Explore

Ecuador

>Zuid Amerika in het klein, zo wordt Ecuador vaak genoemd. En niet voor niets! Vrijwel alle elementen waar het continent om bekend staat zijn in dit voor Zuid Amerikaanse begrippen kleinere land aanwezig (toch is Ecuador nog ruim 6,5 keer zo groot als Nederland, en ruim 9 keer zo groot als België).

Op reis door Ecuador verblijft u in koloniale boutique hotels en in luxe ecolodges in de Amazone, tussen de kolibries in het nevelwoud en op authentieke boerderijen in een adembenemend berglandschap.Het Andes gebergte loopt als een ruggengraat door het land en is nog altijd de thuishaven voor miljoenen indianen die hun kleurrijke kledij en exotische handelswaren tentoonstellen op de vele marktjes.Een reis over de Panamerican highway tussen werelderfgoed-steden Quito en Cuenca is een fotografisch hoogtepunt.

Deze beruchte ‘Avenue of the volcanoes’ toont u bij helder weer adembenemende vergezichten. Het land van koffie, rozen en chocolade wordt vaak overschaduwt door de opkomst van de Peruviaanse keuken maar is zeker ook op culinair vlak een verborgen parel. Laat u ook betoveren door de magie van Ecuador en reis door een land dat zelfs de meest verwende reiziger omver zal blazen!

En dan zijn er nog de Galapagos eilanden ….

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl