Explore

Jordanië

Een land met sprookjesachtige landschappen en bezaaid met archeologische schatten – Jordanië is een waar hoogtepunt van het Midden-Oosten.

Het opvallende landschap van Jordanië is een legende – uitgestrekte, zonovergoten zandduinen en dramatische rotspartijen van zandsteen en graniet, koele wadi’s omzoomd met dadelpalmen en verborgen steden uit steen gehouwen. Kijk uw ogen uit in de oude stad Petra, een van ’s werelds grootste archeologische wonderen – een sprookjesachtige woestijnstad met uitgehouwen gebouwen en monumenten. Ervaar de schoonheid van Wadi Rum bij zonsondergang, verken per jeep de iconische canyons en rotsbogen beroemd gemaakt door Lawrence of Arabia en overnacht onder de sterrenhemel.

Ontdek de opmerkelijk goed bewaarde ruïnes van Jerash, ooit een bloeiende Romeinse metropool. Bewonder de indrukwekkende mozaïken in Madaba en het kruisvaarders kasteel van Kerak. Bezoek de berg Nebo, waar Mozes uitkeek over het Beloofde Land. Drijf in de Dode Zee of geniet van het rijke onderwaterleven in Aqaba.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl