Zuid-Korea reis | Rondreis Zuid-Korea hoogtepunten

  boutique

  

15-daagse reis door Zuid-Korea

€ 

Vanaf 5.975,- p.p.

Persoonlijke Offerte

< Voorbeeldreizen

15-daagse individuele reis Zuid-Korea

In deze reis 15-daagse rondreis door Zuid-Korea brengt u samen met uw privégids een bezoek aan de hoogtepunten van het land. Ontdek het sprookjesachtige eiland Jeju, dat tot de zeven nieuwe wereldwonderen behoord. Verken de traditionele marken in Busan en ontspan op het bekende strand Haeundae. Duik in de geschiedenis van Zuid-Korea in Gyeongju en bezoek traditionele dorpjes, paleizen en tempels. Ga met de hogesnelheidstrein naar de bruisende hoofdstad, Seoul. Breng een bezoek aan de DMZ-zone om meer te leren over de Korea oorlog en Koude Oorlog. Aanschouw de 500 jaar oude ceremonie van de wisseling van de wacht bij het Gyeongbokgung-paleis en bewonder het panoramische uitzicht vanaf de N Seoul Tower.

Route van de reis

Reisprogramma

Reisoverzicht

Dag 1 - Vliegreis naar Zuid-Korea
Dag 2 - 3 - Verblijf Seoul - The Plaza Seoul Autograph Collection
Dag 4 - Vlucht naar Jeju Island - Grand Josun Hotel
Dag 5 - Hoogtepunten Jeju Island - Grand Josun Hotel
Dag 6 - Excursie Jeju omgeving - Grand Josun Hotel
Dag 7 - Reis naar Busan - The Westin Chosun Busan
Dag 8 - Kliffen van Taejongdae & lokale markt - The Westin Chosun Busan
Dag 9 - UNESCO-stad Gyeongju - Hilton Gyeongju
Dag 10 - Gyeongju en omgeving - Hilton Gyeongju
Dag 11 - Hogesnelheidstrein naar Seoul - The Plaza Seoul Autograph Collection
Dag 12 - Hoogtepunten Seoul - The Plaza Seoul Autograph Collection
Dag 13 - DMZ-tour - The Plaza Seoul Autograph Collection
Dag 14 - Vrije dag Seoul - The Plaza Seoul Autograph Collection
Dag 15 - Vertrek vanuit Zuid-Korea

Dagprogramma

Dag 1 - Vliegreis naar Zuid-Korea

Vandaag begint uw reis naar Zuid-Korea! Geniet van uw comfortabele vlucht.

Inclusief:

  • Intercontinentale vlucht

Dag 2 - 3 - Verblijf Seoul

한국에 오신 것을 환영합니다! oftewel welkom in Zuid-Korea. Bij aankomst op de luchthaven wordt u vriendelijk verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger en wordt u naar uw accommodatie gebracht. De rest van de dag kunt u acclimatiseren. 

De volgende dag heeft u de dag vrij te besteden. Enkele leuke suggesties om deze dag te doen:

  • Picknicken aan de oevers van de Han-rivier (kleed en snacks zijn verkrijgbaar aan de oever)
  • Wandel over de stadsmuren
  • Ontdek de levendige Hongdae-wijk
  • Ga naar de traditionele Gwangjang-markt

Inclusief:

• Meet & Greet
• Privétransfer naar de accommodatie
• Overnachtingen inclusief ontbijt

Dag 4 - Vlucht naar Jeju Island

Vandaag vliegt u door naar Jeju Island ten zuiden van het vasteland. Het eiland zelf behoort tot de ‘New 7 Wonders of Nature’ en een deel van het eiland staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Bij aankomst wordt u opgehaald door uw gids en gaat u het het Bomnal-café, Hallim Park en O’selloc Theemuseum bezoeken voor u naar uw hotel wordt gebracht.

Het BOMNAL-café staat bekend als een van de meest populaire coffeeshops in Jeju. Dit café ligt direct achter Handam Beach en is onlangs ook beroemd geworden omdat er een bekende drama film is opgenomen. Verder staat het bekend om zijn prachtige uitzicht op de zonsondergang.

Hallim Park, dat bijna 100 duizend vierkante meter beslaat, heeft een verscheidenheid aan tuinen waar u in elk seizoen van kunt genieten. Bezoek hier Palm Tree Road, Jeju Stone and Bonsai Garden, Water Garden, Subtropische Botanic Garden en nog veel meer. De bekendste toeristische trekpleisters in Hallim Park zijn de Hyeopjaegul- en Ssangyonggul-grotten, waarvan bekend is dat ze de enige tweedimensionale grotten ter wereld zijn.

In het O’sulloc Museum kunt u niet alleen genieten van unieke o’sulloc-theeën, maar kunt u ook ontspannen naast de lotusvijver in de binnentuin. De tweede verdieping van het gebouw heeft een observatorium, zodat u kunt genieten van het uitzicht op de nabijgelegen groene theevelden en het omringende landschap.

Inclusief:

• Privétransfer naar de luchthaven
• Binnenlandse vlucht
• Privétransfer naar de accommodatie incl. excursie
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 5 - Hoogtepunten Jeju Island

Na een ontspannen ontbijt wordt u opgehaald door uw gids en rijdt u langs de prachtige kustlijn van Jeju. Terwijl u naar de Manjang-grot gaat, kunt u de schoonheid van de oceaan van Jeju waarderen.

De Manjanggul-grot (만장굴) is een van de mooiste lavatunnels ter wereld en is een aangewezen natuurmonument. Een lavatunnel wordt gevormd wanneer de lava die diep in de grond zat, uit de top spuit en naar de oppervlakte stroomt. De Manjanggul-grot heeft een verscheidenheid aan interessante structuren binnen, waaronder 70 cm lavastalagmieten en de lavabuis-tunnels. Slechts 1 km van de 13.422 meter hoge Manjanggul-grot is open voor toeristen. De binnenkant van de tunnel heeft een temperatuur van 11 ~ 21 ℃, waardoor een comfortabele sfeer ontstaat. Er leven zeldzame dieren zoals vleermuizen in de tunnel, waardoor deze tunnel ook voor onderzoekers waardevol is. De stenen pilaren en stalactieten zijn wijd verspreid en de tunnels laten de topografische kenmerken van de grot zien. De Stone Turtle is vooral in het oog springend omdat hij de vorm heeft van het eiland Jeju-do.

U gaat daarna verder naar de Seongsan Ilchulbong Peak. Deze piek is meer dan 100.000 jaar geleden tijdens een vulkaanuitbarsting uit de zee gestegen. Gelegen aan het oostelijke uiteinde van het eiland Jejudo, is er een enorme krater op de top van Seongsan Ilchulbong Peak. De krater is ongeveer 600 meter in doorsnee en 90 meter hoog. Met de 99 scherpe rotsen die de krater omringen, ziet het eruit als een gigantische kroon. Terwijl de zuidoost- en noordkant kliffen zijn, is de noordwestkant een groene met gras begroeide heuvel die is verbonden met het dorp Seongsan. De heuvelrug is een ideale plek voor wandelingen en paardrijtochten

Aanschouw vervolgens de legendarische duiksters van Jeju. De duiksters geven een volledige uitvoering, van hun pre-duikritueel tot aan hun vangst. Ze snijden hun vangst direct voor de toeschouwers in stukken en bieden hen de mogelijkheid om echt verse zeevruchten te proberen!

Tenslotte toont Seongeup Folk Village u de unieke cultuur van Jeju Island: de zwarte lavarotswanden, de rechte maar bochtige steegjes om de wind tegen te houden, en de stenen beelden (Harubang), die een belangrijk kenmerk van het landschap zijn geworden.

Inclusief:

• Excursie: Bezoek aan Manjanggul-grot, Seongsan Ilchulbong Peak, Seongeup Folk Village en legendarische Jeju duiksters
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 6 - Excursie Jeju omgeving

Vandaag gaat u weer op pad met uw gids. U gaat naar Cheonjiyeon, wat ‘Gods vijver’ betekent en die zijn naam ontleent aan de legende dat de zeven feeën die de koning van de hemel dienden naar de vijver kwamen op een wolkentrap en baadden in het schone water.

Vervolg uw weg naar Oedolgae dat niet ver van de oevers van Sammaebong Seougwipo City ligt. Het is een verbazingwekkende rots met een omtrek van 10 meter en een hoogte van 20 meter en staat ook bekend als de Changgun-rots. Het is omgeven door prachtige eilanden zoals Bum Island, Sae Island en Seonnyu (fee) Rock. Oedolgae was ook een filmlocatie in de tv-dramaserie 'Daejangguem'. De fantastische rotsen van Oedolgae en velden met riet in de uitgestrekte ranch zijn een perfecte plek om te gaan wandelen. De zonsondergang van Bum Island, die te zien is vanaf Oedolgae, is zeker een aanrader!

U brengt ook een bezoek aan de traditionele Seogwipo Olle Market om het lokale leven te aanschouwen en lokale specialiteiten te proeven. Daarna staat Jusangjeolli op het programma. Dit zijn stenen pilaren langs de kust en zijn benoemd tot natuurmonument. De Jusangjeolli-klif werd gevormd toen de lava van de Hallasan-berg uitbarstte in de zee van Jungmun.

Eindig de dag met een bezoek aan de Yakcheon-tempel, dat “Tempel waar geneeskrachtig water stroomt” betekend. De tempel staat bekend om mystieke verhalen over het geneeskrachtige water. De geneeskrachtige waterbron die voortdurend water aan de vijver leverde, is nog steeds aanwezig. Veel boeddhisten stoppen om dit water te drinken.

Inclusief:

• Excursie: Hoogtepunten Jeju Island
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 7 - Reis naar Busan

Het is tijd om afscheid te nemen van het sprookjesachtige eiland Jeju en weer terug te gaan naar het vasteland. Per binnenlandse vlucht gaat u naar Busan, de op een na grootste stad van Zuid-Korea. De stad heeft een prachtige ligging tussen de bergen en de zee.

Bij aankomst wordt u opgehaald door uw lokale gids en bezoekt u de Haedong Yonggungsa-tempel die aan de kust van het noordoostelijke deel van Busan ligt. Maak hier kennis met de gigantische shopping malls van Zuid-Korea en bezoek de Lotte Mall. Daarna brengt u een bezoek aan het beroemdste strand van het land: Haeundae. Hier kunt u de rest van de dag heerlijk ontspannen of u kunt eventueel nog het UN Memorial Center bezoeken dat VN-soldaten herdenkt die tijdens de Koreaanse oorlog van 1950-1953 zijn omgekomen. Dit serene park strekt zich uit over een grasvlakte van 135.000 m2.

Inclusief:

• Privétransfer naar de luchthaven
• Binnenlandse vlucht
• Privétransfer naar de accommodatie incl. excursie
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 8 - Kliffen van Taejongdae & lokale markt

U bezoekt vandaag de spectaculaire kliffen van Taejongdae, gelegen aan de zuidpunt van Busan. Op heldere dagen kunt u vanaf het observatorium het Japanse Tsushima-eiland zien. Geen bezoek aan Busan is compleet zonder een stop bij de traditionele Gukje International Market, gevolgd door een spannende verkenning van de enorme Jalgalchi-vismarkt. Busan is beroemd om de Jagalchi-markt, een van de grootste vismarkten van Azië. U gaat hier een van de kooplieden ontmoeten om een kijkje te nemen in haar leven. Beide markten wemelen van fascinerende producten en zijn een geweldige manier om een glimp op te vangen van het lokale leven. U bezoekt vervolgens het BIFF-plein, de moderne filmwijk van Busan. Op het plein ziet u op straat handafdrukken van beroemde filmberoemdheden.

Inclusief:

• Excursie: Hoogtepunten Busan
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 9 - UNESCO-stad Gyeongju

Vandaag reist u door naar Gyeongju, de mooie oude hoofdstad van de Shilla-dynastie (57 v.Chr. - 935 n.Chr.) en de eerste dynastie die het Koreaanse schiereiland verenigde. Gyeongju herbergt niet minder dan drie UNESCO-werelderfgoedlocaties. Het prachtige boeddhistische klooster Bulguksa-tempel is uw eerste bestemming, gevolgd door de Seokguram-grot en het dorp Yangdong. Later bezoekt u Daereungwon, ook wel bekend als Tumuli Park. In dit park bevindt zich de beroemde Cheonmachong, het graf van een Shilla-koning uit de 5e eeuw die meer dan 10.000 artefacten opleverde toen het in 1974 werd opgegraven.

Inclusief:

• Privétransfer naar hotel incl. excursie
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 10 - Gyeongju en omgeving

U begint de dag met een bezoek aan de Namsan-berg. Deze berg herbergt vele tempels en heiligdommen en werd door velen als heilig beschouwd tijdens het Silla-koninkrijk.

Daarna gaat u verder naar Gyeongju Folk Craft Village om meer te leren over het traditionele leven van deze regio. Het dorp bestaat uit 40 traditionele huizen met rieten daken en pannendaken en wordt bewoond door lokale ambachtslieden met traditionele kunsten en ambachten. In het dorp zijn verschillende ambachtelijke producties te vinden, waaronder metaal, aardewerk, hout, juwelen, hanbok (Koreaanse traditionele kleding) en stenen ambachten.

U eindigt de dag met een bezoek aan het Gyeongju Donggung Palace, een secundair paleis dat werd gebruikt door de kroonprins van het Silla-koninkrijk, en de Wolji Pond, aangelegd in 674, tijdens het bewind van Koning Munmu. 

Inclusief:

• Excursie: Ontdek Gyeongju en omgeving
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 11 - Hogesnelheidstrein naar Seoul

In de ochtend wordt u naar het treinstation gebracht en reist u per hogesnelheidstrein (KTX) naar Seoul. Bij aankomst wordt u verwelkomd door uw gids en brengt u een bezoek aan Dongdaemun Design Plaza. Dit is het nieuwste en meest iconische herkenningspunt van de Koreaanse designindustrie. Later op de dag heeft u de gelegenheid om een Nanta-show bij te wonen, een non-verbale komedie-show met onder andere acrobatiek. 

Inclusief:

• Privétransfer naar het station
• Hogesnelheidstrein (KTX) Gyeongju - Seoul
• Privétransfer naar hotel incl. excursie
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 12 - Hoogtepunten Seoul

Na het ontbijt wordt u opgehaald door uw gids om de stad te ontdekken. U begint met een bezoek aan het prachtige Gyeongbokgung-paleis om de 500 jaar oude ceremonie van de wisseling van de koninklijke wacht mee te maken. Vervolgens maakt u een wandeling door Bukchon Village om verschillende traditionele Hanok-huizen te zien. Na een korte stop bij Insadong, gaat u naar Gwangjang Street Food Market, de eerste markt van het land en de perfecte plek om lokale delicatesse te proeven. De laatste stop is de N Seoul Tower voor een spectaculair panoramisch uitzicht over Seoul en de omliggende gebieden.

Inclusief:

• Excursie: Ontdek de hoogtepunten van Seoul
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 13 - DMZ-tour

Leer meer over de geschiedenis van de Koreaanse oorlog en de Koude Oorlog tijdens deze educatieve begeleide DMZ-tour, waarbij u de gedemilitariseerde zone van Zuid-Korea bezoekt. Tijdens deze groepsexcursie bezoekt u Imjingak Park, de Freedom Bridge, de 3e tunnel, het Dora-station en het Dora-observatorium. Vanuit de uitkijkpunten kunt u met de verrekijkers een glimp van Noord-Korea opvangen. 

Inclusief:

• Excursie: DMZ tour (deelname aan groep)
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 14 - Vrije dag Seoul

Vandaag heeft u de dag vrij te besteden. Uw gids staat tot uw beschikking om nog enkele bezienswaardigheden te bezoeken. Eventueel kunt u ten zuiden van Seoul het Suwon-kasteel bezoeken, maar u kunt ook in de stad blijven en leuke buurten verkennen, zoals Itaewon, Myeongdong of Hongdae. Mocht u nog lokale souvenirs willen komen dat raden wij aan naar de Insa-dong-wijk te gaan. 

Inclusief:

• Gids en chauffeur (09:00-18:00)
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 15 - Vertrek vanuit Zuid-Korea

Het einde van uw rondreis is alweer aangebroken. U vliegt terug naar Nederland waar u in dezelfde dag nog aankomt. 

Inclusief:

• Privétransfer naar de luchthaven
• Intercontinentale vlucht

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 5.975,- per persoon.

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

• Intercontinentale vluchten uitgevoerd door KLM op basis van Economy  Class
• Binnenlandse vluchten op basis van Economy Class
• Ticket hogesnelheidstrein (KTX)
• Overnachtingen in luxe accommodaties
• Privétransfers zoals genoemd in 'programma'
• Alle maaltijden zoals genoemd in 'programma'
• Alle inbegrepen excursies zoals genoemd in 'programma'
• Entreegelden gedurende het landprogramma
• Waardebon voor de Avila Boetiek t.w.v. € 30,-

Duurzame onderdelen van uw reis:
• CO2 compensatie voor uw vluchten (t.w.v. €20,- per persoon)
• Bijdrage van € 10,- aan de Avila Foundation
• Traject met de hogesnelheidstrein van Gyeongju naar Seoul

Exclusief:

• Upgrade Economy Comfort Class 
• Upgrade Business Class
• Upgrade kamertype
• Reis en/of annuleringsverzekering
• Persoonlijke uitgaven/fooien
• Niet genoemde maaltijden en optionele excursies
• Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking)
• Bijdrage SGR (€ 5,- per persoon)
• Administratiekosten (€35,- per boeking)

Avila Reizen regelt alles voor uw Zuid-Korea hoogtepunten rondreis

Accommodaties

The Plaza Seoul Autograph Collection

De Plaza Seoul Autograph Collection bevindt zich in het hart van de bloeiende zakenwijk van de stad en biedt gemakkelijke toegang tot de belangrijkste metrolijnen in Seoul, Zuid-Korea. Accommodatie-opties omvatten business, deluxe, deluxe triple, premier suite, club deluxe, club premier suite, plaza suite, plaza suite palace suite, residentiële suite, prestige suite, presidentiële suite en royal plaza suite kamers. Elke kamer is uitgerust met airconditioning, een minibar, een lcd-tv en breedbandinternet. Andere voorzieningen zijn een spa, meerdere eetgelegenheden, een binnenzwembad, een bubbelbad en een fitnesscentrum.

Uw verblijf: 2 nachten

Grand Josun Hotel

Het Grand Josun Hotel is een prachtig gelegen vijf-sterren hotel gelegen op Jeju Island. Gasten hebben hier toegang tot een Wi-Fi-verbinding. Het SPA-complex is een extra bonus voor vakantiegangers, hier kunt u ontspannen en plezier maken. De familiekamers zijn ruimer en geschikt voor gezinnen met kinderen. Het personeel kan op verzoek roomservice regelen. Het hotel biedt fax- en kopieerdiensten. Voor degenen die met de auto komen, is er parkeergelegenheid. Naast het hotel ligt een tuin, hier is een kinderclub geopend voor jonge gasten, dus een interessante en veelbewogen dag is gegarandeerd. Gasten zijn altijd welkom in het uitstekende restaurant met goede service.

Uw verblijf: 3 nachten

The Westin Chosun Busan

The Westin Chosun ligt direct aan het strand, op een uitstekende locatie in de wijk Haeundae in Busan, Zuid-Korea. De kamers bieden uitzicht op de stad, het park of het strand en zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten. Roomservice is 24 uur per dag inbegrepen. Bovendien is elke kamer voorzien van kabel- en satelliettelevisie, gratis WiFi en een badkamer. Het hotel biedt een lounge met een panoramisch uitzicht op het Haeundae-strand en er zijn ook diverse andere eetgelegenheden. Gasten kunnen actief blijven in de Beach Athletic Club en het hotel beschikt ook over een binnenzwembad.

Uw verblijf: 2 nachten

Hilton Gyeongju

Hilton Gyeongju ligt op 20 minuten van het centrum van Gyeongju en biedt uitzicht op de bergen en het Bomunho-meer. De omgeving biedt attracties en activiteiten voor alle interesses van de gasten, waaronder een bezoek aan het Wooyang Museum of Contemporary Art, het Gyeongju World Amusement of een wandeling langs de oevers van het meer van Bomun.

De kamers zijn ontworpen in een moderne stijl met grote ramen die uitzicht bieden op de bergen. Alle kamers zijn uitgerust met een werkruimte, wifi, een tv, een waterkoker met groene thee en een marmeren badkamer met een badjas.

Gasten zijn welkom om te genieten van een gratis ontbijt dat dagelijks wordt geserveerd. Het hotel beschikt over een verscheidenheid aan restaurants en bars, een fitnessruimte, een zwembad en een kunstmuseum.

Uw verblijf: 2 nachten

The Plaza Seoul Autograph Collection

De Plaza Seoul Autograph Collection bevindt zich in het hart van de bloeiende zakenwijk van de stad en biedt gemakkelijke toegang tot de belangrijkste metrolijnen in Seoul, Zuid-Korea. Accommodatie-opties omvatten business, deluxe, deluxe triple, premier suite, club deluxe, club premier suite, plaza suite, plaza suite palace suite, residentiële suite, prestige suite, presidentiële suite en royal plaza suite kamers. Elke kamer is uitgerust met airconditioning, een minibar, een lcd-tv en breedbandinternet. Andere voorzieningen zijn een spa, meerdere eetgelegenheden, een binnenzwembad, een bubbelbad en een fitnesscentrum.

Uw verblijf: 4 nachten

Bestemmingen

Seoul

De architectonische esthetiek van de hoofdstad van Zuid-Korea weerspiegelt een verleidelijke mix van oud en nieuw. State-of-the-art wolkenkrabbers, glinsterende kantoorgebouwen en grote moderne winkelcentra domineren de skyline. Ondanks dat het een van 's werelds meest moderne en levendige megasteden is, verscholen aan de voet van deze jungle van glas, staal en beton, vind je een wirwar van kronkelende straatjes met traditionele houten huizen en een hele reeks historische locaties, rustig parken, heilige heiligdommen en tempels; evenals enkele schilderachtige theehuizen en uitgestrekte nachtmarkten waar u enkele van de heerlijk pittige nationale gerechten van Korea kunt proeven met hun verleidelijke aroma's en unieke smaken. Seoul wordt gekenmerkt door een snelle, waanzinnige sfeer met een natuurlijke ontsnapping dichtbij in de vorm van een prachtige keten van vredige bergen, allemaal op loopafstand van het opmerkelijk efficiënte openbaar vervoerssysteem van de stad. Onmisbare bezienswaardigheden zijn de weelderige paleizen uit de late 14e eeuw die deze dynamische en betoverende metropool omringen.

Jeju

Bekend als het ‘Eiland van de goden’, ligt de provincie Jeju voor de zuidkust van Zuid-Korea. Het is zowel per vliegtuig (via Jeju International Airport) als per boot (vanuit verschillende havensteden, zoals Mokpo) bereikbaar. Jeju Island biedt prachtige zandstranden en een subtropisch klimaat en ideaal om te wandelen of paard te rijden. Mis de Green Tea Farm (Daheeyeon) in de noordelijke hoofdstad Jeju niet, waar u verschillende producten kunt proeven, zoals chocolade en ijs, of de spectaculaire kliffen en watervallen van Seogwipo, de op een na grootste stad van het eiland. Ten slotte is het eiland voor actieve reizigers ook de thuisbasis van fantastische wandelpaden op Hallasan, de hoogste berg van Zuid-Korea.

Busan

Deze bloeiende havenstad, gelegen op het zuidelijke schiereiland van Zuid-Korea, heeft een onmiddellijke kosmopolitische aantrekkingskracht, biedt een eclectische mix van bezienswaardigheden, geluiden en smaken voor reizigers, en is ook verrassend ontspannen. De Beomeosa-tempel diep in de bergen en de Yonggungsa-tempel langs de kustlijn mag u niet missen; dwaal door de zalen van het Busan Modern History Museum en de kleurrijke steegjes van Gamcheon Cultural Village; bezoek Dongbaek Island of Nakdong River Estuary om vogels te spotten; of wandel door de vismarkten om een breed scala aan zeevruchten te proeven. En als de dag voorbij is, kunt u genieten van een drankje aan de boulevard bij zonsondergang.

Gyeongju

Gyeongju, bekend als het ‘museum zonder muren’, is ronduit betoverend, het stedelijke landschap is rijk aan traditionele architectuur, kenmerkende ronde graftombes (tumuli genoemd), tempels, rotstekeningen, ruïnes en pagodes omarmd door glooiende groene bergen. De Bulguk-sa-tempel, gelegen op een reeks stenen terrassen en een Unesco-werelderfgoed, is een must-see, net als het Nationaal Museum met zijn tentoonstellingen van sieraden, wapens en ceremoniële voorwerpen. Bezoek de Golgul-sa-tempel voor een demonstratie van Koreaanse vechtsporten, wandel of geniet van een pad in het Gyeongju National Park, bezoek Cheomseongdae Observatory, het oudste observatorium in het Verre Oosten, en geniet van een scala aan verse zeevruchten op de overdekte markt bij Geyongju treinstation.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!