Explore

Guatemala

Geniet van een authentieke reis door Guatemala waar u als nergens anders in Midden Amerika in de lokale cultuur duikt en waar u een natuurlijke schoonheid wacht die u zullen ontroeren en inspireren.

Uw avontuur begint in de charmante koloniale stad Antigua waar u zult verblijven in een karakteristiek boutique hotel. Naast de prachtige barokke architectuur, heeft de stad een gunstige ligging in een centraal hoogland vallei, omringd door drie vulkanen en een scala aan uitstekende restaurants.

Het Atitlan meer is al vaak het mooiste meer ter wereld genoemd. Aan de oevers treft u buiten vulkanen en groene bossen tevens dorpjes aan waar tot de dag van vandaag de afstammelingen van de Maya bevolking wonen.

Indrukwekkende ruïnes van de oude Maya beschaving treft u in de tropische jungles van de provincie Petén. Thikal is de bekendste trekpleister, en niet voor niets, de groene zee van bomen waar hier en daar een Maya tempel bovenuit steekt doet u beseffen dat er nog veel mysteries zijn op onze wereld.

Het aanbod aan prachtige boutique hotels en bijzondere excursies is zeer gevarieerd in Guatemala, een land vol geheimen dat vaak over het hoofd wordt gezien maar tot onze absolute aanraders hoort!

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl