Explore

Chili

Reis met Avila Reizen naar het veelzijdige Chili, het land van uitersten en ongekende mogelijkheden. Chili kent een zeer opmerkelijke geografie met aan de westkant de Stille oceaan en in het Oosten het Andes gebergte dat zich van noord naar zuid over de gehele lengte (van meer dan 4.000 kilometer) uitrekt en de natuurlijke grens met Argentinië vormt.

De bijzondere langgerekte vorm van het land zorgt voor zeer uiteenlopende landschappen en klimaatzones wat Chili des te interessanter maakt. Van imposante woestijnlandschappen in het Noorden tot het gematigde regenwoud in de provincie Aisén. En van de vruchtbare centrale vallei tot aan ruige berggebieden, fjorden en gletsjers in Patagonië. En dan is er nog Paaseiland met de raadselachtige Moai beelden.

Chili is beleving en de sublieme wijnen en culinaire hoogstandjes, de luxe boutique accommodaties en de poëtische ziel van het land dragen hier allen aan bij. De kleurenpracht en het surrealistische landschap van vulkanen, onwerkelijke rotsformaties, felgekleurde meren en uitgestrekte bergketens en fjorden geven u het gevoel op een andere planeet te zijn aangekomen. Chili is zonder twijfel een bestemming die vele reizigersharten harder zal doen laten kloppen.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl