Ontmoet Margaux 

Onze Noord-Amerika specialist

Vanaf het moment dat ik als klein meisje met mijn ouders voor het eerst met het vliegtuig op vakantie ging wist ik het al: Ik wilde later veel gaan reizen en de wereld ontdekken. Daar paste de studie Toerisme goed bij, die ik heb afgesloten met een 7 maanden durende afstudeeropdracht in de Verenigde Staten van Amerika. Tijdens die periode werd ik verliefd op dit fascinerende land. Inmiddels werk ik alweer 15 jaar als Noord-Amerika Specialist waarbij ook het adembenemende Canada mijn hart heeft gestolen. Ik heb veel van deze twee prachtige bestemmingen mogen bewonderen, bijvoorbeeld door:

 

– Vanaf de Hudson River te genieten van de Skyline van New York tijdens zonsondergang

– Per watervliegtuig af te reizen naar de afgelegen Knight Inlet Lodge in West Canada,
om daar op zoek te gaan naar beren

– Prachtige hikes te maken door de bergen en canyons in Utah en Arizona

– Een spectaculaire helikoptervlucht boven de Niagara Falls te ervaren

– Een paardrijtocht vanaf een ranch in Texas te ondernemen

 

Ook buiten Noord-Amerika heb ik mijn reislust kunnen stillen, door onder andere de landen Australië, Nieuw-Zeeland (Down Under is mijn andere grote liefde), Thailand, Indonesië, Cuba, Curacao en IJsland te bezoeken.

 

Tijdens mijn eigen reizen ga ik vooral op zoek naar ruige natuur en weidse landschappen. En nu ik niet meer dat kleine meisje ben maar zelf kinderen heb vind ik het heerlijk samen met hen de wereld te ontdekken en de veelzijdigheid ervan te ervaren. Reizen maakt mij een rijker en gelukkiger mens en dat gun ik onze klanten ook, daarom help ik graag bij het verwezenlijken van uw droomreis. 

Reisimpressie van Margaux 
Avila Reizen - Margaux -Reiservaring
Avila Reizen - Margaux - reisbeleving 2
Avila Reizen - Margaux - reisbeleving 4
Avila Reizen - Margaux -Reisbeleving 5
Avila Reizen - Margaux -Reisbeleving 6

Ontmoet onze andere reisspecialisten