Explore

Galapagos

Een reizigersdroom, een reis naar de Galapagos eilanden behoort tot de meest unieke belevenissen ter wereld. Er zijn nauwelijks woorden te vinden die de schoonheid van deze eilandengroep (ongeveer duizend kilometer uit de kust van Ecuador, waartoe de archipel behoort) in de stille oceaan kunnen omschrijven.

U reist bij voorkeur met een kleinschalige ‘boutique’ boot van eiland naar eiland en verkend met zodiac bootjes en middels wandelingen over uitgezette paden dit paradijs waar Charles Darwin werd geïnspireerd tot zijn evolutietheorie. Liefhebbers kunnen zich met een duikbril op vergapen aan de onderwaterwereld vol tropische vissen, elegante roggen en speelse zeeleeuwen, en kijk niet gek op als er ineens een pinguïn als een torpedo voorbij schiet.Wanneer u liever aan land verblijft zijn er 4 eilanden (Santa Cruz, San Cristobal, Isabela en Floreana)

waar verschillende categorie accommodaties voor handen zijn en waar tussen u kunt ‘Island hoppen’ op uw eigen tempo. De kunst van het optimaal genieten op de Galapagos eilanden is door af en toe even stil te gaan zitten en simpelweg voor u uit te kijken terwijl bijvoorbeeld een reuzenschildpad zonder zijn dikke poten te kunnen gebruiken een sappige vrucht stukbijt, of terwijl een blauwvoet Jan van Gent met grote nieuwsgierige ogen naar u terug staart. Wij kunnen u slechts 1 niet te negeren advies geven: Zet de Galapagos eilanden op uw ‘bucketlist’!

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl