Explore

Belize

Met één voet in de Midden-Amerikaanse jungle en met de andere in de Caribische zee. Ondanks het relatief kleine oppervlakte van het land biedt Belize talloze mogelijkheden voor een onvergetelijke belevenis.

Belize wordt gekenmerkt door haar weelderige bossen, prachtige mangroves, onuitgesproken groene bergachtige landschappen en een kustlijn met talloze idyllische eilanden.

Ook de fascinerende mix van diverse inheemse culturen en oude tradities staan garant voor een unieke belevenis tijdens uw reis naar Belize.

In de jungle treft u buiten de wildlife tevens overblijfselen van de mysterieuze Maya beschaving. Overblijfselen van piramides en tempels duiken op tussen het groen en nabij gelegen is altijd wel een luxe ecolodge waar u kunt verblijven.  Sluit uw reis af op het tropische eiland Caye Ambergris waar u kennis kunt maken met de betoverende onderwaterwereld en en nog even lekker kunt genieten van Caribische stranden, zee en cocktails!

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl