Explore

Antarctica

Een witte wereld, een ruige wereld en een bijna mythische wereld. Antarctica is zonder meer het ruigste continent en een wildernis die zijn gelijke niet kent. Toch biedt Antarctica een thuis aan vele diersoorten die de bezoeker gezamenlijk een natuurshow bieden waar zelfs de meest verwende reiziger nog van achterover zal slaan.

Een reis naar Antarctica start veelal vanuit Ushuaia in Argentinië en uw expeditieschip (variërend van simpele hutten tot aan luxe cabines aan boord) neemt u mee de Drake Passage over (dat ook wel bekend staat als het wildste stukje oceaan ter wereld) om vervolgens bij het Antarctisch schiereiland aan te komen. Er bestaan meerdere routes doch enkele ingrediënten zullen altijd onderdeel zijn van uw reis; de wildlife, ijsschotsen, een stukje wetenschap en historie, en tot slot het onmiskenbare gevoel aan het einde van de

wereld te zijn aangekomen. Indien u de ‘Drake Passage’ liever niet oversteekt kunt u vanuit Punta Arenas in Chili het stukje oceaan ook overvliegen en vanaf het Antarctisch schiereiland aan boord stappen. De bestemming wordt vaak ook gecombineerd met de Falklandeilanden en South Georgia wat stuk voor stuk prachtige bestemmingen zijn. Eén ding is zeker, een reis naar Antarctica is een avonturiersdroom en wij helpen graag uw droom te verwezenlijken.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl