Explore

Bolivia

Een reis naar Bolivia voert u naar het hart van Latijns Amerika waar de centrale Andes en het Amazonegebied elkaar ontmoeten.  En waar Spaans koloniale steden als Sucre en Potosi in de nabijheid liggen van inheemse nederzettingen en oude tradities.

Het land biedt u een volstrekt unieke ervaring waarbij het beleven van uiterste onontkoombaar is. Naast het Titicacameer als het hoogst bevaarbare meer ter wereld bezoekt u ’s werelds hoogste ‘hoofdstad’ La Paz en de grootste zoutvlakte ter wereld bij Uyuni. In het uiterste Zuid Westen treft u een surrealistisch landschap met blauwe, rode en groene bergmeren, vulkanen en bijzondere rotsformaties.

Een groot deel van het laagland wordt gekleurd door het groen van de Amazone, waar reuzenotters, apen en krokodillen hun thuis hebben.

Langs de flanken van de Andes vormen de Yungas de overgang tussen de laaglanden en het hooggebergte. De Yungas bieden een sprookjesachtig ruig landschap van nevelwoud, riviertjes en watervallen.

Bolivia laat u tijdens uw reis intens genieten van dramatische landschappen, kleurrijke markten en festivals, lokale kunst, gastronomie en oude tradities. Ontdek en beleef Bolivia en ook u zult betoverd worden door haar schoonheid!   

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl