Ontmoet Marit

Onze Belize specialist
Voordat ik als reisspecialist Latijns Amerika bij Avila Reizen ben begonnen, woonde ik enige tijd in Kaapstad. Vervolgens heb ik gedurende zes maanden van Argentinië naar Guatemala gereisd. Een fantastische reis door in totaal 13 onvergetelijke landen, waarin ik het Latijns-Amerikaanse continent goed heb leren kennen.
Het is heel bijzonder om te zien dat al deze landen binnen hetzelfde continent zo van elkaar verschillen. Ieder land ademt een andere sfeer uit, en heeft telkens een andere geschiedenis, cultuur, gerechten, mensen, muziek en landschappen.
Onvergetelijk was mijn bootreis van Colombia naar Panama bijvoorbeeld, met verschillende stops en overnachtingen op de San Blas eilanden. Of de route van Chili naar Bolivia, langs adembenemende landschappen en de immense zoutvlakte van Salar de Uyuni. Ook Peru is een heel bijzonder land (met fantastisch eten!) waar ik regelmatig naar toe reis om onder andere de familie van mijn vriend te bezoeken.
Een ander verrassend land dat heel veel indruk op mij heeft gemaakt is Colombia: de kleurrijke dorpjes en steden, de Caribische noordkust, de salsa die je overal hoort en de vriendelijke bevolking die je echt van harte welkom heet.”
Met heel veel plezier stel ik nu uw ultieme droomreis door Latijns Amerika voor u samen, waarbij alles voor u is geregeld en u alleen nog maar hoeft te genieten.

 

Reisimpressie van Marit

Ontmoet onze andere reisspecialisten