Ontmoet Alissa

Onze Antarctica specialist

Ik heb me laten fascineren door de wonderen die de wereld te bieden heeft. Reizen is een grote passie van mij en het liefste reis ik het hele jaar door om op zoek te gaan naar bijzondere plekken en mooie ervaringen op te doen.

Als specialist verkoop binnendienst stel ik graag voor u uw droomreis samen om een onvergetelijke ervaring te realiseren.

Zuid-Afrika en Costa Rica zijn landen die absoluut mijn hart veroverd hebben. De mensen daar zijn zo liefdevol. De natuur is zo overweldigend; zo uniek! In Zuid-Afrika heb je de uitgestrekte savanne, de zonsondergangen, de ‘waterholes’ waar olifanten, zebra’s, neushoorns en giraffen komen drinken maar ook de avontuurlijke safari’s. Costa Rica daarentegen kent vele verschillende landschappen met vele wilde dieren van nevelwouden tot prachtige stranden waar de mensen relaxed leven, Pura Vida.

Alleen al vanwege de wilde dieren en de prachtige natuur zijn Afrika en Costa Rica terecht droombestemmingen voor velen en voor mij onvergetelijke ervaringen. Andere landen die ik nog graag zou willen ontdekken zijn Sri Lanka, Brazilië, Oeganda en Canada.

Reisimpressie van Alissa in Antarctica
blank
blank
blank
blank

Ontmoet onze andere reisspecialisten