Explore

Antarctica

Een witte wereld, een ruige wereld, een bijna mythische wereld. Antarctica is zonder meer het ruigste continent en een wildernis die zijn gelijke niet kent. Toch biedt Antarctica een thuis aan vele diersoorten die de bezoeker gezamenlijk een natuurshow bieden waar zelfs de meest verwende reiziger nog van achterover zal slaan.

Een reis naar Antarctica start veelal vanuit Ushuaia in Argentinië en uw expeditieschip (variërend van simpele hutten tot aan luxe cabines aan boord) neemt u mee de de drake passage over (dat ook wel bekend staat als het wildste stukje oceaan ter wereld) om vervolgens bij het Antarctisch schiereiland aan te komen. Er bestaan meerdere routes doch enkele ingrediënten zullen altijd onderdeel zijn van uw reis; de wildlife, ijsschotsen, een stukje wetenschap

en historie, en  tot slot het onmiskenbare gevoel aan het einde van de wereld te zijn aangekomen. Indien u de ‘Drake Passage’ liever niet oversteekt kunt u vanuit Punta Arenas in Chili de straat ook overvliegen en vanaf het Antarctisch schiereiland aan boord stappen.
Eén ding is zeker, een reis naar Antarctica is een avonturiersdroom en wij helpen graag uw droom te verwezenlijken.