee die  speelt in de dagelijkse activiteiten van de Zen-monniken. Daarna betreed u het traditionele houten huis van de gastheer aan de rand van het tempelcomplex waar vervolgens met de theeceremonie wordt begonnen.

U kijkt toe terwijl Matcha-thee wordt bereid en kunt vervolgens van het moment en de smaak genieten. De gastheer zoekt naar manieren voor zijn gasten om op hun eigen persoonlijke manier in contact te komen met de concepten van thee. Van de houtskool die het water verwarmt tot het verhaal achter het handwerk in elk theekopje, een focus op details maakt dit een unieke ervaring.

Na de ceremonie kunt u vragen stellen over het ritueel en de unieke levensstijl van de gastheer. 


Zie Kyoto vanuit een lokaal perspectief met een fantastische halve dag fietstocht. Fiets door het doolhof van straatjes van de stad om verborgen theehuizen te ontdekken, geisha te spotten die de weg sierlijk oversteekt en ontmoet elke keer scènes uit het Japanse dagelijkse leven.

Ontmoet uw gids in de buurt van Kyoto-station voor een fietsuitrusting en tour briefing voordat u de gids volgt en naar het hart van de stad fietst. Begin met een rit door Gion District, het belangrijkste geisha- en entertainmentdistrict van Kyoto. Fiets vervolgens langs Miyagawa-cho, een smal steegje met traditionele huizen genaamd machiya. Stop voor wat foto's en bekijk deze goed bewaarde woningen en leer hoe het leven achter de deuren is. Ga verder langs het pittoreske Shirakawa-kanaal dat is bekleed met treurwilgen en passeer enkele lokale restaurants en theehuizen (ochaya) waar geisha en maiko wonen en werken.

Ga naar Hanami-koji ("bloemenkijkstraat"), de beroemdste steeg in dit gebied. Met een beetje geluk is het misschien mogelijk om een ​​glimp van een maiko op te vangen terwijl ze van de ene weelderige ochaya naar de andere rent. Fiets dan weg van Gion, op weg naar het Imperial Palace Park. Volg een korte rondleiding door dit park en bekijk de site waar de voormalige woning van de keizerlijke familie stond. Het is tijd om terug te gaan naar het fietsendepot.

Volg een andere route terug, langs de Kamogawa-rivier. Deze weg is een van de meest sfeervolle van Kyoto, omzoomd met kersenbloesembomen aan de ene kant en een drukke straat met kraampjes aan de andere kant. Na deze drie uur durende fietstocht door Kyoto zet u de fietsen af ​​bij het depot en keert u zelf terug naar het hotel.

Inclusief:

 • Excursie: Luxe Tea Ceremony & Zen meditation (circa 3 uur)
 • Overnachting inclusief ontbijt

Dag 16 - Arashiyama wandeltocht

Verken vandaag een deel van Arashiyama waar de meeste toeristen nooit komen. U bezoekt een aantal sites met betrekking tot het boeddhisme, de natuur, kunst en lokale ambachten. Ervaar het gevoel van een wandeling door een landelijk dorp zonder de stadsgrenzen van Kyoto te verlaten .

Arashiyama is een belangrijke toeristische bestemming in Kyoto, maar weinig bezoekers wagen zich voorbij het bamboebos en het centrale winkelgebied. Deze wandeling van een halve dag introduceert een aantal rustige locaties te midden van een rustig landschap en is perfect voor reizigers die de stad willen ontvluchten voor een paar uur wandelen door de natuur. 

Per taxi rijdt u naar Otagi Nenbutsuji, een afgelegen boeddhistische tempel met een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van de stad: 1.200 met mos bedekte stenen beelden gerangschikt over het tempelterrein. Deze unieke mix van religie en kunst vertelt een fascinerend verhaal in deze verborgen tempel. Vanaf hier loopt u door de zijwegen - bijna allemaal bergafwaarts - van het Arashiyama-district. Onderweg bezoekt u  een aantal memorabele sites.

Geniet van de vredige sfeer in de tempel Adashi no Nenbutsuji; leer het verhaal van een onmogelijke romantiek die de schilderachtige mostuin van de Gio-ji-tempel heeft geïnspireerd; bewonder de rustieke eenvoud van Rakushisha, een bewaard gebleven 17e-eeuws huis met rieten dak, ooit de thuisbasis van een grote haiku-dichter. Blader onderweg door winkels met lokale volkskunst en charmante traditionele goederen. Stop voor een laatste theepauze in de tuin van Okochi Sanso Villa en loop dan door het beroemde bamboebos Arashiyama voordat u de centrale nadering van Arashiyama nadert. Te druk voor een selfie? Maakt u zich geen zorgen, want de gids heeft eerder tijdens de tour al gewezen op een geheim bamboebosje. Eindig op de hoofdstraat van centraal Arashiyama, waar de gids u naar een aantal andere plezierige plekken in de omgeving kan wijzen. Vanaf hier is het gemakkelijk om met de trein of taxi terug te keren naar de stad.

Inclusief:

 • Excursie: Arashiyama Backroads wandel tour incl. gids
 • Overnachting inclusief ontbijt

Dag 17 - Reis naar Osaka

Op naar uw laatste bestemming, Osaka. Osaka is een grote havenstad en een druk commercieel centrum op het Japanse eiland Honshu, bekend om zijn moderne architectuur, het bruisende nachtleven en heerlijke straatvoedsel. Check vervolgens in bij uw hotel, waarna u later op de dag wordt opgehaald voor uw food tour. 

Deze food tour biedt een kijkje in de culinaire cultuur van Osaka, het hart en de ziel van de stad. Geniet van een verscheidenheid aan stijlen van de Japanse keuken in een eclectische selectie van locaties.  Osaka is namelijk een genot voor levensgenieters. Het motto van de uitbundige inwoners van de stad is dan ook kuidaore - 'zichzelf failliet eten'. De eerste stop zal bij een straatvoedselkraam zijn om een ​​voorproefje te krijgen van wat traditioneel Japans snacks, menchi katsu. Menchi katsu is een gepaneerde en gefrituurde patty gemaakt van gemalen vlees. Ga vervolgens naar een bar om te genieten van de sfeer en proef een selectie van sake en Japanse wijn, samen met heerlijke specialiteiten van het huis. Daarna gaat u verder naar een restaurant dat gespecialiseerd is in Wagyu-rundvleesgerechten. Wagyu beef, vaak het duurste rundvlees ter wereld genoemd, is van uitstekende kwaliteit en staat op de wensenlijst van vele fijnproevers. Geniet van de in de mond smeltende texturen met een verfrissende cocktail. Bij de laatste stop gaat u een ​​nieuwe stijl van tempura proberen in een eetcafé weggestopt in een klein steegje. Op het menu zijn oude favorieten zoals garnalen tempura en meer experimentele combinaties zoals asperges tempura en kaas zijn te vinden. Neem vervolgens  afscheid van de gids en keer terug naar het hotel of maak een wandeling door de buurt om de bezienswaardigheden te bekijken.

Inclusief:

 • Shuttle transfer naar Oboke station
 • Trein van Oboke station naar Osaka station
 • Excursie: Flavors of Osaka street food tour (privé tour)
 • Overnachting inclusief ontbijt

Dag 18 - Vertrek vanuit Japan

Het mooie avontuur door Japan is alweer tot een einde gekomen. Middels een privétransfer  wordt u richting de luchthaven van Osaka gebracht voor uw vlucht naar Amsterdam, waar u op dezelfde dag arriveert. 

 

Inclusief:

 • Privétransfer naar de luchthaven
 • Intercontinentale vlucht Osaka - Amsterdam 

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € ,- per persoon.

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

• Intercontinentale vluchten
• Overnachtingen in luxe en sfeervolle accommodaties
• Privétransport zoals genoemd in 'programma'
• Treinkaarten op basis van 1e klas
• Alle maaltijden zoals genoemd in 'programma'
• Alle inbegrepen excursies zoals genoemd in 'programma', waaronder een fantastische Mt. Ontaka Hike expeditie met een specialist.
• Entreegelden gedurende het landprogramma
• Waardebon voor de Avila Boetiek t.w.v. € 30,-

Duurzame onderdelen van uw reis:
• CO2 compensatie voor uw vluchten (twv €20,- per persoon)
• Bijdrage van € 10,- aan de Avila Foundation
• Trajecten per trein

Exclusief:

• Upgrade Economy Comfort Class 
• Upgrade Business Class
• Upgrade kamertype
• Reis en/of annuleringsverzekering
• Persoonlijke uitgaven/fooien
• Niet genoemde maaltijden en optionele excursies
• Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking)
• Bijdrage SGR (€ 5,- per persoon)
• Administratiekosten (€35,- per boeking)

Avila Reizen regelt alles voor uw luxe reis Zuid-Korea en Japan

Accommodaties

Four Seasons Hotel Seoul

Four Seasons Hotel Seoul is ideaal gelegen in het hart van Seoul met een indrukwekkend uitzicht over de stad. Vanaf het hotel heeft u gemakkelijk toegang tot de attracties in de omgeving. De kamers hebben natuurlijk licht van kamerhoge ramen en spa-achtige badkamers met Italiaanse marmeren afwerking.  Het hotel beschikt over drie zwembaden, zeven restaurants en bars en een full-service spa. 

Uw verblijf: 3 nachten

Park Hyatt Busan

Het Park Hyatt Busan ligt aan de Marine City Street in het Haeundae District van Busan. Op deze gunstige locatie bevindt het hotel zich in de buurt van vele winkelmogelijkheden, de Oryukdo Skywalk en diverse stranden.

De 269 kamers hebben een elegant design met een tv, een Nespresso-apparaat en kamerhoge ramen met een inspirerend uitzicht op de oceaan. Elke kamer biedt gasten een ruime badkamer met een ligbad, een regendouche, huidverzorgings- / badproducten van Le Labo en zachte badjassen en slippers.

In dit hotel kunnen gasten genieten van gastronomische hoogstandjes in de verschillende eetgelegenheden of genieten van het gemak van maaltijden die 24 uur per dag op de kamer kunnen worden bezorgd. Het hotel heeft een 24-uursfitnesscentrum met een spa, een elegant binnenzwembad en een sauna om te ontspannen.

Uw verblijf: 3 nachten

Hotel Gajoen Tokyo

 

Hotel Gajoen Tokyo, opgericht in 1928 als een elegant restaurant, groeide al snel uit tot een van de belangrijkste locaties van Japan voor elegante bruiloften en ceremonies. De eigenaar Rikizo Hosokawa droomde ervan niet alleen lekkernijen te bieden voor het gehemelte, maar ook voor de ogen en zintuigen. Het prachtige houtwerk, Japanse schilderijen en lakwerk dat het gebouw tot op de dag van vandaag sieren, zorgen voor een meeslepende ervaring. Het fantastische kunstenaarschap leidt bezoekers tijdens het Showa-tijdperk naar het 'Paleis van de Drakengod'. Hotel Gajoen Tokyo biedt nog steeds de beste omotenashi (Japanse gastvrijheid) en perfecte herinneringen voor koppels op hun speciale dag. De luxe kamers, kunst omzoomde zalen, de sierlijke Hyakudan Kaidan-galerij en verleidelijke restaurants omgeven door groene tuinen wachten op uw bezoek.

Uw verblijf: 3 nachten

Zenagi The Expedition Hotel

Zenagi The Expedition Hotel is gelegen tussen bergen, rivieren en wildernis in de prachtige regio Kiso. Het is een prachtige Japanse traditionele boerderij met uitzicht op terrasvormige rijstvelden. Deze grote Kominka-ruimte combineert historische architectuur naadloos met moderne afwerkingen en biedt slechts drie slaapkamers voor maximaal 12 gasten. Elke duplexkamer heeft een badkamer op de eerste verdieping en een slaapkamer op de tweede verdieping met een woonkamer. Gasten kunnen zich verheugen op heerlijke traditionele gerechten in het hotel.

 

Uw verblijf: 2 nachten

HOSHINOYA Kyoto

Het Hoshinoya Kyoto ligt in een weelderige groene omgeving met uitzicht op de rivier de Katsura.  Het hotel beschikt over comfortabele kamers in Japanse stijl met spectaculair uitzicht op de omliggende natuur. Alle kamers zijn uitgerust met Wi-Fi, koelkasten, thee- en koffiefaciliteiten, kluisjes, haardrogers, verwarming, badkamerbenodigdheden en andere gemakken. U kunt dineren in het restaurant van het hotel of dineren op de kamer. Het resort beschikt ook over een spa. Activiteiten omvatten ikebana-lessen, meditatie en het verkennen van de omgeving.

Uw verblijf: 4 nachten

Conrad Osaka

Welkom bij Conrad Osaka, uw 'adres in de lucht'. Met een indrukwekkende aanwezigheid op Nakanoshima tussen de rivieren Dojima en Tosabori, biedt dit slanke luxe hotel een ongelooflijk uitzicht op het water en Osaka vanuit alle kamers en openbare ruimtes. Maak gemakkelijk verbinding met de grootste stad van West-Japan - loop naar winkels en kantoren in Umeda en dompel je onder in lokale gerechten en cultuur in Namba. Ons Conrad-team verrijkt uw verblijf met intuïtieve service op maat. Conrad Osaka bevindt zich op de hoogste verdiepingen van de West Tower van het Nakanoshima-festival, de thuisbasis van winkels, restaurants en een kunstmuseum. De festivalzaal ligt naast de deur en is gemakkelijk te bereiken via een ondergrondse verbinding. Het hotel is ook verbonden met de stations Higobashi en Watanabebashi voor snelle toegang tot bedrijven, attracties en ITM- en KIX-luchthavens. De kamers beginnen bij 50 m². en bieden kamerhoge ramen en een digitaal bedieningspaneel voor uw voorkeuren voor verlichting, gordijn en temperatuur. Kies een executive kamer of suite voor privé inchecken en toegang tot de Executive Lounge.

 

Uw verblijf: 1 nacht

Bestemmingen

Seoul

De architectonische esthetiek van de hoofdstad van Zuid-Korea weerspiegelt een verleidelijke mix van oud en nieuw. State-of-the-art wolkenkrabbers, glinsterende kantoorgebouwen en grote moderne winkelcentra domineren de skyline. Ondanks dat het een van 's werelds meest moderne en levendige megasteden is, verscholen aan de voet van deze jungle van glas, staal en beton, vind je een wirwar van kronkelende straatjes met traditionele houten huizen en een hele reeks historische locaties, rustig parken, heilige heiligdommen en tempels; evenals enkele schilderachtige theehuizen en uitgestrekte nachtmarkten waar u enkele van de heerlijk pittige nationale gerechten van Korea kunt proeven met hun verleidelijke aroma's en unieke smaken. Seoul wordt gekenmerkt door een snelle, waanzinnige sfeer met een natuurlijke ontsnapping dichtbij in de vorm van een prachtige keten van vredige bergen, allemaal op loopafstand van het opmerkelijk efficiënte openbaar vervoerssysteem van de stad. Onmisbare bezienswaardigheden zijn de weelderige paleizen uit de late 14e eeuw die deze dynamische en betoverende metropool omringen.

Busan

Deze bloeiende havenstad, gelegen op het zuidelijke schiereiland van Zuid-Korea, heeft een onmiddellijke kosmopolitische aantrekkingskracht, biedt een eclectische mix van bezienswaardigheden, geluiden en smaken voor reizigers, en is ook verrassend ontspannen. De Beomeosa-tempel diep in de bergen en de Yonggungsa-tempel langs de kustlijn mag u niet missen; dwaal door de zalen van het Busan Modern History Museum en de kleurrijke steegjes van Gamcheon Cultural Village; bezoek Dongbaek Island of Nakdong River Estuary om vogels te spotten; of wandel door de vismarkten om een breed scala aan zeevruchten te proeven. En als de dag voorbij is, kunt u genieten van een drankje aan de boulevard bij zonsondergang.

Tokyo

De metropool met de meeste inwoners ter wereld. De contrasten tussen enorme, rijke en fascinerende wijken met hightech toekomstvisies naast een glimp van het traditionele Japan zijn groot. De Tokyo Metropolis, gevarieerd in zijn geografie, omvat niet alleen de stad, maar ook spectaculaire, ruige bergen in het westen en prachtige subtropische eilanden in het zuiden. De verschillende wijken van deze fenomenale stad variëren enorm van karakter, van de elektronische schijn van Akihabara tot de prachtige keizerlijke tuinen en heiligdommen van Chiyoda, van het levendige mekka voor de jeugdcultuur van Shibuya tot de prachtige aardewerkwinkels en tempelmarkten van Asakusa. Tokyo’s  wereldberoemde openbaar vervoer brengt u snel, efficiënt en stipt optijd naar de diverse verschillende wijken. 

Honshu

Dominated by the towering Japan Alps, Honshu is the largest island in Japan’s archipelago. This enormous island is home to most of Japan’s population and boasts the majority of the nation’s most popular attractions. Visitors flock here from around the world to enjoy the impressive geothermal spas, ski resorts, old castle- and temple-towns, and charming traditional villages tucked away in remote valleys. From the neon lights and pulsing energy of Tokyo in the east, across the dramatic Alps in the central Chubu region, to the tranquil rural beauty of the Chugoku region in the west, Honshu offers an extraordinary variety of scenic landscapes, appealing attractions, and world-class cities. Must-see attractions include: the iconic Mt. Fuji; the historic little town of Nikko; and the Peace Park at Hiroshima.

Kiso Valley

De Kiso-vallei ligt ingeklemd tussen de centrale en noordelijke Alpen en ligt in de zuidwestelijke hoek van de prefectuur Nagano. Voorheen bekend als Nakasendo, speelde de vallei een belangrijke rol bij het verbinden van West-Japan met het economische centrum van Tokio tijdens de Edo-periode. Tegenwoordig staat het bekend om zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, pittoreske dorpjes en beroemde wandelpaden. Bezoekers trekken hier naartoe om het gebied te voet te verkennen en beginnen aan talrijke wandelingen, waarvan de bekendste de schilderachtige wandeling tussen de dorpen Tsumago en Magome is. Deze twee historische dorpen dienen als goed bewaarde levende musea met gerestaureerde houten gebouwen, geplaveide straten en rustieke winkels. Andere populaire activiteiten zijn onder andere: fietsen, kanoën, kajakken, rotsklimmen en skiën in een van de resorts verspreid over de Kiso-vallei.

Nagano Prefecture

Commonly known as the ‘Roof of Japan’, the Nagano Prefecture, on the island of Honshu, is abundant with beautiful mountain scenery, rich cultural history and internationally-renowned cuisine. Nagano earned its nickname from its surrounding mountains, which also make it a world-class sports destination. Water junkies will be in heaven at Lake Kizaki, a beach resort with water games and attractions, while Nagano Onsen is a quiet place to experience hot springs in a secluded environment. Other popular sights include: Suwa Taisha, one of Japan’s oldest shrines; Jigokudani Wild Monkey Park; Matsumoto Castle; and the Zenko-ji temple that houses a Buddha statue which is only shown publicly every six years.

Kyoto

Kyoto speelt als een van de oude hoofdsteden een belangrijke rol in de geschiedenis van Japan en heeft zelfs vandaag de dag alle sfeer en elegantie die u kunt verwachten van de voormalige verblijfplaats van de keizer. Deze stad heeft zeventien historische bezienswaardigheden die zijn uitgeroepen tot Werelderfgoed. Bezoek Nijo Castle om een voorbeeld van Japanse architectuur te zien in combinatie met prachtige binnenhuisarchitectuur.  De stad is beroemd om de vele kleuren, gastronomie maar ook de weelderige natuur. Het nabijgelegen Arashiyama bekend om zijn bamboebossen is op treinafstand bereikbaar en een aanrader voor een 2e of 3e dag Kyoto.

Voor een prachtig uitzicht op Kyoto raden we u de grote houten veranda aan van Kiyomizu,  gebouwd boven een diepe vallei.

Kyoto Prefecture

Extending from the central region of the Japanese island of Honshu to the Sea of Japan, Kyoto is a scenic prefecture famous for its classical Buddhist temples, Japanese gardens, imperial palaces, Shinto shrines and traditional wooden houses. The capital, Kyoto city, served as the national capital for over a thousand years ensuring a rich history featuring uniquely Japanese customs such as kaiseki dining and traditional geishas. Feast your eyes on the beautiful Uji tea fields; take a boat ride up the beautiful Hozu River; or explore the forests of Kyoto, known for their rows of thatched-roof houses and delicious matsutake mushrooms. Absolute must-sees include Amanohashidate, a pine-covered sandbar spanning the mouth of Miyazu Bay; the impressive Fushimi Inari and Ujigami-jinja Shrines; and the ancient Nijo Castle, dating all the way back to 1603.

Osaka

Osaka is een grote havenstad en een druk commercieel centrum op het Japanse eiland Honshu, bekend om zijn moderne architectuur, het bruisende nachtleven en heerlijke straatvoedsel. Deze bruisende stad heeft een aantal aantrekkelijke attracties, waaronder het gerestaureerde 16e-eeuwse Shogunate Osaka Castle, omringd door een gracht, pruimen- en kersenbloesembomen. De stad heeft ook een indrukwekkend scala aan musea, waaronder het Nationaal Museum van Volkenkunde, het Openluchtmuseum van oude Japanse boerderijen en het Japan Folk Crafts Museum. Andere must-see attracties zijn de Universal Studios Japan en het Expo Commemoration Park, met de iconische Tower of the Sun.

Osaka Prefecture

Osaka is gelegen in de Kansai-regio op het eiland Honshu en is na Kagawa de op een na kleinste provincie van Japan. De gelijknamige hoofdstad van de prefectuur is een grote havenstad die bekend staat om zijn innovatieve, moderne architectuur, het bruisende nachtleven en heerlijke straatvoedsel. Bezoekers kunnen uitkijken naar het verkennen van een aantal historische tempels en heiligdommen, evenals een indrukwekkende verscheidenheid aan musea, zoals het National Museum of Ethnology, het Osaka Museum of History en het openluchtmuseum van oude Japanse boerderijen. Andere populaire attracties in de omgeving zijn het prachtig gerestaureerde 16e-eeuwse shogunate Osaka Castle en de 300 meter hoge Abeno Harukas, de hoogste wolkenkrabber van het land met een prachtig uitzicht vanaf een observatiedek op de 60e verdieping.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!