Explore

Argentinië

Argentinië is een land van contrasten, van de tropische watervallen in het Noorden tot krakende imponerende gletsjers in het Zuiden. Een overheersende factor in dit land is dat er genoten wordt van het leven; heerlijke wijnen, prachtige landschappen en een fascinerende cultuur.

Laat u meevoeren op een ontdekkingsreis langs de hoogtepunten van dit veelzijdige land in combinatie met de verborgen parels waarbij u in charmante authentieke hotelletjes tot luxe boutique accommodaties koninklijk in de watten wordt gelegd. Deze unieke bestemming is niet alleen groots in haar verscheidenheid, ook geografisch gezien is het land enorm en tevens het grootste Spaanstalige land ter wereld.

Of u nu van golfen houdt, in een stoere SUV een deel van de beroemde ruta 40 wilt afleggen, walvissen wilt gaan spotten of een indrukwekkende trekking over een gletsjer wilt maken, Argentinië heeft het. Verblijf bij de Gaucho’s in een sfeervolle Estancia en maak kennis met de Argentijnse paardensport polo. Argentinië zal uw zintuigen doen laten prikkelen en maakt van uw Avila reis een onvergetelijke belevenis.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl