Ontmoet Tim

Onze specialist

Toen Hilda en ik met Avila Reizen begonnen vielen voor mij veel puzzelstukjes samen.
Sinds mijn kinderjaren waren reizen en ontdekken mijn passie, een passie die me vanwege mijn werk als gids reeds voor mijn 25e naar vrijwel alle landen van Latijns Amerika en Oost Afrika bracht en bij mij de droom deed aanwakkeren om in mijn carrière iets met reizen te kunnen doen.
Ik ben een type die als hobby zelfs reisgidsen over landen waar ik niet eens een reis naar gepland heb staan van A tot Z uit kan lezen en ben vrij breed geïnteresseerd doch mijn enthousiasme raakt oncontroleerbaar als het over wildlife gaat!

Voor Avila Reizen reis ik de hele wereld over en ben ik dag en nacht bezig om onze idealen en waar we voor staan vorm te geven. Ik ben een gelukkig mens als ik betrokken mocht zijn bij unieke reisbelevingen en ervaringen van onze klanten en vind vooral ook het persoonlijke contact daarbij erg leuk. Hoe meer landen en regio’s ik bezoek hoe groter mijn lijstje van dingen die ik nog wil zien en meemaken word, het toont maar weer dat inspiratie vaak wordt opgedaan als je onderweg bent.

Reisimpressie van Tim in
blank
blank
blank
blank

Ontmoet onze andere reisspecialisten