Explore

Expeditiecruises

Avila Reizen is officieel agent van National Geographic Expeditions voor Nederland en België. Neem deel aan de meest bijzondere en verrijkende reizen, compleet met de service en zekerheden die u van ons mag verwachten.

Ga mee op expeditie naar ’s werelds meest wilde en ongerepte plekken, van het witte continent Antarctica tot de turquoise wateren van het Caribisch gebied. Reizend aan boord van PONANT’s vloot van milieu-gecertificeerde kleine schepen komt u dichter bij wilde dieren en wildernis.

Op plekken waar grotere schepen niet kunnen komen. Tijdens National Geographic Expeditions Cruises wordt u vergezeld door een National Geographic Expert en fotograaf. De routes zijn samengesteld om uw interesses te prikkelen, te entertainen en kennis te vergroten.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl