Ontmoet Dagmar

Onze Europa specialist

Zo ver van huis, maar toch thuis; dat is reizen voor mij. Het niet alleen ontdekken van nieuwe plekken, maar ook het gevoel te krijgen dat je een nieuwe cultuur begrijpt, voelt, proeft en leeft. Elk land heeft zijn eigen charme, en uniciteit en ik help graag ieder voor zich dit zo persoonlijk mogelijk te laten ervaren.

Doordat ik zelf in verschillende landen zowel binnen als buiten Europa heb gewoond, had ik al vroeg in mijn reis-carriere besloten wat voor mij belangrijk is om door te geven aan andere reizigers. Het authentieke van bepaalde plekken, waar je soms alleen achterkomt door te verdwalen, is iets wat een reis net dat beetje extra geeft en voor bijzondere verhalen zorgt. Alleen hoeft u bij mij niet te verdwalen om die verhalen te kunnen creëren, dat heb ik al gedaan voor u.

Er zijn zoveel mooie reizen waar ik (te) lang over kan vertellen, dat kan gaan van bijzondere bergen beklimmen, tot sterren kijken in een woestijn of het meedansen met een Flamenco show.  Niks is mij gek genoeg! Ik droom graag met u mee om de perfecte reis samen te stellen voor een onvergetelijke reisbeleving.

Reisimpressie van Dagmar

Ontmoet onze andere reisspecialisten